Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

7 filmde dünya gişe yaptılar. Gayet başarılı ekonomik olarak.

6. film yılın en çok izlenen filmi -sinemada tabi ki- olmuştu falan. Ekonomik olarak tabi ki başarı da izleyici olarak benim açımdan hasılat bir başarı değil, benim açımdan. HP ın film serisini bugüne kadar yazılmış en güzel fantastik serilerden birini b.k eden seri olarak hatırlayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Progamer hıyarı benden önce gitti begenmedi gelmiyor, kız arkadaşım harry potter çocuk filmi saçmalama dedi gelmiyor , diger 2 tane ikiz (hayır iki ikiz degil 2 kişiler ikizler) tatilde onlarda sattı ankarada bir tane var geri kalan kimseyi de harry potter sırasında çekemem.

Yarın saat 6da tek başıma harry potter izlemeye gidicem. Bir insan bu kadar mı forever alone olmadan forever alone olur.

kiz arkadasim yok
2 gurp arkadasim ayri ayri gitti beni cagirmadi
yarin aksam tek basima gidicem

whos alone now?
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin sonu inanılmaz tırt.

Spoiler içinde bildireceğim görüşlerimi.

Filmin sonu kitaba göre inanılmaz derece tırt, aha tekrardan yazdım. Şöyle ki; Harry'nin ölüp, Dumbledore ile konuşmasından sonra ki ilk sahneyle yere çakılıyor film. Yani orda resmen filmin yönetmeni David Yates, prodüktör'ü David Hayman ve senaristi Steve Kloves ölmüş, yerine yedekleri sokmuşlar.

Bir kere Narcisia Malfoy'un gidip Harry'yi çek etmesi sırasında Harry'nin yaşadığını öğrenmesi inanılmaz gereksiz bir sahne. Çocuğun olayı zaten ölüp geri gelmesi. "Ölmedi" havası vermek ne diye? Bırak ölü kalsın bahçeye getirilene kadar. Orda da herkes içinde canlansın.

Bahçe'de de Harry canlanıp "ABOOV" diip kaçmasını geçtim, Voldemort'un yavşak hareketleri, konuşmaları nedir? Tamam rival'in öldüde karizmayı çizme yani. Sonra Harry canlanıp bir anda kaçıyor. Orda sadece 5 saniyelik sahnelerle kahramnsal bir hava katabilecekken Hermione'den bir gülücük görüyoruz o kadar.

Sonra gereksiz bir Voldy-Harry kovalamacası.

Ve en can alıcı hata...

Kitap'ta son duello herkesin önünde cereyan ediyor. Harry orda dialoglarla Voldemort'u yerin dibine sokuyor. O son konuşma hem Harry'nin karakterinin ne kadar güçlü, ne kadar kendinden emin ve bilmeceleri nasıl çözdüğünü gösteriyor, herkese ilan ediyor, milleti kendine hayran bırakıyor yani şu serinin 7 kitaptır yapmaya çalıştığını yapıyor, Harry HERO statüsüne geliyor tam anlamıyla artık.

Ama yok... Yeto yönetmen ve senarist o sahneyi tamamen siliyor, bahçede teketek takılıyorlar. 2 saniyede gidiveriyor Voldy. Bu mudur yani?

Sorsanız dediğim başlangıçtan itibaren bütün sahnelerde nasıl başardıklarını anlamadığım rezillikleri tek tek yazarım. Bütün sahneler rezil. Ama oraya kadar gayet güzel geliyor işte. Şaşırdım kaldım.

Sonda ki "19 yıl sonra" olayını sevdim yalnız, bence güzel yapmışlar orayıda.

Sosyal ağlarda paylaş

çogzeldi de filmin en en sonunda epey bi güldük

şöyle ki;

19 sene diyorlar en fazla 5 sene yaşlanmışlar makyaj malzemesi mi bitti ne lol zaten her bir karakteri gördüğümüzde güldük hele malfoyu görünce salonun yarısı tutamadı artı kendini

ben ölümden dönüş olayını anlamadım kitapları henüz okumadım ama sanırsam başlayacağım elimdeki bitince eheh
bir de ölüm yadigarlarından taşın olayı ne? ormanda bıraktı siktirolup gitti sonra bir şeyler gördü ölümden döndü fln nedir biri, açıklasın lütfen

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...