BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 internetten aliş vberiş yapmakisitiyorumama CVC2 diyebirşeyçıktı form da bu nedir bilen varmı?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ah ah öküzbaşım benim, tatanga böreğim, sütlaç beyinli kör cahilim o kredi akrtınınarkasıdna yazan 3 haneli rakam... acaba o zamanlar ne almak istedim de alamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahahahahahaha koptuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rofl upa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 üheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahaha supermiş hanı sen nerden hatırladın bunu yaptığını onu gectim, koca forumda bi tane insan cıkmamış cevap veren =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şerefsiz forum işte :P ya ben psikopata sardımda eski mesajlarıma bakıyordum bunu gördüm nostalji niyetine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tatanga böreği nasıl bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bide birşey daha var. adamlar kredi kartından 0.1 lira ile 1 lira arasında rasgele bir rakam çekiyorlar. sonra sen bankayı arayıp tam olarak ne kadar çektiklerini öğreniyorsun atıyorum 0.145 lira çekmişler onu yazıyorsun siteye ve siparişin onaylanıyor güvenlik açısından sadece kredi kartının sahibinin öğrenebileceği birşey olduğu için kimi sitelerde kullanıyor bilgi olsun istedim cvc2 diyince direkt aklıma o geldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zauzhuahsuhauh helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Selam, xlaidehlevar said: bide birşey daha var. adamlar kredi kartından 0.1 lira ile 1 lira arasında rasgele bir rakam çekiyorlar. sonra sen bankayı arayıp tam olarak ne kadar çektiklerini öğreniyorsun atıyorum 0.145 lira çekmişler onu yazıyorsun siteye ve siparişin onaylanıyor güvenlik açısından sadece kredi kartının sahibinin öğrenebileceği birşey olduğu için kimi sitelerde kullanıyor bilgi olsun istedim cvc2 diyince direkt aklıma o geldi çünkü Güzelmiş gerçekten. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o 0.145 ler 1milyon müşteride 100bin dolar eder. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BabacumMostors, kendin pişir kendin ye olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ehahaha. cc fraud a buyuk darbe indirmisti o cvc2 olayi. sonradan teknoloji gelisti anlik onaylar felan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o 0.145 ler 1milyon müşteride 100bin dolar eder. oh mis said: tekrar çektikleri parayı geri yatırıyorlar tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 4 sene gecmıs aradan yenı ogrendın azmını taktır ettım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BabacumMostors said: ah ah öküzbaşım benim, tatanga böreğim, sütlaç beyinli kör cahilim o kredi akrtınınarkasıdna yazan 3 haneli rakam... acaba o zamanlar ne almak istedim de alamadım? şunun cevabını hâlâ veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Değişmeyen tek şey spoiler kabiliyetin olmuş diyeceğim ama şapkalara kadar koymuşsun bu sefer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar