moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 said: Geçtiğimiz yılın en başarılı oyunlarından biri olan Dead Space'in ikinci oyunu uzun süredir dedikodu olarak varlığını sürdürüyordu. EA Games bugün yaptığı yazılı açıklama ile bu dedikodulara son noktayı koydu ve Dead Space 2'nin duyurusunu gerçekleştirdi. PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurusu yapılan oyun için herhangi bir çıkış tarihi ise verilmedi. Necromoph ırkı ile savaşımızın devam edeceği Dead Space 2'de yeni silahlar ve karakterler de yer alacak. İlk oyunda yönlendirdiğimiz Isaac, ikinci oyunda da ana karakterimiz olacak. "Isaac'ın yeni macerası için oldukça heyecanlıyız. Enfeksiyon yayılmaya devam edecek ve olaylara şahit olan Isaac'ın hala öldürmesi gereken Necromoph'lar bulunacak." diyen Steve Papoutsis, oyunun ilki gibi korkutabileceğini ve bir çok süprizi de barındıracağını sözlerine ekledi. 2010 da gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 İlk oyun gibi çok tekrarlamasa bare kendini.İnsan bayıyo bi süre sonra uzay virüsü öldürmekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilk oyun sürükleyiciydi. tamam sürekli yaratık öldürüyoduk ama senaryo iyi gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Isaac biraz hızlı hareket etsin lütfen içim bayıyor o adam yürürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ds 1 cok guzeldi gercekten. isalla 2.si de benzer olur, hikayesi net olsun da.. bolece ilk oyunun sonunda isaacin olmedigini de orendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şu oyunu bi oynayamadım. hem sıkıcı gelmişti, hem kontroller çok zor gelmişti 20 dakika oynayıp silmiştim bidahada oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yedinci chapterdayım ilk oyunda. göktaşının üzerine mesaj bırakmamı istiyor. belki 20 kere öldüm saniyelik bir hede var. zıplayıp bırakıp kaçmak gerekiyor fakat resmen bulamadım kontrolü. sağ klik+f veya e falan olması lazım koymuyor inatla. silme noktasındayım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilk oyun harikaydı bence inş gelir 2.si:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ilki çok iyiydi arkadaş.sıçırta sıçırta oynadım psde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yaptım lan yaptım. ch9 ortalarındayım. yalnız ikinci oyun gelirse lütfen biraz daha kısa tutsunlar. hayır birde öyle bir mantık var ki biliyosun ne zaman ne çıkacak nereden çıkacak. hiçbir süpriz elementi kalmıyor. korku oyunlarında oyuna alışmamak gerekiyor. alıştın mı zevki yok. uzun tutarsan bu kadar herkes alışıyor nerdeyse tüm yorumlarda var ilk başta tırsıyosun sonradan geçiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Oyun action adventure zaten, korku oyunu degil. Korkma sadece ekstra bir +. hikaye ve combar guzel siye sevmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: Uzun süren dedikodular sonrası hafta başında süpriz bir şekilde duyurulan Dead Space 2 için ilk detaylar gelmeye başladı. Oyunun duyurusundan sonra GameInformer, oyun hakkında ilk detayları paylaşacağını açıklamış ve derginin kapağında yer alacak olan Dead Space 2'den bir görüntüyü oyunseverler ile paylaşmıştı. GameInformer'ın paylaşacağı bilgilere erkenden ulaşan RelyOnHorror sitesi, oyun ile alakalı ilk detayları gün yüzüne çıkardı. Bu detaylardan en önemli olanı oyunun ilk Dead Space'den tam üç yıl sonrasını konu alacağı oluyor. Bu üç yıllık süre ne şekilde oyunculara aktarılacak bilinmez ama (belki yeni bir animasyon filmi) yeni durağımız ilk oyundakinden çok daha büyük bir istasyon olan Sprawl olacak. İlkinden çok daha fazla korku öğelerine sahip olacağı söylenen oyunda ayrıca çok daha fazla boss savaşı olacağı da belirtiliyor. İkinci oyundaki bir diğer yenilik ise artık uzay boşluklarında veya yer çekimi olmayan kısımlarda sıçradığımızda, havada süzülürken ateş edebileceğiz. Oyunun geçeceği yer olan Sprawl ise oldukça devasa olacak. Hatta burada hükümetin halk için inşa ettiği okul, klise ve marketler gibi kamu alanlarına da rastlayacağız. Büyüklüğü göz önüne alındığında Sprawl için "tıpkı bir şehir gibi" benzetmesi yapılmış. İlk oyunun geçtiği gemi olan Ishımura, Sprawl ile kıyaslandığında oldukça küçük kalacak. Ve oyun ile ilgili açıklanan en ilginç detay ise ilk oyunda ağzından bir kelime bile duymadığımız Isaac'ın konuşabileceği. Oyun ile ilgili ortaya çıkan son detay ise multiplayer özellikleri ile ilgili. Hatırlarsanız daha önce bir iş ilanı sonucu Dead Space 2'de multiplayer özelliği olabileceği dedikodusu yayılmıştı. Anlaşılan o dedikodu doğru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 said: Yayımcılığını Electronic Arts'ın üstlendiği ve Visceral Games tarafından geliştirilen bilim kurgu oyunu "Dead Space 2'nin" 2010 yılında çıkması beklenirken, yapılan yeni bir açıklama ile 2011 yılında piyasaya çıkartılacağı duyuruldu. İlk oyun olan "Daed Space" 13 Ekim 2008 tarihinde piyasaya çıkmış ve 2008 yılının en iyi oyun ödülleri arasından bir çok ödül ile ayrılmayı başarmıştı. Gameinformer dergisinde yayımlanan dergi taramaları; http://www.allgamesbeta.info/2009/12/dead-space-2_7394.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 İlk oyunun spastik kamerasıyla gelecekse benim yerime de oynayabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 moriQ said: Şu resimden anlıcağımız üzere o kadar tecrübeden sonra ısaac bir dante havasında girmiş gibi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eyt be cıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 geçenlerde haber çıktı daha aksiyon bi oyun olacak diye. korku yine var ama aksiyon oranı artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 birimcisini benim gibi noob gamer olan bir adam begenip ev arkadasıma begendirmeye calısmıstım olmamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ev arkadaşının hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 moriQ said: said: Ve oyun ile ilgili açıklanan en ilginç detay ise ilk oyunda ağzından bir kelime bile duymadığımız Isaac'ın konuşabileceği. bu güzel olmaz aslında, isaac'ın hiç konuşmaması daha kolay adapte ediyordu oyuna diye düşünüyorum bi de tabi konuşucak ama nasıl konuşucak, iyi düşünmeleri lazım seslendiricek olan kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 said: E.A'nin 3. çeyrek mali planlamasına göre, yayımlanacak olan Dead Space 2 sadece konsollara özel çıkacak olup, PC'ye çıkarılmayacak. Daha önceden E.A'nin yaptığı açıklamaya göre, PC'ye de gelecek olan yeni Dead Space oyunu yeni açıklama ile birlikte Dead Space seven PC kullanıcılarını üzecek gibi görünüyor. ea yine pijliğini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 O haber yanlış. PC'ye geç çıkacak diye biliyorum ben. Mass Effect 1 gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sadece wii için çıkan bir ds oyunu olmuş muydu 2009'da. sanki bir video hatırlıyorum: ishamura'da olaylar başlarken kaçmaya çalışan bir grup vardı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 evet var öyle bi oyun dead space extraction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar