progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/1268/picture22u.png Son Harry Potter filmi. Daha doğrusu filmleri. Son kitap iki part olarak çekiliyor. İlki Kasım 2010 da ikincisi ise Temmuz 2011 de sinemalra gelecek. Küçük bir teaser ise yayınlanmış şimdiden. Son çıkan filmi beğenmemiş biri olarak pek umutlu değilim geçri ama belki bu sefer kitaba daha sadık kalıp güzel bir şey çıkarırlar. Teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son derken, son mu? bitçek mi yani artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kasim niye ya, gec kalmis, yazin cikiyodu genelde. gecne filme ayni yonetmen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 daha bugün hatta bikaç saat önce düşündüm HP'nin ilk filminin afişine rastlayıp; ulan şu kitabı okurken sonra filmi çıktığında diyodum son film çıktığında koca herif olcam cart curt diye, oldu bitti bile falan filan... değişik bi his :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: kasim niye ya, gec kalmis, yazin cikiyodu genelde. gecne filme ayni yonetmen mi? Aynı yönetmen galiba maalesef. Aslında keşke 3. filmin yönetmeni çekseydi bence en güzel HP filmi oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 geçen gün kitabı okuyup bitirdim , kitap efsaneviydi ama filmi nasıl yapcaklar bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sene 2009 hala harry potter izleyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Haterlar ne derse desin kitaplar güzeldi. İlk kitaplar gayet masal kitabıydı ama kadın da onu 9-10 yaşındaki çocuklar için yazmış, her kitap biraz daha büyüklere hitap etti. 4'ten sonra çok keyifli hale geldiğini hatırlıyorum. Filmler berbat ama, tek çekilir kılan şey Emma Watson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zevksiz wispy. emma çirkin. tek güzel luna lovegood u oynayan haımkızımız. şaka bir yana, kitaplar yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çubuk ve süpürge olmasa şu harry poterda izlenir/okunur belki he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Melez Prens inanılmaz hayal kırıklığıydı,en kötü filmiydi serinin bence,umarım bunlar daha iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Çok şeyi değiştirdiği için kötüydü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Son film gibi bir rezaletten sonra umarım güzel bir şeyler görürüz. Yönetmen aynıyken ne kadar değişir bilmiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Denildiği gibi, son filmde çok fazla şey kitaptan farklıydı. Ondan ben beğenmemiştim. Bakalım bu sefer ne kadar sadık gidicekler kitaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 HAAH!!! FAGS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son film baya hayal kirikligiydi ama bunun kitabini okumayi düsünüyorum. kasima kadar beklenmez azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o kadar boku çıktı ki tüm seri birbirine girdi. Ne kitapta okuduklarımı hatırlıyorum, ne filmi. Hepsi tek bir başlık altında kafamda. İkinciymiş, üçüncüymüş siz yine iyi hatırlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 asıl bomba 7. de olcak gibime geliyo. 6. film geçiş gibi bişeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 e arkadaki cocuğa heal atıcağına neden magic missile atıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Rikkie said: sene 2009 hala harry potter izleyenler varsene 2009 hala "sene xyzc" kalıbı kullanıp komik olmaya kasanlar var. oh, snap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wispy said: Haterlar ne derse desin kitaplar güzeldi. İlk kitaplar gayet masal kitabıydı ama kadın da onu 9-10 yaşındaki çocuklar için yazmış, her kitap biraz daha büyüklere hitap etti. 4'ten sonra çok keyifli hale geldiğini hatırlıyorum. Filmler berbat ama, tek çekilir kılan şey Emma Watson. ben bildiğin harry potterla paralel büyüdüm. hangi yaşımda okuduysam kitaptaki potter da benim yaşımdaydı eheh gerçi son kitabın yarısında bıraktım neden bilmiyorum ama öyle işte. edit: neredeyse öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wispy said: Haterlar ne derse desin kitaplar güzeldi. İlk kitaplar gayet masal kitabıydı ama kadın da onu 9-10 yaşındaki çocuklar için yazmış, her kitap biraz daha büyüklere hitap etti. 4'ten sonra çok keyifli hale geldiğini hatırlıyorum. Filmler berbat ama, tek çekilir kılan şey Emma Watson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son kitap güzeldi filmi de yeni seyrettim sayılır ne kadar değişik olsa da özlemişim harry potter'ı onu fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yav said: gerçi son kitabın yarısında bıraktım neden bilmiyorum ama öyle işte h.p. kitabını yarım bırakan bizden değildir. sdf yalnız cidden baştan sona aksiyon kitabı nasıl yarım bıraktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eskiden çok popüler olduğu için alıp okumuştum felsefe taşı ve sırlar odasını.. sonra bunu mu seviyolar diye bırakmıştım..(hatta kitap okumayı böyle bırakmıştım sdf.) bütün filmlerine emma watson görmek için gittim.. yani arkadaşlarım falan gitcez diye ısrar ettiği için ben de yancı olmak zorunda kalarak gittim.. mümkün olsa gitmezdim.. ama bence de en rezil filmi son filmiydi.. rezildi :( heralde o kitap sıkıcı olduğu için film böyle olmuş demiştim taaki yorumları okuyana kadar.. yeni filmi böyle olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar