Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yola cikmis CE'm benim bitanem, yarin gece sica sica oynucam artik ses sistemi + dev ekranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bugun bi tane alıcam bence.multi deneyimlerimi paylaşırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bende ilk oyunu oyniim 15" laptopumda bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 shoptodan daha ucuza geldi galiba ya 104 tlye aldım indirim kuponuda varmıs ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 çok pahalı arkadaş ya. neyse bi yolunu buluruz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aha paket ulasmis eve, aksam seks var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oynadın mı penth.online filan nası olmus benim ki daha gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 single 1-2 chapter oynadım fakat yine güzele benziyor :) online ise byaa eglenceli.biraz fazla karambol bi süre sonra sıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Dead Space:Aftermath de çıkmış oyunu gelmeden bi izleyeyim de havaya gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oyun modu olmaması kötü ama tdm-dm falan yok anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yaparlar onu da belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 of guzel oyun yapmislar gene. oyunu oynayacaklara tavsiyem eger hakikaten gerilmek istiyorsaniz kulaklikla oynayin. ilk oyunu normal oynamistim ciktiginda, bu oyunda kulaklik taktim ve sesler hakikaten atmosferin icine sokuyo adami resmen. 2 saat sonra oyunu kapattigimda omuzlarim agridi resmen gerilmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben o yuzden fazla ilerlemdim ztn.tamam lan alıstım artık pata küte girerim diyorum ama kendimi kandıramıyorum oyun geriyor beni ilk oyunu 3 sende bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Disappear said: of guzel oyun yapmislar gene. oyunu oynayacaklara tavsiyem eger hakikaten gerilmek istiyorsaniz kulaklikla oynayin. ilk oyunu normal oynamistim ciktiginda, bu oyunda kulaklik taktim ve sesler hakikaten atmosferin icine sokuyo adami resmen. 2 saat sonra oyunu kapattigimda omuzlarim agridi resmen gerilmekten. ilk oyunu kulaklıkla + bide karanlık odada tek başıma gece yarısı oynuyorum ve hiçbir gerilme,tırsma tepki yok.sorun bende mi acaba? gerçi normal bi insan değilim ben ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Oyunu hangi zorlukta oynayayim karar veremedim. Ilk oyunu hard seviyede bitirmistim. Bu oyunda zealot oynasam daha cok zorlanirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Penthesilea said: aha paket ulasmis eve, aksam seks var hacı iliklerin kurudu herhalde bişe yazmadın hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 crack bekliyoruz hala cikmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çıkarsa haber edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 online baya zevkli yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Red said: online baya zevkli yalnız biraz açarmısınız :) merak ettim online modu nasıl zevklimi zevkliyse deathmatch falan tarzımı nedir cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 suan tek mod var.o da necrolar objective savunuyor.insanlar patlatmaya falan calısıyo işte eglenceli ama byaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hmmm degermi almaya yani ben multiplayer cok iyiyse veriop alıcaktım oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 valla bilemicem.sonra param çöpe gitti deme beinm yüzümden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi ben cok begendim oyunu, ama zone'a girmeniz lazim. ben karanlikta koca ekran + surround ile oynuyorum direk ki baya altima siciriyor surekli stres icindeyim. ve eger dogru zorlugu secerseniz direk survival olmus oyun, her kursunu hesap ederek sikmaniz gerekiyor falan. multi deneyemedim hic daha. bu arada CE'den cikan tabanca cok sikkoydu ya baya kucuktu paket zaten ondan killanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar