Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilkinden çok daha iyi kontroller ve kamera. optimizasyondan tırsıyodum ama çok beğendim, mouse lag bile yok. tırsalım diye sağdan soldan fırlayan necromorphlar headshotı yiyip yatıyorlar.
Mesaj tarihi:
yalnız 2. oyunu bende daha çok beğendim.mekanlar falan daha iyi.bide dead spacede derinlerden gelen muzik sesi çıldırtıyor beni jhahah

3. chapterda o bebeklerin geldiği bölümde çok az mermim vardı delirdim resmen
Mesaj tarihi:
beyler birincisini oynamadım ancak mouse sorunundan çok bahsedilmiş. oynanmayacak kadar kotumu?

bide tırsan adamım ben gelemiyorum gergin atmosfere, silent hill 2 de aklımı yitircektim eheh, en son singularity oynamıştim o da ne kadar korku sayılırsa. sorum şu ki oyunun atmosferi ne kadar geriyor?
Mesaj tarihi:
başlarda pis tırsarsın snra "yeter lan sıktırmayın kafanıza" moduna giriyosun (en azından ben).

mouse sorunu dediğin vsync den dolayı gecikme oluyor gibi bişi pek bi sorun değil googlelıyosun buluyosun bi tik kaldırıp çözüyosun. esas sorun omuz üstü kameraya alışmak.
Mesaj tarihi:
moonfall said:

beyler birincisini oynamadım ancak mouse sorunundan çok bahsedilmiş. oynanmayacak kadar kotumu?

bide tırsan adamım ben gelemiyorum gergin atmosfere, silent hill 2 de aklımı yitircektim eheh, en son singularity oynamıştim o da ne kadar korku sayılırsa. sorum şu ki oyunun atmosferi ne kadar geriyor?

Bence 1. oyun harikaydı , omuz üzerinden kamera sistemine alışabilirsen çok beğenirsin.
Mesaj tarihi:
Oyun iyi be kastı valla beni oynarken ve evet kesinlik ile kendinize moda sokup oynayınç.Kulaklık ses sistemi ve rahat zamanınızda oynayın hiç gerek yok bitirmek için oynamaya.
Mesaj tarihi:
Bloodless said:

aniden çıkıyorlar arkadan

bu gerilim değil işte, ucuz taktiklerle korkutma denebilir. oyun boyunca hiç gerilmedim çünkü her köşeyi döndüğümde yaratık fırlayabileceğini biliyordum, ya da yerde ölüymüş gibi yatan necromorphların üstünden geçerken kalkacaklarını.
Mesaj tarihi:
gerilincek bişi yok telekines fazla über. zealotta oynuyorum başta kasar diye düşündüm ama meh yani. gerçi çok iyi tps onu söylemek lazım. tps seven adam ıskalamamalı. ama korkmalığı birak gerilmelik bişi yok.
Mesaj tarihi:
abi nasil tirsmadiniz? ben tamamen karanlikta oynuyordum, mutfak isigini actim su hatun sahnelerinden birinde yerimden zipladiktan sonra

sesler inanilmaz iyi, kulaklik veya surroundsiz oynamayin. ben cok begendim, tek problem daha zor olabilirmis bosslar ama gerci survivalda oynadim ve oyunu cozene kadar kursun olayi sinir etti (ki oyunun olayi o, survival sonucta).
Mesaj tarihi:
Oyun boyunca herhangi bi yerden yaratık cıkabilecek olması sürekli tetikde ilerlemenize neden oluyor bu da bi süre sonra geriyor insanı...ben aniden olusan cinematic sahnelerden sonra kontrolü size bırakan bölümlerde ve

black marker'a giderken pesinizden gelen su ölümsüz yaratıkdan kactıgımız bölümlerde gerirdim...

onlarda bana yetti zaten...bi süre sonra kopan uzuvlar,ceset parcaları falan normal gelmeye baslıyor zaten,alısıyorsun...ama tam sıkıcı olmaya baslıyacakken oyunun dinamigi degisebiliyor önüne aniden farklı bi sey cıkabiliyor yani sıkmıyor seni...Merak etmeni saglıyor...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
soğuk soğuk terletmeye devam ediyor ds. yalnız 1'den çok daha iyi. çok da aksiyonu bol. haldır huldur başladı zaten. neyse biraz hava alayım ben. :D
Mesaj tarihi:
evet şu an dediğin gibi. tek sövdüğüm şey mermilerin çok çabuk bitmesi. sokacam ama. heryerde de kılıç vs bulamıyorsun ki sokasın yaratıkların bir taraflarına.
  • Yeni Oluştur...