dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok ilginç abi(yaşlının bunaması değil ilginç olan evet yaşlanmanın getirdiği normal birşey ama bu durumla karşı karşıya gelmek veya onu kavramaya çalışmak anlamak istemek ilginç-ilginç olmasa da öyle birşey işte anlamışsınızdır-) geçen sene bize gelen yaşlı bir kimse geldi bugün gene yalnız birçokşeyi hemen unuttuğunu fark ettim.sürekli onlarca kez aynı soruları sordu eşi bi yandan sürekli benle birlikte cevapladı kendisine.evet görelim bakalım var mı aramızda bunayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 selam ben alz heimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben de azcik bunadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok üzücü bi yandan o kadar da komik bi olay. trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İnsan sabrını ölçen bi olaydır kendileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 garipsedim bende açıkçası hiç bu kadar uzun uzadıya konuşmamıştım hatırlamakta güçlük çeken biriyle.e tabi doğal olarak pek farklı şeylerden de bahsedemedik muhabbet hep aynı şeyler üzerineydi amaaa kesinlikle sıkıcı değildi ama her defasında daha farklı algıladım ben soruları bi yandan da farklı bi keyif aldım sanki garip bi sınava tabi tutuluyomuşsun gibi, hayatın anlamını irdeledim kendi kendime işte öyle derin dakikalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok okumak,tekrar çok okumak,çok düşünmek,çok kafa yormak bir şeylere. spor yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok kötü bişey. belki çok sevdiğinizin bunamasındansa sizin kendinizin bunaması bile daha iyi bişeydir. ölüm kadar korktuğum bişey valla bu bunamak benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fede said: çok üzücü bi yandan o kadar da komik bi olay. trajikomik. nesi komik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Arkadaşımın babannesi öyleydi de, çok kötü bi durum. Hele arkadaşımın kardeşi dalga geçiyodu kadınla kadın üzülüyordu falan azına yüzüne patlatasın geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 nesi komik demeyin ya. üzücü dedim zaten. annanem de bunadı 5 dakikada bi annen nerde diyo yanında oturuyo annem halbuki. üzücü bişey tabii ki de bazen komik durumlar oluyor. hepimiz yaşlanıcaz sonuçta kısmetse, çoğumuz da radyasyondan erken bunucak. hayatın gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 trajikomik ne demek bilgi verdiğin için teşekkür ederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben çok sabırsızımdır böle ağır işiten geç anlayanlara karşı :( bunamaktan çok korktuğum için belki de korktuğum şeyi önüme getirip koyduklarından rahatsız oluyorum bunadığımda intihar bile edebilirim eğer unutmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ananemde başladı şu aylarda :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 glikoz eksikliğindende olabiliyor unutkanlık, meyve yiyin sonra küfretmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende 18'ime girdiğimde iyice yaşlanıyorum lan neolcak diye triplere girmiştim bi kaç hafta. Bunamak 25'den sonra başlar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Benim de babaannem bu durumda. Beni hatırlıyor kendimi tanıttıktan sonra ve unutmuyor, ama çoğu insanı ya tanımıyor ya da tanıdıktan 5 dk. sonra kim olduğunu unutuyor. En kötüsü de, öğrenmek istediği şeyi anlattıktan maksimum 10 dk. sonra tekrar sorması. Heralde son aşamalarda değil ki, "demin anlattık" deyince hatırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 demin anlattık dememek lazım bence. çok üzülüyolar çünkü. bi iki kere öyle pot kırdım annanem ağlar gibi oldu hatta. herseferinde baştan söylüyorum sorduğu şeyi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abim bi kere eve gelmişti.. her 2 dakikada bana günü, saati, tarihi falan soruyordu. çok korkunçtu. gerçekten korkunçtu. o zamanlar o gençti, ben çocuk. korkmuştum haklı olarak. geçici hafıza kaybı. nitekim genç insanda hafıza kaybı olmaz. babaannem (allah rahmet eylesin) bana kızmıştı. pek yerinde değildi hafızası oysa. unutamam. çok üzülmüştüm. oysa o bile farkında değildi hatasının bence. anlayışla karşılamak gerek. üzücü ama kabullenmek gerek sanırım. yadsımamak. sevmek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar