Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 eğer bir hakem Fenerbahçe'nin penaltısını veremiyorsa, üstelik bu olay bir kaç maçta tekrarlanıyorsa artık federasyonun Fenerbahçe Kompleksine bir çare araması gerekmektedir. Aziz Başkan'ın takibindeyiz.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kuyruk acisi _? yenildikten sonra mi akliniza geliyor şikayet etmek ? aşağılık kompleksi bu olsa gerek ?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arkasokak said: beşiktaş ve galatasaray taraftarının sahip olduğu kompleksli yapı, en azından foruma yansıyan mesajlardaki aşağılık kompleksi daha ne kadar trollemeyle karışık üyeleri rahatsız etmeye devam edicek? ettiğimiz şikayetler yerini buluyor mu? her gün 10 tane mesajı şikayet etmekten biz sıkıldık, yöneticiler okumaktan sıkılmadılar mı? sikayetler yerini bulsa sen bolumden suresiz uzaklastirilirdin.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hangi kompleks? yukarda rahatsız edici mesaj yok ki? Hangi mesaj, kimin mesajı trollemiş forumu?
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 you want some cheese with that whine? bu forumun genel yöneticileri fenerli eğer galatasaraylı ve beşiktaşlılar gerçekten birşey yapsalardı banlanırlardı, yapanlar banlanıyor zaten. + aquila said: Arkasokak said: beşiktaş ve galatasaray taraftarının sahip olduğu kompleksli yapı, en azından foruma yansıyan mesajlardaki aşağılık kompleksi daha ne kadar trollemeyle karışık üyeleri rahatsız etmeye devam edicek? ettiğimiz şikayetler yerini buluyor mu? her gün 10 tane mesajı şikayet etmekten biz sıkıldık, yöneticiler okumaktan sıkılmadılar mı? sikayetler yerini bulsa sen bolumden suresiz uzaklastirilirdin.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aquila said: Arkasokak said: beşiktaş ve galatasaray taraftarının sahip olduğu kompleksli yapı, en azından foruma yansıyan mesajlardaki aşağılık kompleksi daha ne kadar trollemeyle karışık üyeleri rahatsız etmeye devam edicek? ettiğimiz şikayetler yerini buluyor mu? her gün 10 tane mesajı şikayet etmekten biz sıkıldık, yöneticiler okumaktan sıkılmadılar mı? sikayetler yerini bulsa sen bolumden suresiz uzaklastirilirdin. son 1 aylık aldığım cezadan beri ceza unsuru taşıyan tek bir mesajımı gösterebilir misin? ezberini bozarım adamın :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Khelben said: you want some cheese with that whine? bu forumun genel yöneticileri fenerli eğer galatasaraylı ve beşiktaşlılar gerçekten birşey yapsalardı banlanırlardı, yapanlar banlanıyor zaten. + aquila said: Arkasokak said: beşiktaş ve galatasaray taraftarının sahip olduğu kompleksli yapı, en azından foruma yansıyan mesajlardaki aşağılık kompleksi daha ne kadar trollemeyle karışık üyeleri rahatsız etmeye devam edicek? ettiğimiz şikayetler yerini buluyor mu? her gün 10 tane mesajı şikayet etmekten biz sıkıldık, yöneticiler okumaktan sıkılmadılar mı? sikayetler yerini bulsa sen bolumden suresiz uzaklastirilirdin. beşiktaş derbi konusunda beşiktaşlıların yaptıklarını görmezden mi geliyoruz bu mesajı okurken?
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 genel konuştum belli bir topice yönelik konuşmadım. fenerli mod da var sonuçta forumda.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Döşemelik iki metre de bana katla B)-(:D:D
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Defalarca "Federasyon aklını başın alsın" dedi aziz başkan. Bu ceza getirmez mi? Hakem ile ilgili "iyi niyetinden kuşkuluyum" dediği için Yılmaz Vurala ciddi bi ceza gelmişti. Bilmediğim için soruyorum. cidden.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sostizm said: Defalarca "Federasyon aklını başın alsın" dedi aziz başkan. Bu ceza getirmez mi? Hakem ile ilgili "iyi niyetinden kuşkuluyum" dediği için Yılmaz Vurala ciddi bi ceza gelmişti. Bilmediğim için soruyorum. cidden. onlar fenerli abi gerektirmez..
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Adam gündem değiştiriyor kafasına göre, fazla takmayın.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tekrarlıyorum, Fenerbahçe kompleksini aşmaya çalışalım, aşamıyorsak bunu dışarıya yansıtmamaya çalışalım... Fenerbahçe düşüşte, kötü oynuyor, futbolcular ciddiyetsiz vs. de bu hakemlerin yaptıkları bir değil iki değil nereye kadar gidicek böyle? hangi rakip takım taraftarı arkadaşıma söylesem size az bile diyorlar. var mı böyle adalet anlayışı sportmenlik :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 biz çok iyiyiz hakemlerle dengeleniyoruz mustahak bize
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi napti hakem söylermisn bana ?? kasimpasa macinda napti ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 3. gol ofsayt he farkeder miydi etmezdi o maç kasımpaşanın hakkıydı
Öne çıkan mesajlar