Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunamak

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

çok ilginç abi(yaşlının bunaması değil ilginç olan evet yaşlanmanın getirdiği normal birşey ama bu durumla karşı karşıya gelmek veya onu kavramaya çalışmak anlamak istemek ilginç-ilginç olmasa da öyle birşey işte anlamışsınızdır-) geçen sene bize gelen yaşlı bir kimse geldi bugün gene yalnız birçokşeyi hemen unuttuğunu fark ettim.sürekli onlarca kez aynı soruları sordu eşi bi yandan sürekli benle birlikte cevapladı kendisine.evet görelim bakalım var mı aramızda bunayanlar?
Sosyal ağlarda paylaş

garipsedim bende açıkçası hiç bu kadar uzun uzadıya konuşmamıştım hatırlamakta güçlük çeken biriyle.e tabi doğal olarak pek farklı şeylerden de bahsedemedik muhabbet hep aynı şeyler üzerineydi amaaa kesinlikle sıkıcı değildi ama her defasında daha farklı algıladım ben soruları bi yandan da farklı bi keyif aldım sanki garip bi sınava tabi tutuluyomuşsun gibi, hayatın anlamını irdeledim kendi kendime işte öyle derin dakikalardı.
Sosyal ağlarda paylaş

nesi komik demeyin ya. üzücü dedim zaten. annanem de bunadı 5 dakikada bi annen nerde diyo yanında oturuyo annem halbuki. üzücü bişey tabii ki de bazen komik durumlar oluyor. hepimiz yaşlanıcaz sonuçta kısmetse, çoğumuz da radyasyondan erken bunucak. hayatın gerçekleri
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de babaannem bu durumda. Beni hatırlıyor kendimi tanıttıktan sonra ve unutmuyor, ama çoğu insanı ya tanımıyor ya da tanıdıktan 5 dk. sonra kim olduğunu unutuyor. En kötüsü de, öğrenmek istediği şeyi anlattıktan maksimum 10 dk. sonra tekrar sorması. Heralde son aşamalarda değil ki, "demin anlattık" deyince hatırlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abim bi kere eve gelmişti.. her 2 dakikada bana günü, saati, tarihi falan soruyordu. çok korkunçtu. gerçekten korkunçtu. o zamanlar o gençti, ben çocuk. korkmuştum haklı olarak. geçici hafıza kaybı.

nitekim genç insanda hafıza kaybı olmaz. babaannem (allah rahmet eylesin) bana kızmıştı. pek yerinde değildi hafızası oysa. unutamam. çok üzülmüştüm. oysa o bile farkında değildi hatasının bence. anlayışla karşılamak gerek.

üzücü ama kabullenmek gerek sanırım. yadsımamak. sevmek sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...