Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ya Fb maçlarıyla ilgili olan topiclerde millete trol der gelip burda abuk subuk mesajlar atarsınız.Ne kadar sevindiniz ya beşiktaşın elenmesine.Ligde tamam eyvallah ama avrupa kupalarında yapmayın bari ayıptır.Sonuçta hangi takım başarılı olursa olsun ülke puanı kazanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: BEŞİKTAŞ’ın Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova ile oynadığı maçta bir sahne herkesin dikkatini çekti. Rüştü sakatlandığı için oyunun durduğu anda İbrahim Üzülmez ile Milos Krasic, 40 yıllık dost gibi koyu bir sohbete daldı. Ruslar’ın yıldız futbolcusu ile çat pat İngilizce konuştuğunu belirten Beşiktaş kaptanı, aralarında şu diyaloğun geçtiğini söyledi: Krasic: Kaç yaşındasın? İ.Üzülmez: 35. Krasic: Kaç yıldır bu takımdasın? İ.Üzülmez: 10 yıl arkadaşım. Krasic: Süper. 4 yıl daha oynarsın. İ.Üzülmez: Sen neden Avrupa’ya gitmiyorsun. Bu takıma fazlasın. Krasic: Ben de gitmek istiyorum. Özellikle Liverpool’a gitmek istiyorum. Hocama çok yalvarıyorum ama astronomik bonservis ücreti istiyorlar. İ.Üzülmez: Biraz dinlen artık. Sahada koşmadık yer bırakmadın. Maçtan sonra mutlaka görüşelim. Krasic: Tamam. Ruslar’ın sanıldığı gibi soğuk insanlar olmadığını da anlatan Üzülmez, “Ben böylesine yakın bir futbolcu görmedim. Sanki benim takım arkadaşım. Maç başından sonuna karşı karşıya geldiğimizde hep espriler yaptı. Soyunma odası çıkışında ise formamı istedi. Ardından birbirimizden telefonlarımızı alıp, ayrıldık” diye konuştu. win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 İbrahim üzülmez evli değil miydi ya, amerikan filmlerinde hep olur ya aile babası zart zurt sonra 35-40ında homo olduğunu anlıyor falan sdfsfhfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hahaha adam cok masumane soylemis bunlari ama sanki o yonde bir egilim var gibi durmus sahiden =) ibrahim uzulmez iyi futbolcu degil belki ama profesyonel futbolcu gene de. 10 yilda bi kere o ibrahim toramanla takisti o da terlik giyiyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Üzülmez iyi ya, zaten adamın teknik bir olayı yok, sadece koşuyor etrafta. Eh nefesi yettiği yere kadar kalsın Bjk'da işte abilik yapar oynamasa da. Nobre-Tabata ve çakal menajerlere verilen milyon eurolardan daha fazla zarar vermez sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 EZ İLDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 noldu bu doping, ihrac muhabbeti yalan mi oldu, gg mi olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 başka bi olaylar daha çıkmış sanırım ntvsporda konuştular bugün 17 aralıkta açıklanacak son karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o değil de yukarıda geçen muhabbetteki kadar ingilizce biliyosa ibrahim her yerinden öperim onu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 harbi ibo cat pat konusuodur anca ne bilcek okadar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar