razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ilk oyuna kastırayım dedim de iğrenç kamerası yüzünden oynamadığımı hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 zorluk dereceleri neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 an itibariyle steam den satın alınabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 zaman geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 indiriom bende bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilkinden çok daha iyi kontroller ve kamera. optimizasyondan tırsıyodum ama çok beğendim, mouse lag bile yok. tırsalım diye sağdan soldan fırlayan necromorphlar headshotı yiyip yatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yalnız 2. oyunu bende daha çok beğendim.mekanlar falan daha iyi.bide dead spacede derinlerden gelen muzik sesi çıldırtıyor beni jhahah 3. chapterda o bebeklerin geldiği bölümde çok az mermim vardı delirdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=apNXPGXSqJs&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 beyler birincisini oynamadım ancak mouse sorunundan çok bahsedilmiş. oynanmayacak kadar kotumu? bide tırsan adamım ben gelemiyorum gergin atmosfere, silent hill 2 de aklımı yitircektim eheh, en son singularity oynamıştim o da ne kadar korku sayılırsa. sorum şu ki oyunun atmosferi ne kadar geriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 başlarda pis tırsarsın snra "yeter lan sıktırmayın kafanıza" moduna giriyosun (en azından ben). mouse sorunu dediğin vsync den dolayı gecikme oluyor gibi bişi pek bi sorun değil googlelıyosun buluyosun bi tik kaldırıp çözüyosun. esas sorun omuz üstü kameraya alışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Omuz kameraya alışamadığım için birinci oyunu oynamamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 moonfall said: beyler birincisini oynamadım ancak mouse sorunundan çok bahsedilmiş. oynanmayacak kadar kotumu? bide tırsan adamım ben gelemiyorum gergin atmosfere, silent hill 2 de aklımı yitircektim eheh, en son singularity oynamıştim o da ne kadar korku sayılırsa. sorum şu ki oyunun atmosferi ne kadar geriyor? Bence 1. oyun harikaydı , omuz üzerinden kamera sistemine alışabilirsen çok beğenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Oyun iyi be kastı valla beni oynarken ve evet kesinlik ile kendinize moda sokup oynayınç.Kulaklık ses sistemi ve rahat zamanınızda oynayın hiç gerek yok bitirmek için oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bitirdim biraz önce, oyunda gerilim 0 ama shooter olarak iyi sayılır aksiyon falan. multi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 son hatunun göz bandı ters olunca dedim gemide gene bi necro gelcek ama "what?" yapıp geçti :P. sonu biraz kolay olmuş ilkine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1. oyunda sesi minimumda tutarak 3. chapter a kadar geldim eheh. ya arkadan cıkmasalar iyi de aniden arkada beliriyolar o sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Gerilim 0 (sıfır) olur mu bea? aniden çıkıyorlar arkadan o yetiyor zaten. Chapter 6'da takıldım kaldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bloodless said: aniden çıkıyorlar arkadan bu gerilim değil işte, ucuz taktiklerle korkutma denebilir. oyun boyunca hiç gerilmedim çünkü her köşeyi döndüğümde yaratık fırlayabileceğini biliyordum, ya da yerde ölüymüş gibi yatan necromorphların üstünden geçerken kalkacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gerilincek bişi yok telekines fazla über. zealotta oynuyorum başta kasar diye düşündüm ama meh yani. gerçi çok iyi tps onu söylemek lazım. tps seven adam ıskalamamalı. ama korkmalığı birak gerilmelik bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi nasil tirsmadiniz? ben tamamen karanlikta oynuyordum, mutfak isigini actim su hatun sahnelerinden birinde yerimden zipladiktan sonra sesler inanilmaz iyi, kulaklik veya surroundsiz oynamayin. ben cok begendim, tek problem daha zor olabilirmis bosslar ama gerci survivalda oynadim ve oyunu cozene kadar kursun olayi sinir etti (ki oyunun olayi o, survival sonucta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 maglum yerlere dustu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oyun boyunca herhangi bi yerden yaratık cıkabilecek olması sürekli tetikde ilerlemenize neden oluyor bu da bi süre sonra geriyor insanı...ben aniden olusan cinematic sahnelerden sonra kontrolü size bırakan bölümlerde ve black marker'a giderken pesinizden gelen su ölümsüz yaratıkdan kactıgımız bölümlerde gerirdim... onlarda bana yetti zaten...bi süre sonra kopan uzuvlar,ceset parcaları falan normal gelmeye baslıyor zaten,alısıyorsun...ama tam sıkıcı olmaya baslıyacakken oyunun dinamigi degisebiliyor önüne aniden farklı bi sey cıkabiliyor yani sıkmıyor seni...Merak etmeni saglıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 soğuk soğuk terletmeye devam ediyor ds. yalnız 1'den çok daha iyi. çok da aksiyonu bol. haldır huldur başladı zaten. neyse biraz hava alayım ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gerilim yok be abi.bi zamandan sonra ölün lan allahsızlar diye girişiyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet şu an dediğin gibi. tek sövdüğüm şey mermilerin çok çabuk bitmesi. sokacam ama. heryerde de kılıç vs bulamıyorsun ki sokasın yaratıkların bir taraflarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar