Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Cuma akşamı
saat 21.00 Primemax1'de dublajlı halini
saat 23.00 Primemax2'de orjinal altyazılı halini
izleyebilirsiniz
you wont wanna miss it :d[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 09 Temmuz 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
resmin linkini imbdden vermiştim ama belliki yasaklamaya başlamışlar.Bunun yanında Cuma günü kaçırırsanız aynı bölümü Perşembe akşamı aynı saatte tekrardan veriyorlar.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

izleyemeyenler persembeyi beklemek zorunda deil cumartesi sabah 10da primemax2de altyazili oluyo..1.30 ya da oole bisi..11den once ama:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu herhalde 341. izleyisim falan olacak hehe..abartmicak olursak rahat 100u gectim..special edition sux zaten bence..eski hali daha guzel..mesela soyle bir ornek: episode IV te luke ile kenobi mos eisley cantinaya giderken sehir icine gereksiz bir suru efekt koymuslar.sehri falan farkli acilardan gozterio..sonra hayvan falan koymuslar..hatta bi yere dikkatli bakarsaniz bunlar landspeederla giderken bir yerde bunlarin gepsi grafik oluyor..fil normal giderken bir anda boyle bir grafik patlamasi olmasi guzel olmuyor bence..ote yandan goruntu kalitesi arttirilismis oldugu icin benden bir arti puan akzaniyor:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Legendary-, 09 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film.

"empire strikes back" türk sinemalarında "imparator" adıyla oynamıştır.

ne bekliyodun imparatorluk geri saldırıyor mu?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende hiç öyle bir etki yapmadı bu filmler yapmazda

sadece şu bile yeter

-obi wan had never told you what happende to your father luke...

-he told me you killed him (burayı tam hatırlamıyom gerçi)

-i am your father luke

-no,noo,noooooooooooooo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

offfffffff ya böle bi film nasıl yapmışlar nasıl bir konudur ya
STAR WARS AŞIĞIM SANA YA!
her star wars la ilgili bişey duyduğudma flana heyecanlaniom

yakında 2005 için 3. filmin trailerını izleyince herhalde kalp krizinden giderim.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 09 Temmuz 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
said:
-Legendary-, 09 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film.

"empire strikes back" türk sinemalarında "imparator" adıyla oynamıştır.

ne bekliyodun imparatorluk geri saldırıyor mu?

evet öyle bekliodum bi yanlışı mı gördün[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...