moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LAEPyjpIm3I&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Daha fazla dayanamiyorum. trailer yayinlamayi kessinler leeyyn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ne zaman cikiyo simdi? daha 1. bölümü izlemedim ikisini beraber izlerim daha güzel olur die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 HADİ ABİ ÇIKSIN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hey gidi ya, 5. kitaba kadar defalarca okudum kitabı, filmlerini tekrar tekrar izledim. (tabi kitaplar her zaman cok daha iyiydi) ne olduysa 6. kitabı zar zor okudum 7 yi ise okumadım bile. 6. filmi de geçenlerde 7. nin part birini indirirken, yükleyip izledim. valla unutmuşum ya (6. kitabı o kadar özveriyle okumadığım icin olsa gerek). zamanında o kadar vermiştimki kendimi bu seriye, site üzerinden rplerini falan yapardık. muggle.net veritaserum.com falan hatim ederdim. şimdi ise amaan boşver bi gün tv verir izlerim diyorum. ne oldu ya, insan büyüyünce bu kadar değişiyor mu? ps, hufflepuff en kral bina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 muggle.net dsfsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Magnum said: hey gidi ya, 5. kitaba kadar defalarca okudum kitabı, filmlerini tekrar tekrar izledim. (tabi kitaplar her zaman cok daha iyiydi) ne olduysa 6. kitabı zar zor okudum 7 yi ise okumadım bile. 6. filmi de geçenlerde 7. nin part birini indirirken, yükleyip izledim. valla unutmuşum ya (6. kitabı o kadar özveriyle okumadığım icin olsa gerek). zamanında o kadar vermiştimki kendimi bu seriye, site üzerinden rplerini falan yapardık. muggle.net veritaserum.com falan hatim ederdim. şimdi ise amaan boşver bi gün tv verir izlerim diyorum. ne oldu ya, insan büyüyünce bu kadar değişiyor mu? ps, hufflepuff en kral bina! durumum birebir aynı lan asdfasd 7. kitap çıktıktan bir sene kadar sonra e-book olarak indirip sadece son kısmını okumuştum gerçi ben bunun aksine asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 mugglenet.com muş tam hatırlayamamışım adresi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 5. kitap apayrı bir şeydi ya. Hayatımda 2 kere okuduğum kitap sayısı bir elin parmaklarını geçmezken 5-6 kere okumuştum 5. kitabı. Altıncı kitabı da severim gayet ama 5 kadar dğeil. 7 ise değişik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Tyrannus said: ya güzel mi olmuş bu sanki? abi geriye kalan kisimdan kotu bir film cikarmayi basarilarsa kapatip gitsinler dukkanlarini yapimcilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 son film güzel olcağa benziyo ama trailerda voldemort 6 kere NİİİEEAĞĞĞ demese iiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 3d verselerdi ya bunu bence gayet uygun bir film ama karanlık sahneler nasıl görünür orası şüpheli geçen bir arkadaşım karayip korsanlarını 3d izlemiş sinemada hiç birşey görünmüyodu karanlık sahnelerde keşke normal izleseydim dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 transformers var 3d misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ilgialeyna said: 3d verselerdi ya bunu bence gayet uygun bir film ama karanlık sahneler nasıl görünür orası şüpheli geçen bir arkadaşım karayip korsanlarını 3d izlemiş sinemada hiç birşey görünmüyodu karanlık sahnelerde keşke normal izleseydim dedi!öyle diyo zaten reald 3d falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 film 3d gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Karaip Korsanları'nın başında fragmanını izledim,o yeah diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ya o fragmanda harry böyle ikimizde ölecez mi ne deyip voldertmortu da çekiyor ve hogwards'ın binalarının birinin tepesinden aşağı düşüyorlar.Kitap'ta ben böyle bişi olduğunu hatırlayamdım.Onu eklemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kitapta olduğunu bende hatırlamıyorum o yüzden eklemedir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 zeper said: ya o fragmanda harry böyle ikimizde ölecez mi ne deyip voldertmortu da çekiyor ve hogwards'ın binalarının birinin tepesinden aşağı düşüyorlar.Kitap'ta ben böyle bişi olduğunu hatırlayamdım.Onu eklemişler mi? uydurmuşlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya benim olacan ya kara topragin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu kadar güzel malzemeyi bu şekilde harcadılar ya helal olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Tüm dünyadan once 11 temmuz pazartesi imaxde premiere bilet kazandım. sadece hava atiyim diye yazdım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 attın... mutluu musunn söylee multu musunnnn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o değil de 1.5 yıl olmuş kimse mi farketmedi başlıktaki typoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hep bleach yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar