soulberry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 caz ile sıfır alakası olan birine modern grup veya kişilerden kimleri önerirsiniz? caz dünyasının metallica'sı, pink floyd'u kıvamında kişiler istiyorum.
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Nası bi modern kastın? Nası bişeyler bekliyosun, caz çok geniş bi dünya. Ama benim zevkime göre aklıma gelen ilk isimleri yazıyım; Esbjorn Svensson Trio Avishai Cohen Aaron Parks McCoy Tyner (son dönemleri) The Bad Plus Brad Mehldau
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 soulberry said: caz ile sıfır alakası olan birine modern grup veya kişilerden kimleri önerirsiniz? caz dünyasının metallica'sı, pink floyd'u kıvamında kişiler istiyorum. Gri Band
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 jazz dunyasinin metallicasi yada pink floyd'u degil ama; Electro deluxe var, modern. Richard bona var, guzel muzikal baya. Marcus miller var mesela. Ledisi var sonra. Aklima geldikce yaziim
Öne çıkan mesajlar