Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 özentiliğimi desem artık nesi desem bilemedim. kaçırdığım bi mevzu mu var ne bu consume obey die yok efendim aralara giren teaserlarda WAKE UP WAKE UP diye anarşik anarşik RATM şarkıları. ne ayak bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 of aynen. consume obey die diye şarkı koymuş adamlar girişe ya. böyle bir özentilik olamaz. hesapta sistem karşıtı hede hödö. ulan 13 yaşındaki komünisler bile izlemez ki böyle yaparsanız yani, saçmalığa bak. consume obey die ne lan. türkçe yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nickler ingilizce, forumda 2 mesajdan biri, oh well... wait! welcome to the internet, gtfo! ondan sonra disko krali ozenti. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 off saçmalama allasen. burası forum yani. yine nickler ingilizce olayına geldik. bu bildiğin ÖZENTİLİK. direkt yani. saf net özentilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahah, brak... burdaki forum diye bla bla bla, orasi tv diye bidi bidi bidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yabanci muzik ne zaman "ozentilik" oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yabancı müzik özentili olmadı. biz de dinliyoruz. şarkının %90'ı türkçe olup, nakaratında HEYO SİSTEM ELEŞTİRİSİ CONSUME OBEY DIE OKKEEE demek özentilik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cok gereksiz bi sag duyu konusu olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aman banane ya. neyse ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 DUYULANDIM BU KONUDA. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRTENKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sağ duyu konusu olduğunu kim söledi yahu? TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM RERÖ demiyorumki ben. niye yani konsüm obey day ne öle bişey var ben mi bilmiyorum? bi kalıp mıdır nedir aga açıklasın birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ama tekrar düşündüm de sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tüh ulan. tekrar düşünmeden öncekini göremedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 böl parçala yönet gibi bişey. çok takılma. okanın verdiği mesajlarla gerilme. programa çıkan hatunlara bak. öyle bi program o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gece 4 olmuş, bi yazı yazmam lazım uzun, hala stumbleupon'da psikoloji kasıyorum. anasınısatiym niye psikoloji okumadım lan ben. bildiğin benlik bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şu cümleyi son 2 ayda 6 arkadaşımdan duydum. tiksindim piskolojiden valla. herkes piskolok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben çok uyuz oldum vallahi. bi uyumluluğuda yokki şarkıyla 3 tane kelime ama iğrenç iğrenç sırıtıyo bide efekt yapmışlar koca koca kelimeler düşüyo tepeden falan. sinir oldum bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fakin mashin in may hed iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 orda ingilizceye takmadan önce cok daha önemli bisey var.. SAYKO CEPKIN cikiyo sonunda. o daha fena. ki international bi dil, sarkisina müzigine takmaya gerenk yok hic. okan bayülgen ''relaaaaxx yheaa'' seklinde yavsakca türkce- ingilizce karisik konussa, o zaman tamam derdim de müzikte sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fede said: şu cümleyi son 2 ayda 6 arkadaşımdan duydum. tiksindim piskolojiden valla. herkes piskolok evet bende bayaadır var o heves yaa. taa össye girerken 3 sene önce falan da vardı. ama sayısaldan girilmiyo tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sonunda cikmiyoki, hep var hayko, hatta hayko aciyo sarkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 psikoloci diyorum bi de aptal aptal testler çözüyorum kadın dergilerindeki testler gibi. az önce ortalamanın üstünde histerik ve narsist çıktım mesela. fazla kendimi beğeniyomuşum. bi de duyguları abartıyomuşum. ne şimdi bu. az sonra annem gelip modemin fişini çekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hee. ossun nerde ciktigi önemli degil. adam hayko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar