Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

http://img38.imageshack.us/img38/1268/picture22u.png

Son Harry Potter filmi. Daha doğrusu filmleri. Son kitap iki part olarak çekiliyor. İlki Kasım 2010 da ikincisi ise Temmuz 2011 de sinemalra gelecek. Küçük bir teaser ise yayınlanmış şimdiden.

Son çıkan filmi beğenmemiş biri olarak pek umutlu değilim geçri ama belki bu sefer kitaba daha sadık kalıp güzel bir şey çıkarırlar.

Teaser
Sosyal ağlarda paylaş

Haterlar ne derse desin kitaplar güzeldi.
İlk kitaplar gayet masal kitabıydı ama kadın da onu 9-10 yaşındaki çocuklar için yazmış, her kitap biraz daha büyüklere hitap etti. 4'ten sonra çok keyifli hale geldiğini hatırlıyorum.

Filmler berbat ama, tek çekilir kılan şey Emma Watson.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

İlk kitaplar gayet masal kitabıydı ama kadın da onu 9-10 yaşındaki çocuklar için yazmış, her kitap biraz daha büyüklere hitap etti. 4'ten sonra çok keyifli hale geldiğini hatırlıyorum.

ben bildiğin harry potterla paralel büyüdüm. hangi yaşımda okuduysam kitaptaki potter da benim yaşımdaydı eheh

gerçi son kitabın yarısında bıraktım neden bilmiyorum ama öyle işte.

edit: neredeyse öyle yani
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Sosyal ağlarda paylaş

eskiden çok popüler olduğu için alıp okumuştum felsefe taşı ve sırlar odasını.. sonra bunu mu seviyolar diye bırakmıştım..(hatta kitap okumayı böyle bırakmıştım sdf.) bütün filmlerine emma watson görmek için gittim.. yani arkadaşlarım falan gitcez diye ısrar ettiği için ben de yancı olmak zorunda kalarak gittim.. mümkün olsa gitmezdim.. ama bence de en rezil filmi son filmiydi.. rezildi :( heralde o kitap sıkıcı olduğu için film böyle olmuş demiştim taaki yorumları okuyana kadar.. yeni filmi böyle olmaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...