Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 safaride belli bir sayıdan fazla tab açınca fazla tablar >> işaretine gidiyor, ekranda gözükmüyor. o tabları açmak istediğimde >> işaretine tıklayıp açabiliyorum. ama firefox gibi tab satırını sağa sola kaydırmıyor. sadece seçtiğin tabı satırdaki son tab ile değiştiriyor. misal ekranda 1 2 3 4 5 6 numaralı tablar var. 7 8 9 10 numaraları tablar ise >> işaretinin içinde. Ben 6. tabda >> işaretine basıp 9'a bastığımda 6. tab yerini 9. tab'a veriyor. firefox'da 1 2 3 4 5 6 tabları gözükürken o işarete bastığımızda satırı bir kaydırıp 2 3 4 5 6 7 görünür yapıyor. Ben buna da razıyım ama öyle bir şey bulunmuyor. Sonradan okumayı düşündüğün 5 tab solda dururken, sen o an ihtiyacın olan 6 7 8 9 10 tablarını sürekli bir tab değiştire değiştire okumak durumunda kalıyorsun. İlla 1 2 3 4 5 tablarını kapatman gerekiyor, ama sonradan işine yarayacağı için kapatasın da gelmiyor. Anlamadım neden böyle absürt bir sistem yaptıklarını. Düzeltmenin yolu var mıdır acaba?
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aynı anda hem opera hem firefox hem chrome açık. bir yandan da safaride başka işler yapıyorum. o yüzden "opera" veya "firefox" demek beh bir çare olmuycak. mumun dediği yer güzele benziyor. let's pimpleyelim.
Öne çıkan mesajlar