Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Cuma akşamı saat 21.00 Primemax1'de dublajlı halini saat 23.00 Primemax2'de orjinal altyazılı halini izleyebilirsiniz you wont wanna miss it :d[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei[Bu mesaj Virus tarafından 09 Temmuz 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ewt yarını sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 resmin linkini imbdden vermiştim ama belliki yasaklamaya başlamışlar.Bunun yanında Cuma günü kaçırırsanız aynı bölümü Perşembe akşamı aynı saatte tekrardan veriyorlar.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hala izlememiş olanalr utansın :) *güç ile bir olup gider*[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 :utaniem: ama yrn izlicem herkesin içinde bir skywalker vardır.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 izleyemeyenler persembeyi beklemek zorunda deil cumartesi sabah 10da primemax2de altyazili oluyo..1.30 ya da oole bisi..11den once ama:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Oh oh iyi bi daha izleyelim. Bu arada special edition mu normal mi?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 speacial'dan kastın bazı sahnelerin tekrar çekilmiş olanıysa evet, special edition.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla bu herhalde 341. izleyisim falan olacak hehe..abartmicak olursak rahat 100u gectim..special edition sux zaten bence..eski hali daha guzel..mesela soyle bir ornek: episode IV te luke ile kenobi mos eisley cantinaya giderken sehir icine gereksiz bir suru efekt koymuslar.sehri falan farkli acilardan gozterio..sonra hayvan falan koymuslar..hatta bi yere dikkatli bakarsaniz bunlar landspeederla giderken bir yerde bunlarin gepsi grafik oluyor..fil normal giderken bir anda boyle bir grafik patlamasi olmasi guzel olmuyor bence..ote yandan goruntu kalitesi arttirilismis oldugu icin benden bir arti puan akzaniyor:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hatirlattiğiniz iyi oldu zatenbu akşam yapicak güzel birşeyde yoktu[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: -Legendary-, 09 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki: mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film. "empire strikes back" türk sinemalarında "imparator" adıyla oynamıştır. ne bekliyodun imparatorluk geri saldırıyor mu?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aah ah bunların dvd sini bulana kadar göbeğim çatlamıştı da sonra bulduk milyon kere izledik rahata erdik. HAtta 5 filmi bir günde izlemişliğim var öyle yani keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 valla bende hiç öyle bir etki yapmadı bu filmler yapmazda sadece şu bile yeter -obi wan had never told you what happende to your father luke... -he told me you killed him (burayı tam hatırlamıyom gerçi) -i am your father luke -no,noo,noooooooooooooo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 offfffffff ya böle bi film nasıl yapmışlar nasıl bir konudur ya STAR WARS AŞIĞIM SANA YA! her star wars la ilgili bişey duyduğudma flana heyecanlaniom yakında 2005 için 3. filmin trailerını izleyince herhalde kalp krizinden giderim.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 join me and we will rule the galaxy[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 i am your erection ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Aket-Atum, 09 Temmuz 2004 21:17 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 09 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki: mr.bomb bu akşam filmi izlemek için bize geldi, az önce bi dergiye bakayım deim, alla alla yok, harrison fordun imparator die bi filmi yazıo dergide. dioz yok. ben oyuncularını bilmem bomb yok dio harrison ford. ahanda açıklamaya bi baktık empires strikes backi "imparator" olarak çevirmişler. Allah belanızı versin sizin emi! böyle mi çevirilir film. "empire strikes back" türk sinemalarında "imparator" adıyla oynamıştır. ne bekliyodun imparatorluk geri saldırıyor mu? evet öyle bekliodum bi yanlışı mı gördün[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hehe evet anlamsız geldi[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar