mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Coder said: bunun bir tarz olduğuna inanmak istemiyorum ben ya bu arkadaş 18 19 yaşına kadar geek falan takılmış muhtemelen. sora bakmış karı kız gelen giden yok "lan mal mal bişiler giyim ztn kızlar sevio ole şeyleri" falan demiş. sora bole olmuş çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yeşil eşofmanları yaksınlar bi de geçen gün 10 saatten fazla topukluyla gezdim gece kaç kere kramp girdi bacağıma hayat çok zor gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Coder said: chuck norris'in ranger kemer tokası da ayrı bir hava katmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 banada adamın durumu nedense bütün kıyafetleri yıkamaya vermiş yanlışlıkla elinde bi bunlar kalmış bunları da üstüne geçirmek mecburiyetinde kalmış gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 earl'ün kardeşine benzemiş accuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bişi yokki abi bunlarda, bildiğin kıyafet işte. sırıtmıyor. ben mesela paso eşofman altı ile gidiom okula daha fazla sırıtıyorumdur bunlardan. bu arada öyle eşofman altı üstüne tişört giyenlere ne denio? onlarında vardır kesin bi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 topuklu lafı geçmişte uzun topuk+beyaz dar pantolon ve uzun bacaklık hatun combosu mükemmel oluyor dendi mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bıkkın. istediğin kadar marka geçir kıçına. eşofmanla okula gidenlere bıkkın denir. böyle hayattan bezmiş kılıklar falan. bi bok olmaz bu adamdan intibası bırakmak için birebir. halbuki üniversitedeki arkadaşlıklar başkadır. o adamlar okuyup adam olacaklar, yarın bir gün "lan şu işe uygun kim olabilir" diye düşünecekler ve akıllarına gelecek son kişi okula eşofmanla gidenler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zegna said: dar pantolon giyen herkes dovulmeli, boyle pacalara dogru dapdar filan kızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Azmodai said: benim en gicik oldugum tipler su son bir yil her bilkente gittigimde gordugum "umurumda degil, uckurumdan assaga kasimpasa, kalktigim gibi geldim" havalari cok kotuydu. Bole sac bas daginik yataktan kalkmis gibi, baglanmamis ayakkabi (bot olur genelde, yazin bile) bole esofman (ama gotunde yazili olur karilar icin, erkeklerde de gri bole ya adidas ya da hoyas tipi) sakal sac pis ama kizlar full makyajli falan. Ha bi de oglen 3-4 te gorunce bunlari daha da kil oluyordum. belki de hepsinin yaninda sut gibi kizlar var diye kiskanmis ta oluyor olabilirim. AMA OLSUN. geçen yıl bi ara bayaa bi süre böyle gittim. sonra sıkıldım kot tişört gittim. sonra yine eşofman tişört gittim bi ara spor ayakkabı altına. güzel olur yani öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BAYA kötü ya. erkeklerin giyinmesi ne kadar kolay. ama onu bile beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 giyinmek ve düzgün giyinmek için özel bir çaba harcamıyordum o sıra. öyle kalkıp, kumaş veya o diğer eşofmandan giyip ki genelde siyah lacivert falan olur, yüzümü yıkayıp bi tişört giyip çıkıyodum. böyle SÜPERİM gibi bi çabam yok. bazen salaş olmak lazım. çok iyi geliyodu yani. şimdi biraz daha bakıyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hipster fashion avrupada baya moda ya mesela: http://www.hel-looks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bella said: BAYA kötü ya. erkeklerin giyinmesi ne kadar kolay. ama onu bile beceremiyorlar. pehhh, klasikliğin dibine vurdun "siz bu erkek milleti edebiyatının" en nadide eserlerinden birini yarattın tebrik ediyorum.. erkek milletinin bir parçası olarak, bu adamları tasvip etmiyoruz, ayrıca erkek giyinmesi sizin düşündüğünüz gibi genelde kot t-shirt ile bitmiyor, o gençlikten biraz daha erkekliğe geçildiğinde, bel plaseli italyan kesim gömleğime 2 tane mi bi tane mi kol düğmesi taksam tribine kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abartılı giyimlerden bahsetmiyorum. kot üzeri tişört üzeri uzun kollu gömlek baya mükemmel işte. ya da kot üzeri sweatshirt gayet iyi. sadelik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kızların giyinmesi de hakkaten zor şimdi ha dışarı çıkınca 10kızdan 9unu tayt+ugg ya da çizmeli görünce anlıyor insan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ugg'ı geçin o asrın moda hatalarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/112/20050827_05/ bumu moda http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/120/20050716_05/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi..ben o adamların hükümeti olsam fişlerdim bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hipster tarzi fena degildir ama cok suyunu cikartmadan bikac aksesuar giyilebilir bence bunlarin kullandiklari. burda (new york) dolu var bunlardan gozu alisiyor insanin bir sure sonra batmaz merak etmeyin, tabi turkiyede de hersey gibi bunu da uc noktalara tasirsa millet o zaman rahatsiz edici bir tarz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kenjuro said: http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/112/20050827_05/ bumu moda http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/120/20050716_05/ bir daha baktımda bu sitedeki bazı resimler doğum kontrol yöntemi olarak kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 asfaloth said: abi..ben o adamların hükümeti olsam fişlerdim bunları. zaten öle yapıyoruz.. http://fc06.deviantart.net/fs32/f/2008/218/f/7/Silent_ninja_run_of_awesomness_by_CookiemagiK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu ne ya http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/2/20091119_03/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 venom muydu carnage mıydı hep karıştırırım..adam sanki pantalon diye onun kostümünün altını giymiş gibi ayrıca Finli kızlar ne kadar yaşlı gösteriyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kalle (35)"I'm wearing a party outfit because we are having a small holiday with my family. Before my style was more dandy-like and natty. Now it's more flexible because of the children. I like bright colours that remind traffic signs. They are so urban and prosaic." dedi lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar