uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 merhabalar, geçtiğimiz yıl içinde çok kilo verdim. ancak göğüs ve karın bölgemde hala biraz yağ var. onları eritebileceğim hareketler önerebilir misiniz? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Göğüs ve karın bölgendeki yağları eritecek bir hareket malesef yok. Vücudundaki yağları yaktıkça onlar da azalacak. Kasları geliştirerek daha iyi görünmesini sağlayabilirsin tabi. Göğüs için şınav, karın için crunch ve leg raise (bacak kaldırma) mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Leg raise bir yere asılıp bacakları karna çekme hareketi, peki crunch nasıl birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Crunch bildiğin mekik işte. Leg raise'de BU şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bildiğimiz mekikmiş be :), leg raise'in Türkçe versiyonuda çakı oluyor onu belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Benim bildiğim mekik = sit-up. Şöyle: http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/abdominals/sit-up/ Mekikte sırt ve bel tamamen yerden kalkar. Crunch'ta dizler kırık oluyor ve bel yerde sabit kalıyor, sadece sırtın üst kısmı kalkıyor. Karın kaslarını sıkıp geri geliyorsun. Yarı(m) mekik diyenleri de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bölgesel yağ verme diye bir şey liposuction operasyonu haricinde mümkün değil.Sen karnı çalıştırınca vücut karındaki yağları yakar diye bir şey yok.Sen genel olarak yağ yakmaya başladığında vücudun kafasına göre her yerden yakar azar azar.Az ye, egzersiz yap, kilo verme konusunda önceden yazılmış topicleri oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şinav mekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 bunları yapıyodum ben evde. birde şınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ordu jimnastiği tüfeksiz hareketler serisi, 12 numaraları hareket. Kolları yukarıda ve aşağıda kenetleme hareketi. Başlama pozisyonu esas duruş başlama pozisyonu AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ya aslında yağ seviyenizi belli bir yüzdenin altına çekince zaten baklalar ortaya çıkar. Hiç mekik çekmemiş birindede görünür baklalar, yağ seviyesi o yüzdenin altına inince. Ha egzersiz yaparsınız daha iri baklalarınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Olmayan kas nasıl görünecek? Öyle olsa Christian Bale'in The Machinist filminde 8-pack'i olması lazımdı. Christian Bale - The Machinist Hiç mekik çekmemiş birinde de görünebilir ama o kişinin başka bir sporla bir şekilde karın kaslarını geliştirmiş olması lazım. Ya da genetik olarak şanslı doğup spor yapmadan hulk gibi olan ender kesimdedir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bune lan böyle holiwod yıldızımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 @Mirage Az da olsa görünür işte, harcama beni şimdi burda forum camiası önünde he de olsun bitsin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 8-pack gösterecek kadar yağ oranını ertebiliosan kası zaten rahat rahat yaparsın (kilo alamayan aşırı zayıflar hariç tabi) asıl sıkıntı yağ oranını o seviyede tutmak yoksa karın kası yapmak çok problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mekik şınav omuzları daraltıp gogus cıkartıyormus oyle duydum en alası dersen yuz benim gibi iyi vücut yapıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 şınav* omuz kaslarını da etkiliyor diye biliyorum, nasıl daraltsın ki ? typo, oha şıvan yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 uyurgezer said: merhabalar, geçtiğimiz yıl içinde çok kilo verdim. ancak göğüs ve karın bölgemde hala biraz yağ var. onları eritebileceğim hareketler önerebilir misiniz? teşekkürler. koşucaksın moruk. ve crunch , leg raise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 7thBreath said: şıvan omuz kaslarını da etkiliyor diye biliyorum, nasıl daraltsın ki ? bilmem oyle duymustum yalandır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 okudum hüsrana uğradım. önceden kas olmuş ama kilo alınmış vücutta tek çözüm full cardio ve ağırlık o zaman? amaaan. gerçi eve aletleri fln da aldık da üşenio insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Amacına bağlı. Amacın kilo vermekse sadece beslenmeyi düzenleyerek verebilirsin. Amacın şekle girmekse ağırlık çalışmak daha ideal. İlk aylarda kilonu koruyarak hem kas geliştirip hem yağ yakabiliyorsun. Tartı aynı kiloyu gösterirken belinin düzenli olarak inceldiğini farkediyorsun. Bir yerden sonra bu gelişme duruyor ya da çok yavaşlıyor. Ondan sonra da yavaş yavaş kilo vermeye başlayıp kasları korurken yağları yakmaya devam ediyorsun. Kardiyo egzersizleri daha çok kalp sağlığı için faydalı. Toplam yaktığın kalorinin artması güzel bir şey ama ona göre de daha fazla acıkıyorsun. Hem ağırlık çalışıp hem kardiyo yapıp hem de beslenmeni ayarlayabiliyorsan en ideali o tabi. Özetle kilo vermek beslenmede bitiyor, vücudu şekle sokmak ise kasları geliştirmekte (ağırlık çalışmak dışında başka sporlar ile de olabilir tabi, ama yürümek ya da uzun mesafe yavaş koşmak ile ııh). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar