Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni tarz tipler

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

bıkkın.

istediğin kadar marka geçir kıçına. eşofmanla okula gidenlere bıkkın denir. böyle hayattan bezmiş kılıklar falan. bi bok olmaz bu adamdan intibası bırakmak için birebir. halbuki üniversitedeki arkadaşlıklar başkadır. o adamlar okuyup adam olacaklar, yarın bir gün "lan şu işe uygun kim olabilir" diye düşünecekler ve akıllarına gelecek son kişi okula eşofmanla gidenler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

benim en gicik oldugum tipler su son bir yil her bilkente gittigimde gordugum "umurumda degil, uckurumdan assaga kasimpasa, kalktigim gibi geldim" havalari cok kotuydu. Bole sac bas daginik yataktan kalkmis gibi, baglanmamis ayakkabi (bot olur genelde, yazin bile) bole esofman (ama gotunde yazili olur karilar icin, erkeklerde de gri bole ya adidas ya da hoyas tipi) sakal sac pis ama kizlar full makyajli falan. Ha bi de oglen 3-4 te gorunce bunlari daha da kil oluyordum.

belki de hepsinin yaninda sut gibi kizlar var diye kiskanmis ta oluyor olabilirim. AMA OLSUN.

geçen yıl bi ara bayaa bi süre böyle gittim. sonra sıkıldım kot tişört gittim. sonra yine eşofman tişört gittim bi ara spor ayakkabı altına. güzel olur yani öyle demeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

giyinmek ve düzgün giyinmek için özel bir çaba harcamıyordum o sıra. öyle kalkıp, kumaş veya o diğer eşofmandan giyip ki genelde siyah lacivert falan olur, yüzümü yıkayıp bi tişört giyip çıkıyodum. böyle SÜPERİM gibi bi çabam yok.
bazen salaş olmak lazım. çok iyi geliyodu yani.
şimdi biraz daha bakıyorum kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

BAYA kötü ya.
erkeklerin giyinmesi ne kadar kolay.
ama onu bile beceremiyorlar.

pehhh, klasikliğin dibine vurdun "siz bu erkek milleti edebiyatının" en nadide eserlerinden birini yarattın tebrik ediyorum..

erkek milletinin bir parçası olarak, bu adamları tasvip etmiyoruz, ayrıca erkek giyinmesi sizin düşündüğünüz gibi genelde kot t-shirt ile bitmiyor, o gençlikten biraz daha erkekliğe geçildiğinde, bel plaseli italyan kesim gömleğime 2 tane mi bi tane mi kol düğmesi taksam tribine kadar gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hipster tarzi fena degildir ama cok suyunu cikartmadan bikac aksesuar giyilebilir bence bunlarin kullandiklari. burda (new york) dolu var bunlardan gozu alisiyor insanin bir sure sonra batmaz merak etmeyin, tabi turkiyede de hersey gibi bunu da uc noktalara tasirsa millet o zaman rahatsiz edici bir tarz olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...