Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disko kralındaki ingilizce şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özentiliğimi desem artık nesi desem bilemedim. kaçırdığım bi mevzu mu var ne bu consume obey die yok efendim aralara giren teaserlarda WAKE UP WAKE UP diye anarşik anarşik RATM şarkıları. ne ayak bilæ
Mesaj tarihi:
of aynen. consume obey die diye şarkı koymuş adamlar girişe ya. böyle bir özentilik olamaz. hesapta sistem karşıtı hede hödö.

ulan 13 yaşındaki komünisler bile izlemez ki böyle yaparsanız yani, saçmalığa bak. consume obey die ne lan. türkçe yaz bari.
Mesaj tarihi:
sağ duyu konusu olduğunu kim söledi yahu?

TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM RERÖ demiyorumki ben. niye yani konsüm obey day ne öle bişey var ben mi bilmiyorum? bi kalıp mıdır nedir aga açıklasın birisi
Mesaj tarihi:
ben çok uyuz oldum vallahi. bi uyumluluğuda yokki şarkıyla 3 tane kelime ama iğrenç iğrenç sırıtıyo bide efekt yapmışlar koca koca kelimeler düşüyo tepeden falan. sinir oldum bildiğin
Mesaj tarihi:
orda ingilizceye takmadan önce cok daha önemli bisey var..
SAYKO CEPKIN cikiyo sonunda. o daha fena.
ki international bi dil, sarkisina müzigine takmaya gerenk yok hic.
okan bayülgen ''relaaaaxx yheaa'' seklinde yavsakca türkce- ingilizce karisik konussa, o zaman tamam derdim de müzikte sorun yok.
Mesaj tarihi:
fede said:

şu cümleyi son 2 ayda 6 arkadaşımdan duydum. tiksindim piskolojiden valla. herkes piskolok evet

bende bayaadır var o heves yaa. taa össye girerken 3 sene önce falan da vardı. ama sayısaldan girilmiyo tabii.
Mesaj tarihi:
psikoloci diyorum bi de aptal aptal testler çözüyorum kadın dergilerindeki testler gibi. az önce ortalamanın üstünde histerik ve narsist çıktım mesela. fazla kendimi beğeniyomuşum. bi de duyguları abartıyomuşum. ne şimdi bu.
az sonra annem gelip modemin fişini çekicek.
  • Yeni Oluştur...