dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lan bin adet soru sordum, baydım sizi de.. Şunun gibi bir chart'ta http://www.picamatic.com/show/2009/12/06/01/39/6219021_595x375.jpg işaretli yer 0 olduğunda o renkli kareleri otomatik renkli yapmamın yolu var mı? Her adımda renkli kareler değişiyor da. Conditional formatting ile tüm o kareyi pembe yapmayı beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Cell'i seç, Conditional Formatting => Highlight Cell Rules => Equal to.. Sonra ilk kutuya 0 yazıp (veya kaça eşit olduğunda değiştirmek istiyorsan) ikinciden de 'Custom Format' seç. Sonra da 'Fill' sekmesinden istediğin rengi seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o sadece seçili olan kareyi renkli yapıyor.. ben işaretli 0 değerinin tüm büyük kareyi renkli hale getirmesini istiyorum.. ya da ben yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 xaty yazmış zaten de, o sırada ben ss alıp kaydetmeye kasıyodum. Boşa gitmesin bari :P Edit: Haa o zaman farklı, bi saniye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 O zaman diğer değişmesini istediklerinde de aynı olayı yapıp, 'Equal to' diyip ilk bölüme; =IF(A1=0;0;1) gibi bir IF yazabilirsin. Burada A1 yerine 0 olmasını beklediğin kareyi yazman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 cıks.. yine olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesela A2'den C10'a kadar olan bi alan için şöyle bi rule ekleyince olması lazım. Yalnız her alan için formülü değiştirmek gerekiyo. Üstelik nedense iki alanda denememe rağmen birinde çalıştı öbüründe çalışmadı sdfjhk http://i46.tinypic.com/xm67pl.jpg Edit: Bi de bu lookup fonksiyonu sapıtıyo eğer değerlerin aranacağı kısımda farklı veri tipleri varsa. O yüzden lookup fonksiyonunun içine başlığın olduğu hücreyi eklememek daha sağlıklı olur. Mesela başlık 15. satırdaysa, lookup'ın içindeki kısmı 16'dan başlatmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dasaaa said: cıks.. yine olmadı :( dediğim olay oluyor bende yaf, 2007 sanırım sürümü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 @Kojiroh: baba.. LOOKUP HEDESİ ÇOGÜZEL OLDU NAN!! dün gece lepitap evde "ben wireless çekmesem de olur" dediğinde yazamadım ama acaip oldu. süper oldu. harika oldu. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Conditional formatting i tek cell üzerinden yapmak zorunda değilsin sonuçta. O alanı komple seçip cf - new rule - format only cells that contain; cell value equal to 0 yapabilirsin. ben tüm excel sheet i seçerek denedim oldu benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben sadece 0 olanların renk değiştirmesini istemiyordum yalnız.. orası 0 ise bulunduğu tüm karenin renk değiştirmesini istiyordum.. kojiroh saolsun halletim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aa yanlış anlamışım o zaman neyse halletmişin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar