asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konu dışına yakışır bir başlık ile karşınızdayım Dün sabah uyandım, dışarı çıktım, gittim bir ocak aldım. Boruyu takarken içinden bir conta düştü ama biz yine de bağladık. Totomuz yemiyor yemek yapamıyoruz. a) o conta nedir? b) biz kendi imkanlarımızla onu sorunsuz bağlamış olabilir miyiz? c) naber?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 contasız gaz kaçağı olması lazım
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ertesi gün; "ocak aldım, nasıl havaya uçtum" diye başlık açmak istemiyorsan, işi ehline bırak.
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şu an ertesi gün zaten, bence de işi ehline bırakmak mantıklı. ne olacak diye açtım bi yaktım hala tek parçayım.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi ocağı bağlamak kolaydır da, şeye dikkat et, tüplü için mi doğalgazlı için mi falan, bunlar mühim. doğruysa herşey, düzgünde taktıysan bişi olmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi parça arttırmak ustalığın şanındandır da, cin olmadan şeytan olunmaz sfgd conta önemli şeydir likit şeylerde, özellikle gazda şakaya gelmez. Gaz geliş hortumunun bağlandığı ağza takılır genelde. Bi bak. Birde bağlantı yerlerine köpük sür. Bulaşık deterjanıyla köpük yap sür sonra aç gazı bakayım köpükten hava çıkma belirtisi var mı.
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben elektrikli su isiticisini bagladiktan sonra hemen girmemistim banyoya. Once ev arkadasimi sokmutum. eheah. O saglam cikinca arkasindan girmistim.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi birinizde dusen contayi takmak laizm once demedi mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BonePART said: abi birinizde dusen contayi takmak laizm once demedi mi? dedim abi =/
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yaş iş bu doğalgaz olayı çıktıktan sonra. tüpe göre geliyor ocaklar doğalgaza göre bazı ayarlar yapmak gerekiyor veya tersi. eğer sıfır aldıysanız keşki servisine bağlatsaydınız. zaten garantinin başlaması için ücretsiz adam gönderiyorlar. öle değilse git bi bileni çağır.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sen bağladıysan garantiye de almıyorlar yanlız
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 başlarım garantiye ya, 70 ytllik ocağın garantisi olsa ne olur olmasa ne olur :D
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cocak ayınca cunta mı geliyormuş. neymiş neymiş.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 siyaset yasak. güzelim topik gitti işte siszin yüzünüzden.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oha kelime oyunu yaptım lan siyasetle ilgim yok sadfg
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yalan süleme sen kelime oyunu yapmadın kelime oyununa ortak oldun asfsad
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kullan birşey olmaz,zaten hayatta kalmak şans işi bizim memlekette. Eveden çıkarsın,dağdan inme bir öküz 120 yaptığı şahiniyle üzerinden geçer ölürsün. Otobüse binersin, bir köpek molotof atar yanarak ölürsün. Bir maç sonrası balkona çıkarsın,hayvanın teki ateş eder ölürsün. Vatan borcu dersin askere gidersin,maymunlar pusu atar ölürsün. O soba patlasa ne olur patlamasa ne olur. Zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 en yakın tüpcüye git. conta lazım de.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 suça yataklık etmiş. yatak arkadaşı oldunuz artık siz.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o değil de tofaş imalatı arabalar bi hızdan sonra çok hafifliyo lan. Millet tasarımı yüksek hızda araba aşağı bastırılacak şekilde yapar, bizimkiler sırf adı şahin doğan kartal falan diye uçacak şekilde yapmışlar galiba
Öne çıkan mesajlar