Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mobayl olanlar yazsin bole. Isteyen mekan da yazsin. Maksat garbic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben de 10 dk önceye kadar mobayl dım götü koydum oturuyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o diilde futbol bölümüne başka bi moderasyon çekin komple yönetim deişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yine mobaylim beybi. Kadikoydeyim bu kez. Askere gitmeden son debelenmeler sasdfgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu mesaj ayfondan yazılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Farinal said: o diilde futbol bölümüne başka bi moderasyon çekin komple yönetim deişsin katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 selam ben de mobilim, ehere mehere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aklıma south park'ın hybrid arabalarla ilgili olan bölümü geldi. kendi osuruğunuzu kokluyonuzmu lan sizde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 futboldan tek bişi anlamıyorum da gittim futbol bölümüne bi bakim dedim tuhaf tuhaf kurallar varmış :) maç linki vermek yasakmış onu anlamadım.maç linki ne ya internetten mi izliyolar maçı eğer öyleyse nie yasak ben girmim bidaa oraya yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Lan o degilde, ingilizce kelimeleri boyle okundugu gibi yazinca cok igrenc oluyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Osuran_boğa said: futboldan tek bişi anlamıyorum da gittim futbol bölümüne bi bakim dedim tuhaf tuhaf kurallar varmış :) maç linki vermek yasakmış onu anlamadım.maç linki ne ya internetten mi izliyolar maçı eğer öyleyse nie yasak ben girmim bidaa oraya yaw. yasak cunku illegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 di said: Lan o degilde, ingilizce kelimeleri boyle okundugu gibi yazinca cok igrenc oluyor be. ingilizce türkçe'yi bozuyosa, ben de ngilizce'yi bozarım. cCc asdfasdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Giderayak iyice moda girdin sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar