Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 izmirin piyasa diye tabir edilen okullarından biri; yaşar ünide okuyorum ve her sene 3-4 kere buna şahit oluyorum en az. kimsenin duygularıyla oynamayayım bence dünyada görüp gördüğüm en iğrenç görüntüdür bu. yeni gördüm daha. yani dikkat çekici renkler seçiyorlar bir de. mesela üstte işte gri fermuarlı kapişonlu sweat, altta şu açık yeşil adidas eşofmanları. ayakkabılar da aynı renk konvers. ikiz gibi böyle. anam anam çok kötü lan. siz ne düşünüyorsunuz çok merak ettim. var mı bunu seven. varsa kusura bakmasın yazdıklarımdan ötürü ama hakkaten çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 katılıyorum bi de bu son dönemde sevgilim şöyle iyi böyle güzel diye sanki köpeğinin özelliklerini sayan hatunlar görüyorum. kafasını kırıcam bi gün birinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Boka comak sokmusum hissi uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sütyen ufak geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yani ben seni görsem senin giyimini beğenmicem belki.sende benimkini.zevk yahu.sen sevgilinle aynı kıyafeti giyme.o kırmızı giyiyorsa sen yeşil giy. kesinlikle sevgilimle aynı kıyafet falan giydiğim yok.ama burda herkes çok süpermiş gibi kimseyi beğenmiyor :) milletin giyimi zevki bizi bağlamaz.emo olsun gay olsun.içimizden vıkvık yapıp unutalım. karşı taraftan hiç düşünmüyoruz.belki o yeşiller giyen çift seni gördüklerinde vay bıdıbıdı diyorlar :).acaba topic açıyorlarmı oraya buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lo - ve tshirtleri giyen tipler görmüştüm.. http://planetmedia.gamespy.com/wiki/planetfallout.gamespy.com/default/uploads/e/e3/FO3_Fat_Man.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Buyse said: sütyen ufak geliyor bana geri kalan herşey normal yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Red said: yani ben seni görsem senin giyimini beğenmicem belki.sende benimkini.zevk yahu.sen sevgilinle aynı kıyafeti giyme.o kırmızı giyiyorsa sen yeşil giy. kesinlikle sevgilimle aynı kıyafet falan giydiğim yok.ama burda herkes çok süpermiş gibi kimseyi beğenmiyor :) milletin giyimi zevki bizi bağlamaz.emo olsun gay olsun.içimizden vıkvık yapıp unutalım. karşı taraftan hiç düşünmüyoruz.belki o yeşiller giyen çift seni gördüklerinde vay bıdıbıdı diyorlar :).acaba topic açıyorlarmı oraya buraya :) yahu dediğin bence çok alakasız. giyim zevki değil ki dediğim, aynı şeyi giymek. yani istediklerini giysinler, ugg giyenler rerörödür demedim ki mesela şimdi, aynı günde okula el ele aynı kıyafetlerle gelen çiftler suxdır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Uyumlu giyinmek neyse de aynı şeyleri giymek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yahu 2 tane sevgili.hadi uyumlu bi çift olalım diye giyinirler.yani ben eşofmanla kız arkadaşımla buluscagım zaman sende eşofman giy derim mesela.ki bunu yapan çoktur.belki aynısını giymezsin.bunlar aynısını giymiş. tercih meselesi.aslında birazda alttaki yeni tipler konusu içinde yorum yapmış oldum :) ama benzer meseleler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Red said: yani ben seni görsem senin giyimini beğenmicem belki.sende benimkini.zevk yahu.sen sevgilinle aynı kıyafeti giyme.o kırmızı giyiyorsa sen yeşil giy. kesinlikle sevgilimle aynı kıyafet falan giydiğim yok.ama burda herkes çok süpermiş gibi kimseyi beğenmiyor :) milletin giyimi zevki bizi bağlamaz.emo olsun gay olsun.içimizden vıkvık yapıp unutalım. karşı taraftan hiç düşünmüyoruz.belki o yeşiller giyen çift seni gördüklerinde vay bıdıbıdı diyorlar :).acaba topic açıyorlarmı oraya buraya :) http://img2.allposters.com/images/hpm/sm1586.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 resmin gözükmüyor sori :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kötü ama saygı duymak gerekir. kötü ama çok. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 işte olay o.onlara kötü gelmemiş napalım.bencede saçma bişi.ikizlerden bile nefret ederim aynı giyen.bide sevgili daha kötü :) ama işte kiminin yanlışı kiminin doğrusu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Red said: yahu 2 tane sevgili.hadi uyumlu bi çift olalım diye giyinirler.yani ben eşofmanla kız arkadaşımla buluscagım zaman sende eşofman giy derim mesela.ki bunu yapan çoktur.belki aynısını giymezsin.bunlar aynısını giymiş. tercih meselesi.aslında birazda alttaki yeni tipler konusu içinde yorum yapmış oldum :) ama benzer meseleler bence yani şimdi dedin ki; birinin kıyafeti tercihidir karışmaya gerek yok. aynı zaman da birinin sevgilisiyle aynı şeyi giymesi de tercihidir ona da karışılmaz. yani ne diyim ki şimdi abi. tamam sen karışma:D biz karışıcaz. bir insanın tercihi bana aptal geliyorsa tepki vermem çok doğal. çok saçma olduğunu düşünorsam da dalga geçerim. ha herşeye oturup tek tek tepki vermek yanlıştır dersen haklısın da şuan bunu söylemeni gerektirecek bir durum yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sevgilim kız kulesinde yemeğe gidecekmişiz gibi giyinirdi, ben kendi kestigim kot şortumun üstüne tüyleri cıkmıs cobain kazağı giyerdim sonra o benden ayrıldı. yine olsa yine yaparım aynı kıyafeti giyecegime cıplak gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok merak ettim kotu neresinden kestin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/079/5bb/5c6/c58/293/65e/770/839/db4/b5a/e6_450xNULL.jpg bu geldi aklıma direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dizlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=f8aWWYZTO58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sevgiliyle aynı kıyafeti giymek doğrudan kıyafet giydirilmiş köpeğe benzemenize sebep olur yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yapmayın çok kötü bişey http://celebritynewsflash.files.wordpress.com/2008/07/jim_carrey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 O NE BİÇİM BAKIŞ LAN HHAHAHHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 parisin köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 işte kız kısmına tasmayı verip de aynı giysiyi giyersen sen de öle bakakalırsın.. ne poh yedim ben no:5 bakışı o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar