Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 burada uzunca bir çoklu söyleşi bulabilirsiniz ki soru sorulanlar arasında feargus urquhart, (fo, iwd serisi, bg serisi, nwn2, kotor2, torment) bill roper, (diablo serisi) alan miranda (bg2, nwn) ve marcin iwinski (the witcher) gibi isimler var. ilginizi çeker sanırım, bölümün popüler tartışma konusu zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 direk "sus, abiler konuşuyo" modunda okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 konu single rpg ler; resimler wow. (aman biliyorum soru var aşağıda, cart curt. bana komik geldi yine de) meeh, bilindik şeyler... "indie rpg ler old school rpg boşluğunu doldurabilir." filan denmişte; AoD dışında var mı beklenen adam gibi bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o sayfada "mmo'lar singler-player rpg'leri nasıl etkiliyor" sorusuna cevap veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2. sayfanın sonunda sormuşlar. 2 sayfa wow resmi görmek bana komik geldi yine. bu arada single rpg yle mmorpg kitlesi çok da kesişmiyor bence. hayatında srpg oynamamış bi sürü mmorpg ci var tanıdığım. alakasız olacak ama "future of jrpgs" e baktım yanda persona dan filan hiç bahsedilmemiş; ki o tarz da ilk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 iyi güzel konuşmuşlar da açikcasi pekte işe yarar bi açiklama görmedim heh. adamlar diyor ki mmorpgler oyuncularin cok vaktiğini ve emegini aliyor. yani oradaki olay single rpg den öte tüm single player oyunlar için geçerli bir durum. hiç okumadın değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yani pek umut yok yakın zamanda. fallout2 yi yükleyip yeni mod çıkmış mı diye bakayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 okudum canım. ben senin gibi konulara okumadan, bilmeden girip "bbilmiyyooosunuzz, isterseniz pdfleri atayım lolol." diye girmiyorum. konu single rpg ler benim de yorumum o yönde oldu. direk yazıya da bi eleştri değil zaten, kendi gördüğümü söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 e bilindik şeyleri evirip çevirip gene söylemişler future of jrpg konusunda aşırı sallamışlar o zaman ahah piyasaya çıkan o kadar fazla persona çakması var ki ayrı bir tür olur yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu arada http://www.gog.com/en/frontpage/ iyimiş lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aa expandable. hatırlıyo musun salih? :3 beneath a steel sky uzun zamandır free değil miydi ya? hatta aklımda gameshow cd sinde vermişti diye kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ağğğbiii expendable, mdk, giants, scrifice, myst, beneath a steel sky, heroes3, freespace2 feci nostalji rush yedim gog linkinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 divine divinity de var aşağıda. sen sevmemiştin gerçi pek ama fena değildi :P. ha saydıklarının yanına yazılcak bi oyun sayılmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fenris said: bu arada single rpg yle mmorpg kitlesi çok da kesişmiyor bence. hayatında srpg oynamamış bi sürü mmorpg ci var tanıdığım. Aynen katılıyorum,wow oynayan arkadaslarıma baldur's gate,planescape,fallout,kotor falan öneriyorum;ama işte o wow un müptelalık kısmı kapatıyor gözleri.Bence wow un en büyük yan etkisi,diğer oyunlara burun kıvırmaya sebep oluyor.Zevkini köreltiyor insanın resmen eh. Bakalım biz yine rpg lerin altın cagını yasadıgı bioware-interplay dönemindeki oyun kalitesini ve bollugunu tekrar görebilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Singleplayer RPG sux. Şu Dragon Age'de multiplayer olsa çoğumuz 60ytl'ye oyun ihtiyacını 100% karşılamış olacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 wow ve rpg ? rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 "single rpg lerin (arcanum, fallout gibi değilse) mp olması lazım." desem çelişkiye düşmüş olur muyum? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 co-op güsel olur rpglere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dragon age'e bir co-op koysunlar koşarak orcinal alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çılgın olurdu cidden, borderlands bile süperdi yetersiz konusuna rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 said: In the late '90s we were all -- or at least I was -- playing the great PC RPGs, not thinking much about any other platforms. Baldur's Gate, Fallout, Planescape: Torment -- if you look at them right now, they do look retro; the interface seems quite cumbersome, and the whole gameplay would be judged as a hardcore experience by modern console players. Still, in terms of the key aspect for a single-player RPG, which is the story, not that much has changed. Yalanın bu kadarı, story 14 yaş bebelerine göre yazılıyor artık ayrıca BG 2 ve PS:T de interface sorunu yaşayan adam zaten 60 iq altında zekaya sahiptir gitsin intihar etsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sey cok komik yanniz witcher dev u surekli kendi oyunundan bahsetmis wither soyle guzel bole guzel sunu yaptik bunu yaptik WITCHER WITCHER WITCHER WITCHER ahahahahaha alcakgonullugun bu kadari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sylian said: said: In the late '90s we were all -- or at least I was -- playing the great PC RPGs, not thinking much about any other platforms. Baldur's Gate, Fallout, Planescape: Torment -- if you look at them right now, they do look retro; the interface seems quite cumbersome, and the whole gameplay would be judged as a hardcore experience by modern console players. Still, in terms of the key aspect for a single-player RPG, which is the story, not that much has changed. Yalanın bu kadarı, story 14 yaş bebelerine göre yazılıyor artık ayrıca BG 2 ve PS:T de interface sorunu yaşayan adam zaten 60 iq altında zekaya sahiptir gitsin intihar etsin artık. bence adam cok doğru söylemiş abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok bildiğin sıkmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Gameplay olarak dediği doğru daha bi hardcore tabii ama interface ve story olayı tamamen yalan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar