Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgiliyle aynı kıyafeti giymek.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

izmirin piyasa diye tabir edilen okullarından biri; yaşar ünide okuyorum ve her sene 3-4 kere buna şahit oluyorum en az.

kimsenin duygularıyla oynamayayım bence dünyada görüp gördüğüm en iğrenç görüntüdür bu.

yeni gördüm daha. yani dikkat çekici renkler seçiyorlar bir de. mesela üstte işte gri fermuarlı kapişonlu sweat, altta şu açık yeşil adidas eşofmanları. ayakkabılar da aynı renk konvers. ikiz gibi böyle.

anam anam çok kötü lan.

siz ne düşünüyorsunuz çok merak ettim. var mı bunu seven. varsa kusura bakmasın yazdıklarımdan ötürü ama hakkaten çok kötü lan.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben seni görsem senin giyimini beğenmicem belki.sende benimkini.zevk yahu.sen sevgilinle aynı kıyafeti giyme.o kırmızı giyiyorsa sen yeşil giy.

kesinlikle sevgilimle aynı kıyafet falan giydiğim yok.ama burda herkes çok süpermiş gibi kimseyi beğenmiyor :)

milletin giyimi zevki bizi bağlamaz.emo olsun gay olsun.içimizden vıkvık yapıp unutalım.

karşı taraftan hiç düşünmüyoruz.belki o yeşiller giyen çift seni gördüklerinde vay bıdıbıdı diyorlar :).acaba topic açıyorlarmı oraya buraya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yani ben seni görsem senin giyimini beğenmicem belki.sende benimkini.zevk yahu.sen sevgilinle aynı kıyafeti giyme.o kırmızı giyiyorsa sen yeşil giy.

kesinlikle sevgilimle aynı kıyafet falan giydiğim yok.ama burda herkes çok süpermiş gibi kimseyi beğenmiyor :)

milletin giyimi zevki bizi bağlamaz.emo olsun gay olsun.içimizden vıkvık yapıp unutalım.

karşı taraftan hiç düşünmüyoruz.belki o yeşiller giyen çift seni gördüklerinde vay bıdıbıdı diyorlar :).acaba topic açıyorlarmı oraya buraya :)

yahu dediğin bence çok alakasız.

giyim zevki değil ki dediğim, aynı şeyi giymek. yani istediklerini giysinler, ugg giyenler rerörödür demedim ki mesela şimdi, aynı günde okula el ele aynı kıyafetlerle gelen çiftler suxdır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 2 tane sevgili.hadi uyumlu bi çift olalım diye giyinirler.yani ben eşofmanla kız arkadaşımla buluscagım zaman sende eşofman giy derim mesela.ki bunu yapan çoktur.belki aynısını giymezsin.bunlar aynısını giymiş.

tercih meselesi.aslında birazda alttaki yeni tipler konusu içinde yorum yapmış oldum :)

ama benzer meseleler bence
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

http://img2.allposters.com/images/hpm/sm1586.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yahu 2 tane sevgili.hadi uyumlu bi çift olalım diye giyinirler.yani ben eşofmanla kız arkadaşımla buluscagım zaman sende eşofman giy derim mesela.ki bunu yapan çoktur.belki aynısını giymezsin.bunlar aynısını giymiş.

tercih meselesi.aslında birazda alttaki yeni tipler konusu içinde yorum yapmış oldum :)

ama benzer meseleler bence

yani şimdi dedin ki; birinin kıyafeti tercihidir karışmaya gerek yok. aynı zaman da birinin sevgilisiyle aynı şeyi giymesi de tercihidir ona da karışılmaz.

yani ne diyim ki şimdi abi.
tamam sen karışma:D biz karışıcaz.

bir insanın tercihi bana aptal geliyorsa tepki vermem çok doğal. çok saçma olduğunu düşünorsam da dalga geçerim. ha herşeye oturup tek tek tepki vermek yanlıştır dersen haklısın da şuan bunu söylemeni gerektirecek bir durum yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...