Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

Zegna said:

bu arada

kewelinda, aydının da sarı kartları haklıymıs %100.

hakeme sıddetlı ıtıraz bagırmak cagırmak, hani her zaman GS li arkadaslarin dedigi gibi, Sarı kart.

aydının kartında %100 haklı hakem

kewellıninkinde %100 haksız

zekeriya öz görse pozisyonu ergenekondan sorguya alır hakemi

kewellin hakeme yaptıgı hareket SARI KART, out ve ya degil, farketmez.

oyuncunun haklı olmasi sarı kart yemesini engellemez, her hafta 10 tane ornegini izliyoruz beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada elano özetten anladığım kadarıyla gayet iyiymiş. bir kewell değil tabi de. galatasaray maçın ilk 80 dakikasında gayet de farkı atacak derecede oynamış.

bu maçın sorumlusu hakem değil son on dakika yaslanmayı gelenek haline getiren galatasaraydır.

ayrıca aziz yıldırım'ı hiç dinlemediğiniz çok belli. dün düşme hattındaki takımlar aleyhine de inanılmaz kötü derecede hatalar yapıldığını, hakemlerin genel olarak KALİTESİZ olduğunu söyledi. bizim takım zaten kötü, ona kılıf aramıyoruz da dedi.

gerçi aziz yıldırım'a laf eden adamlar aynı zamanda "MUSTAFA SARPIN FORMASI YIRTILDI DAHA NEYE FAUL VERMİCEK BU ADAM" da dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

tartisacak itiraz edecek gaz yapacak hicbirsey su macta.
kac haftadir fenerbahcenin her macinda tartisma goturmez hatalar oldu sesi cikmadi kimsenin en son yeter dedi aziz hakli olarak.
simdi bahane olsun diye iste cirkeflige devam .
qq more.

seyredin tvyi. maca etki edecek birtane hata varsa butun bu yazdiklarimi yazicidan cikartip yiyecegim ve videoya cekecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yönetici olosam ben, kewell'ın sarısına hiçbirşey demem. adam haklı olduğu yerde itiraz ediyor, e dakika 90, yorgun, ve zaten genel olarak öyle çok ruhsuz bi futbolcu değil.

ama aydın'ın gördüğü kart var ortada, ve buna laf eden gs taraftarı dahi mevcut. böyle küçük takım oyunculuğu yapan adamlar gs'de /fb'de /bjk'de olduğu sürece dk 90 golleri çok yenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi varsayalım, beşiktaş maçında penaltı verilse, 1-0 öne geçseniz, ofsayttan gol verilmese, düz mantık 2-1 Beşiktaş mı kazanacaktı? Tabiki hayır, fener 1-0 öne geçmiş olacaktı penaltıyı gole çevirse falan filan her şey çok farklı olabilirdi.

O zaman en basitinden kewell'ın pozisyonunda korneri verseydi maçın sonucu ve o dakikadan sonra oynanacak herşey çok farklı olacaktı. Maç sonunda belkide 4-1 ibb kazanacaktı. Sonuç olarak hakemin yaptığı hata her zaman maçı etkiler.

Büyütmemek lazım ama hakem hata yapmadı maçı etkilemedi de dememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu arada hakemin raporunu çok merakla bekliyorum, mustafa sarp hakeme küfretti mi acaba. baya alevli bişeyler söylüyor çünkü orada.

suan tv de gosteriyor trt 1

bildigin catır catır kufur ediyor hakeme. kırmızı da verilebilirdi yani. agzindan okunuyor direk.

bakalım kazima verilen ceza, m.sarpa verilecekmi?
Sosyal ağlarda paylaş

@chagy; kelebek etkisi. herşey birbirini direk olarak etkiler. galatasaray chelsea'den 5 yemese uefa'yı alamayacaktı o mantıkla. bjk kasımpaşa maçlarında üçüncü saçma goller olmasa fener belki puan alacaktı. ya da gs belki 2'yi atsa abdullah avcı taktik değiştirip maça asılıp 3 gol birden atacaktı.

e onu bilemezsin ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

harrykewell arkadasım, sen futbol bolumun maskotusun :)

seninle ne diye iddiaya gireyim. GS sampiyon olursa daha once de yazdıgımız gibi tebriklerimizi iletiriz. senin aksine benim icin zor birsey degil :)

isin ozeti adam ol bence sen.

baskanından yeni TD istiyorsan oyle yazıver,

"hincal junior" said:

gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır

amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir

ha evet Zegna, orada haklısın, bir daha okudum yazdıklarımı ve sanki orada yönetimi bunlara sessiz kalıyormuş diye eleştiriyorum , oysa ki benim oradaki zerlenişim oynanan kötü oyunu karşı tedbir almamaları

benimle ilgili diğer söylediklerini aynen sana iade ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Topal bazen sol ayağını kullanması gerekirken sağ ayağını kullanıyor, en basitinden yoktan yere korner verdi soluna gelen topa sağ ayağını uzatarak. Yani bunları biz mi görüyoruz bir tek danışman mı olalım klübe anlamıyorum ki. Biri çıksın göstersin pozisyonu "Kardeşim sen soluna gelen topa, sol ayağınla ileriye vurmak yerine niye sağ ayağını uzatıp olası kendi kalene gol atma, boş yere korner verme gibi riske giriyorsun?"

sinirliyim hala ya.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

tek bir pozisyondan yola çıkarak hakem niyeti hakkında karar vereceksek her maçta bi hakemin fişini çekeriz. doğrusu korner, hakem aut vermiş. bir tane hata.

hepsi bu hakemin yaptığı.

üstüne ilk yarıda ibb'nin ofsayt çalınan saçma pozisyonu var.

heh şöyle işte, korner olan topa aut verdi, bu birinci hata

buna itiraz eden futbolcuya sarı kart gösterdi, bu ikinci hata

durduk yere inanılmaz bir gerginlik ve kaos yarattı, bu üçüncü hata

oysa hakemler maçı idare etsin diye çıkıyor sahaya, yönetsin diye

buna sessiz kalacak tff ve hakem camiasına da birşey söylemeye gerek yok sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

@chagy; kelebek etkisi. herşey birbirini direk olarak etkiler. galatasaray chelsea'den 5 yemese uefa'yı alamayacaktı o mantıkla. bjk kasımpaşa maçlarında üçüncü saçma goller olmasa fener belki puan alacaktı. ya da gs belki 2'yi atsa abdullah avcı taktik değiştirip maça asılıp 3 gol birden atacaktı.

e onu bilemezsin ki.

işte ben de onu diyorum, hani tamam hatasız insan olmaz ama hakemin yaptığı hata her maçı etkiler buna inanıyorum, vermediği korner, çalmadığı penaltı ve hatta göstermediği sarı kart bile etkiler. O yüzden hakemin performansı bir maçta en az futbolcuların performansı kadar önemlidir. Sadece bu maç değil her maç için geçerli ama sonuçta hatasız kul olmaz, sorun hata tekrarlanınca başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi şunu söylemem lazım, banlemek açısından iyi oluyor bu son dakika golleri. keşke fener maçında da 1-1 olaydı da son dakikada yiyeydik, bi 3-5 kişi de oradan atiyim.

ikincisi, oradaki tek hatalı karar aut kararı. öyle itiraz eden adama sarı kart verilir. bir sarı kartla ortam geriliyorsa maça çıkmasın gs liler.

@chagy, e abi onun aksini söylemeyzsin, hatta droidle maçları yönetmediğin sürece de çözemezsin =)
Sosyal ağlarda paylaş

boyle iyi hakem hatasi analiz ediyorsun madem, bilicanin pozisyonu, luganonon pozisyonu bunlar ne ya?

az delıkanlı olun baska birsey demiyorum.

el sakanın luganoya yaptıgı hareket NET %100 PENALTI

orta hakemin 2 bucuk metre onunde oluyor bu pozisyon.

ama aziz yıldırım bunu kameralara karsı soyleyince suc oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...