trix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hem warriora, hem dkya pvp seti döşedim ama bir silah çekemedim. parasızlıktan ony25'e falan dk ile gidiyorum beleş enchant var diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Warrior ile başladım rogue ile devam ediyorum hayatta mage/warlock/priest gibi caster classları beceremem mana olayı resmen bunaltıyor oturup su ıcmek filan direk sıkış birde arada paladin hunter oynadım :P bu arada freemoon yazısı çok etkileyici herkes örnek almalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 stabil bir classla oynayamamak büyük problem,çözümüde yok hep başka karakterlere baktırıp sonsuz döngüye sokturuyor insanı. Mesele lvl kasmakta değil lvl 80 bile olsan bu sefer aha bende X class charımı bu adam gibi gearlasam mı diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Allaha şükürki ben okurken Wow falan yoktu ona rağmen 8 senede bitirdim universiteyi. :) Çoklu karakter ile oynamanın tek sıkıntısı benim için hepsinin itemları sadece PvP ile alınan cins olması ve item toplaması biraz zaman alıyor ama olsun. Tek classla benzer çekilde oynasam onun itemları biraz daha iyi olabilirdi malum pvp ile alınanlar çok sınırlı itemlar. Misal silahlarımın %90ı hep AHtan alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 İyide oyun level capten sonra tekrar başlıyor. Yani şu şartlarda çoklu karakter oynayanlar oyunun hep bir bölümünü oynayıp geri kalanını oynamıyor demek. O zaman neden wow oynuyorsunuz lore'u takip etmeyecekseniz content takip etmeyecekseniz gibi bir soru yükseliyor ister istemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bende mi bi gariplik var. oyun çıktığından beri druidim. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Lore neymiş ya 3 ayda bir değişen loremu olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oppala said: bende mi bi gariplik var. oyun çıktığından beri druidim. : ) druid kadar iyi class olmadıgı için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Durid zevkli hakkaten ama 50 tür item kasması yorucu yani warlock oyna misal 2 setin olsun dunyalar senin olsun. Ama druidde tank dps casterdps healer x2 set dedinmi aklı sasıyor insanın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 80 Rogue A 80 DK A 80 Hunter A 63 Mage A(kasıyorum) 68 Shaman H Açıkçası yeni bir oyun gelse de şunu bıraksam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Druid kas yeni oyun gibi mukemmel gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Absolut said: Durid zevkli hakkaten ama 50 tür item kasması yorucu yani warlock oyna misal 2 setin olsun dunyalar senin olsun. Ama druidde tank dps casterdps healer x2 set dedinmi aklı sasıyor insanın hehe abi alt kasmakla aynı mantık aslında. 3-4 alt gearlamaktansa, tek druide 3-4 farklı set döşemek daha mantıklı. hem ayrı ayrı achievement reputation mount gibi şeyleri 4 ayrı chara kasmaktansa tek chara kasmak çok daha kolay ve az zaman yiyen birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şu druid kas hepsi var mantığını anlayamadm hala , bu ne ya? şimdi magele moonkin aynımı yani? warrior oynama şekliyle bear aynımı? rogue la cat aynımı oldu simdi ikiside stealth yapiyo diye? "druid kas hepsi var" saçma bir yaklaşım bence,oyun stilleri tamamen farklı oynanma şekilleri farklı.. eğer mesele dps tank healer olayıysa o zaman magele hunterda aynı? ikiside ranged dps.. geçelim bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oynama tarzi degilki mesele, her isi yapabiliyo olmasi, tank/melee dps/ranged dps/healer. hepsini zaman zaman yapip, ayri karakter kasmak istemiyosan, druid kasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi ben 2 senedir ayı götü görmekten , odun odun dolaşmaktan sıkıldım siz druid diosunuz aç bi DK rahat et yae walla diorum , öl deseler ölemiosun fln ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Rock said: 80 Rogue A 80 DK A 80 Hunter A 63 Mage A(kasıyorum) 68 Shaman H Açıkçası yeni bir oyun gelse de şunu bıraksam diyorum. 80 priest a 80 hunter a 80 shaman a 74 rogue a arada kasıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oyun olmaktan çıkıp görev gibi bi hal alıo bu oyun ya. sağlık sorunları sebebiyle ve tatil vs 2 haftadır raidlere girmeyi bırak wow u açamıyorum ve yeni yeni fark ediyorum gerçek hayatı nasıl etkilediğini. işin kötüsü hala oynamak istemem. başka oyunlarla boş vakit değerlendirmeye çalışıyorum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 la efe tavuk yok guildde tavuk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 höh son girdiğim raidde 3 tane vardı noldu ya =( c.tesi ve pazar gelebilirim abi daha patchi anca c.tesi atabilicem. guild foruma yazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 3-4 senedir warlock oynuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ayrıca druid çok süper bi class ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dworgian said: höh son girdiğim raidde 3 tane vardı noldu ya =( c.tesi ve pazar gelebilirim abi daha patchi anca c.tesi atabilicem. guild foruma yazdım :(bütün tavuklar agaç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hozceri said: Dworgian said: höh son girdiğim raidde 3 tane vardı noldu ya =( c.tesi ve pazar gelebilirim abi daha patchi anca c.tesi atabilicem. guild foruma yazdım :(bütün tavuklar agaç oldu uwwwww ok en kısa sürede geliorum işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 char değiştirince saçma sapan işler yapıyorum o üzden tasvip etmiyorum çok charı :D yok sa priestle chargelamaya kalkıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Absolut said: Durid zevkli hakkaten ama 50 tür item kasması yorucu yani warlock oyna misal 2 setin olsun dunyalar senin olsun. Ama druidde tank dps casterdps healer x2 set dedinmi aklı sasıyor insanın hehe abi oyle diyorsunda valla ne oldugumu şaşardım patchden once offtanktım dodge modge gidince dedim pala dk war felan kullanın istiyorsanız tam moonkin oldum guilde moonkin oldular ee ben restoyu cevirdim bide seti haha şaka gibi oldu simdi ne tank ne healer nede yarı moonkin dolanıyom :) her setten karısık ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar