Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

hey gidi ya, 5. kitaba kadar defalarca okudum kitabı, filmlerini tekrar tekrar izledim. (tabi kitaplar her zaman cok daha iyiydi) ne olduysa 6. kitabı zar zor okudum 7 yi ise okumadım bile. 6. filmi de geçenlerde 7. nin part birini indirirken, yükleyip izledim. valla unutmuşum ya (6. kitabı o kadar özveriyle okumadığım icin olsa gerek). zamanında o kadar vermiştimki kendimi bu seriye, site üzerinden rplerini falan yapardık. muggle.net veritaserum.com falan hatim ederdim. şimdi ise amaan boşver bi gün tv verir izlerim diyorum. ne oldu ya, insan büyüyünce bu kadar değişiyor mu?

ps, hufflepuff en kral bina!
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

hey gidi ya, 5. kitaba kadar defalarca okudum kitabı, filmlerini tekrar tekrar izledim. (tabi kitaplar her zaman cok daha iyiydi) ne olduysa 6. kitabı zar zor okudum 7 yi ise okumadım bile. 6. filmi de geçenlerde 7. nin part birini indirirken, yükleyip izledim. valla unutmuşum ya (6. kitabı o kadar özveriyle okumadığım icin olsa gerek). zamanında o kadar vermiştimki kendimi bu seriye, site üzerinden rplerini falan yapardık. muggle.net veritaserum.com falan hatim ederdim. şimdi ise amaan boşver bi gün tv verir izlerim diyorum. ne oldu ya, insan büyüyünce bu kadar değişiyor mu?

ps, hufflepuff en kral bina!

durumum birebir aynı lan asdfasd 7. kitap çıktıktan bir sene kadar sonra e-book olarak indirip sadece son kısmını okumuştum gerçi ben bunun aksine asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ilgialeyna said:

3d verselerdi ya bunu bence gayet uygun bir film ama karanlık sahneler nasıl görünür orası şüpheli geçen bir arkadaşım karayip korsanlarını 3d izlemiş sinemada hiç birşey görünmüyodu karanlık sahnelerde keşke normal izleseydim dedi!
öyle diyo zaten reald 3d falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...