DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Herkese selam, Paticik.com açılış sayfası çok güzel olmuş. Fotoğrafı kim çekti ve kimin kedisi?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."[Bu mesaj DA2019 tarafından 13 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yanlış anlaşılma olmasın geyik için diil, amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgiliendiğim için soruyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
fab Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 fotoğraf tasarım içinde daha güzel kullanılabilirdi. Biraz font ve yerleşimde yanlış seçimler var. Geçici oluşu kendini kurtarmak da :)[signature][hline]mesela beş
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 guru hazırlamıştı sanırım sayfayı ona bi özel mesaj at istersen :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 demek ki "2003'ün gelişi değil gidişi kutlanıyordu orada" bahanesi demode olmuş.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 oo yenimi fark ettik :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 basınca mor basmayınca mavi linkler de cabası ![signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 deep lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bildiğim kadarıyla Guru'nun fotoğrafçılıkla çok alakası yok. Kediside yoktu sanırım ehe.[signature][hline] Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben o kediyi pepelek'e benzettimdi ama...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Güzel güzel..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ama çok şeker çıkmış =)[signature][hline]Booo karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hep bir kedim olsun adı da cabbar olsun isterdim... Kedi kiminse el kaldırsın... yok resim googledan bulunduysa bulan el kaldırsın merak etitm[signature][hline]"Mph Rmph !!" Paylaş https://forum.paticik.com/topic/448308-paticik-com-acyly%25c3%25be-sayfasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Paticik.com açılış sayfası × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 oo yenimi fark ettik :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 basınca mor basmayınca mavi linkler de cabası ![signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 deep lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bildiğim kadarıyla Guru'nun fotoğrafçılıkla çok alakası yok. Kediside yoktu sanırım ehe.[signature][hline]
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben o kediyi pepelek'e benzettimdi ama...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Güzel güzel..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ama çok şeker çıkmış =)[signature][hline]Booo
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hep bir kedim olsun adı da cabbar olsun isterdim... Kedi kiminse el kaldırsın... yok resim googledan bulunduysa bulan el kaldırsın merak etitm[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Öne çıkan mesajlar