Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space 2


moriQ

Öne çıkan mesajlar



said:
Geçtiğimiz yılın en başarılı oyunlarından biri olan Dead Space'in ikinci oyunu uzun süredir dedikodu olarak varlığını sürdürüyordu. EA Games bugün yaptığı yazılı açıklama ile bu dedikodulara son noktayı koydu ve Dead Space 2'nin duyurusunu gerçekleştirdi.

PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurusu yapılan oyun için herhangi bir çıkış tarihi ise verilmedi.

Necromoph ırkı ile savaşımızın devam edeceği Dead Space 2'de yeni silahlar ve karakterler de yer alacak. İlk oyunda yönlendirdiğimiz Isaac, ikinci oyunda da ana karakterimiz olacak.

"Isaac'ın yeni macerası için oldukça heyecanlıyız. Enfeksiyon yayılmaya devam edecek ve olaylara şahit olan Isaac'ın hala öldürmesi gereken Necromoph'lar bulunacak." diyen Steve Papoutsis, oyunun ilki gibi korkutabileceğini ve bir çok süprizi de barındıracağını sözlerine ekledi.




2010 da gelir umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım lan yaptım. ch9 ortalarındayım. yalnız ikinci oyun gelirse lütfen biraz daha kısa tutsunlar. hayır birde öyle bir mantık var ki biliyosun ne zaman ne çıkacak nereden çıkacak. hiçbir süpriz elementi kalmıyor. korku oyunlarında oyuna alışmamak gerekiyor. alıştın mı zevki yok. uzun tutarsan bu kadar herkes alışıyor nerdeyse tüm yorumlarda var ilk başta tırsıyosun sonradan geçiyor diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Uzun süren dedikodular sonrası hafta başında süpriz bir şekilde duyurulan Dead Space 2 için ilk detaylar gelmeye başladı.

Oyunun duyurusundan sonra GameInformer, oyun hakkında ilk detayları paylaşacağını açıklamış ve derginin kapağında yer alacak olan Dead Space 2'den bir görüntüyü oyunseverler ile paylaşmıştı.

GameInformer'ın paylaşacağı bilgilere erkenden ulaşan RelyOnHorror sitesi, oyun ile alakalı ilk detayları gün yüzüne çıkardı.

Bu detaylardan en önemli olanı oyunun ilk Dead Space'den tam üç yıl sonrasını konu alacağı oluyor. Bu üç yıllık süre ne şekilde oyunculara aktarılacak bilinmez ama (belki yeni bir animasyon filmi) yeni durağımız ilk oyundakinden çok daha büyük bir istasyon olan Sprawl olacak.

İlkinden çok daha fazla korku öğelerine sahip olacağı söylenen oyunda ayrıca çok daha fazla boss savaşı olacağı da belirtiliyor. İkinci oyundaki bir diğer yenilik ise artık uzay boşluklarında veya yer çekimi olmayan kısımlarda sıçradığımızda, havada süzülürken ateş edebileceğiz.

Oyunun geçeceği yer olan Sprawl ise oldukça devasa olacak. Hatta burada hükümetin halk için inşa ettiği okul, klise ve marketler gibi kamu alanlarına da rastlayacağız. Büyüklüğü göz önüne alındığında Sprawl için "tıpkı bir şehir gibi" benzetmesi yapılmış. İlk oyunun geçtiği gemi olan Ishımura, Sprawl ile kıyaslandığında oldukça küçük kalacak.

Ve oyun ile ilgili açıklanan en ilginç detay ise ilk oyunda ağzından bir kelime bile duymadığımız Isaac'ın konuşabileceği.

Oyun ile ilgili ortaya çıkan son detay ise multiplayer özellikleri ile ilgili. Hatırlarsanız daha önce bir iş ilanı sonucu Dead Space 2'de multiplayer özelliği olabileceği dedikodusu yayılmıştı. Anlaşılan o dedikodu doğru çıktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yayımcılığını Electronic Arts'ın üstlendiği ve Visceral Games tarafından geliştirilen bilim kurgu oyunu "Dead Space 2'nin" 2010 yılında çıkması beklenirken, yapılan yeni bir açıklama ile 2011 yılında piyasaya çıkartılacağı duyuruldu. İlk oyun olan "Daed Space" 13 Ekim 2008 tarihinde piyasaya çıkmış ve 2008 yılının en iyi oyun ödülleri arasından bir çok ödül ile ayrılmayı başarmıştı.


Gameinformer dergisinde yayımlanan dergi taramaları;
http://www.allgamesbeta.info/2009/12/dead-space-2_7394.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
moriQ said:

said:
Ve oyun ile ilgili açıklanan en ilginç detay ise ilk oyunda ağzından bir kelime bile duymadığımız Isaac'ın konuşabileceği.


bu güzel olmaz aslında, isaac'ın hiç konuşmaması daha kolay adapte ediyordu oyuna diye düşünüyorum
bi de tabi konuşucak ama nasıl konuşucak, iyi düşünmeleri lazım seslendiricek olan kişiyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
E.A'nin 3. çeyrek mali planlamasına göre, yayımlanacak olan Dead Space 2 sadece konsollara özel çıkacak olup, PC'ye çıkarılmayacak.

Daha önceden E.A'nin yaptığı açıklamaya göre, PC'ye de gelecek olan yeni Dead Space oyunu yeni açıklama ile birlikte Dead Space seven PC kullanıcılarını üzecek gibi görünüyor.


ea yine pijliğini yaptı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...