Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 safaride belli bir sayıdan fazla tab açınca fazla tablar >> işaretine gidiyor, ekranda gözükmüyor. o tabları açmak istediğimde >> işaretine tıklayıp açabiliyorum. ama firefox gibi tab satırını sağa sola kaydırmıyor. sadece seçtiğin tabı satırdaki son tab ile değiştiriyor. misal ekranda 1 2 3 4 5 6 numaralı tablar var. 7 8 9 10 numaraları tablar ise >> işaretinin içinde. Ben 6. tabda >> işaretine basıp 9'a bastığımda 6. tab yerini 9. tab'a veriyor. firefox'da 1 2 3 4 5 6 tabları gözükürken o işarete bastığımızda satırı bir kaydırıp 2 3 4 5 6 7 görünür yapıyor. Ben buna da razıyım ama öyle bir şey bulunmuyor. Sonradan okumayı düşündüğün 5 tab solda dururken, sen o an ihtiyacın olan 6 7 8 9 10 tablarını sürekli bir tab değiştire değiştire okumak durumunda kalıyorsun. İlla 1 2 3 4 5 tablarını kapatman gerekiyor, ama sonradan işine yarayacağı için kapatasın da gelmiyor. Anlamadım neden böyle absürt bir sistem yaptıklarını. Düzeltmenin yolu var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 var, firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 opera da işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://pimpmysafari.com/ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aynı anda hem opera hem firefox hem chrome açık. bir yandan da safaride başka işler yapıyorum. o yüzden "opera" veya "firefox" demek beh bir çare olmuycak. mumun dediği yer güzele benziyor. let's pimpleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar