Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
single 1-2 chapter oynadım fakat yine güzele benziyor :)

online ise byaa eglenceli.biraz fazla karambol bi süre sonra sıkabilir
Mesaj tarihi:
of guzel oyun yapmislar gene. oyunu oynayacaklara tavsiyem eger hakikaten gerilmek istiyorsaniz kulaklikla oynayin. ilk oyunu normal oynamistim ciktiginda, bu oyunda kulaklik taktim ve sesler hakikaten atmosferin icine sokuyo adami resmen. 2 saat sonra oyunu kapattigimda omuzlarim agridi resmen gerilmekten.
Mesaj tarihi:
ben o yuzden fazla ilerlemdim ztn.tamam lan alıstım artık pata küte girerim diyorum ama kendimi kandıramıyorum oyun geriyor beni

ilk oyunu 3 sende bitirdim
Mesaj tarihi:
Disappear said:

of guzel oyun yapmislar gene. oyunu oynayacaklara tavsiyem eger hakikaten gerilmek istiyorsaniz kulaklikla oynayin. ilk oyunu normal oynamistim ciktiginda, bu oyunda kulaklik taktim ve sesler hakikaten atmosferin icine sokuyo adami resmen. 2 saat sonra oyunu kapattigimda omuzlarim agridi resmen gerilmekten.

ilk oyunu kulaklıkla + bide karanlık odada tek başıma gece yarısı oynuyorum ve hiçbir gerilme,tırsma tepki yok.sorun bende mi acaba? gerçi normal bi insan değilim ben ya ondandır.
Mesaj tarihi:
abi ben cok begendim oyunu, ama zone'a girmeniz lazim. ben karanlikta koca ekran + surround ile oynuyorum direk ki baya altima siciriyor surekli stres icindeyim.

ve eger dogru zorlugu secerseniz direk survival olmus oyun, her kursunu hesap ederek sikmaniz gerekiyor falan.

multi deneyemedim hic daha.

bu arada CE'den cikan tabanca cok sikkoydu ya baya kucuktu paket zaten ondan killanmistim.
  • Yeni Oluştur...