GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 14 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: Hidrojen yok onların içerisinde... Bende onu diyorum ya hafif olsun diye hidrojen ile şişirilebilen lastik istiyor mumi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 E gereği yok. Boş taşıyorsun lastiği. Alev veriyorsun şişiyor. Bu kadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kedi bey, bu topic'in paticik.com bolumunde ne isi var hi? :) hmm, dusundum de simdi, tabe, genel yoneticilerden bir tanesinin mouse yuzunden devre disi kalmasi paticik.com'u ilgilendiren bi olaydir, yani yine haklisiniz efem :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hehee. Bölelikle teknolojinin zararlarından birinin akıllara zarar olduunu gördük. Kedi meltdown olanzi.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya millete hep doğum günlerinde elektronik şeyler hediye ediliyor, darısı başıma :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 teknoloji, sarj edilen pilleri ve sarj platformuyla logitech kablosuz mouselarina kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yine iyi kurtarmışsın o pili uo da pvp de bitenler var.. hehe ve tabii ki ben değilim :D (arcane usb kullanıooo)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 teknoloji var diye yaptigin hata senin kedicim, salmak herseyi ortaya, ne de olsa teknoloji var demek :) sen eger pille calisan mouse kullaniyosan, iki adet yedek pil (full chargeli) ve bir adet charger bulundurucaksin bilgisayarin yakinindaki bi kutudaki, her an onlar imdadina yetisebilsin ne de olsa teknoloji var diyip yayarsan bisileri koltuga, eninde sonunde feci patlar oole, yarims aat madara olursun hehea[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: HellHound, 14 Temmuz 2004 05:53 tarihinde demiş ki: teknoloji, sarj edilen pilleri ve sarj platformuyla logitech kablosuz mouselarina kadar daha ötesi vardı ama Edison denyosu Nichola Teslayı kafalamasaydı eheh (adam elektriği radyo frekansı gibi ordan oraya atıyodu etrafa zarar vermeden) bunun şu anda yaygın olduğunu düşünsenize bi piskopat hızlarda bilgisayarlar olurdu eheh (ve tabii ölümcül silahlar-ki bunun üzerinde çalışmalar da var)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2100 ma 2 kalem pil 7 milyon, yedekte dursa federal rezervlerin mi erir diyesim geldi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eh madem bu kadar teknoloji var, yedek pili de kendi temin etsin kardeşim mouse, onunla da ben uğraşacaksam nerede kaldı teknoloji?[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sam bende onlardan 4 tane var ikisi içinde ikisi de yedekte ama şöyle söylim, mesela daoc oynuyorum, rvr'deyiz ve beni kovalayan birinden kaçarken klavyenin pili bitiyo lol! tamam yedek var değiştirirsin ama öyle zart diye de değişmiyo lanet, kardeş dur sayım suyum yok pilim bitti değiştircem geliyom diyemiyosun :pp[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya mouse'un pili en ufak sorun , adamlar ayda bir yeni ekran kartı , ram cartcurt çıkartıo para yetişmio .. yok mu bunun sonu kardeşim yapın bitsin !![signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 E o kadar dert ettiniz de logitech'in Mx700 veya 900 alın .. recharger hub'ıyla birlikte geliyor.klayve için de Gp powerbank'lerden 2300'lük pilli olanından alın ve pilim bitti sorunları ortadan kalksın Yani kablosuz kullanıcaksa bunlar bence gözden çıkarılmalı. . yeterli paranız varsa tabi.Yoksa paso pillerle uğraşır durursunuz.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bendekiler o GP lerden işte ama sorun pilin bitmesi ve değiştirilmesi değil sorun pillerin hiç olmadık yerde bitmeleri :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı teknoloji nereye kadar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eh madem bu kadar teknoloji var, yedek pili de kendi temin etsin kardeşim mouse, onunla da ben uğraşacaksam nerede kaldı teknoloji?[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sam bende onlardan 4 tane var ikisi içinde ikisi de yedekte ama şöyle söylim, mesela daoc oynuyorum, rvr'deyiz ve beni kovalayan birinden kaçarken klavyenin pili bitiyo lol! tamam yedek var değiştirirsin ama öyle zart diye de değişmiyo lanet, kardeş dur sayım suyum yok pilim bitti değiştircem geliyom diyemiyosun :pp[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya mouse'un pili en ufak sorun , adamlar ayda bir yeni ekran kartı , ram cartcurt çıkartıo para yetişmio .. yok mu bunun sonu kardeşim yapın bitsin !![signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 E o kadar dert ettiniz de logitech'in Mx700 veya 900 alın .. recharger hub'ıyla birlikte geliyor.klayve için de Gp powerbank'lerden 2300'lük pilli olanından alın ve pilim bitti sorunları ortadan kalksın Yani kablosuz kullanıcaksa bunlar bence gözden çıkarılmalı. . yeterli paranız varsa tabi.Yoksa paso pillerle uğraşır durursunuz.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bendekiler o GP lerden işte ama sorun pilin bitmesi ve değiştirilmesi değil sorun pillerin hiç olmadık yerde bitmeleri :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar