harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sevgili zegna, seni ve forumdaki diğer fenerli arkadaşları sami yendeki lig maçını benim evde izlememek üzre davet ediyorum, hatta teknik açıdan mümkün ise o anları kayda alıp sonra buradaki arkadaşlarla da paylaşalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hem para hem guc olarak diger baskanlardan guclu oldugu icin, normal gormek lazım onlari masq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ondan mac sonrası magdureler gibi ağlıyodu kameralara. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: sevgili zegna, seni ve forumdaki diğer fenerli arkadaşları sami yendeki lig maçını benim evde izlememek üzre davet ediyorum, hatta teknik açıdan mümkün ise o anları kayda alıp sonra buradaki arkadaşlarla da paylaşalım.... sevgili kewell, biz bi 6 tane daha atsak size, sen gene de soyle olsa yenilmezdik vs diyecegin ve kendi bildigini okuyacagin icin bence gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ha bi de ben bisi yapmam ama baya gulerim ama, kendi evinde kafani televizyonuna sokacak fenerliler var bu forumda o yuzden pek tavsiye etmem bu teklifi :D hani burda yaptıgın gibi nato mermer nato kafalıgı yuzyuze yaparsan sanmiyorumki o arkadaslar sakin dursunlar :) sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: harrykewell said: sevgili zegna, seni ve forumdaki diğer fenerli arkadaşları sami yendeki lig maçını benim evde izlememek üzre davet ediyorum, hatta teknik açıdan mümkün ise o anları kayda alıp sonra buradaki arkadaşlarla da paylaşalım.... sevgili kewell, biz bi 6 tane daha atsak size, sen gene de soyle olsa yenilmezdik vs diyecegin ve kendi bildigini okuyacagin icin bence gerek yok :) sevgili zegna, buradan davetime icabetti bir korkun olmadığını anlıyorum ve diğer katılımcı fenerli arkadaşların ile bana davetli listeni göndermeni bekliyorum rahat ol, daha önünde uzun zaman var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: valla azizi banttan izledim ama demek ki aklımda kalmamış :) azizi sevyorum ya, hele o gol yedikten sonra aptal aptal sahaya bakışı varya beni mest ediyor ahahahahahahhahah sen iyice coştun aziz başkana hakaretler falan.. dikkat et evinden aldırmasın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 slickers said: harrykewell said: valla azizi banttan izledim ama demek ki aklımda kalmamış :) azizi sevyorum ya, hele o gol yedikten sonra aptal aptal sahaya bakışı varya beni mest ediyor ahahahahahahhahah sen iyice coştun aziz başkana hakaretler falan.. dikkat et evinden aldırmasın seni çakarın dediği gibi, benim postum kalındır, kurşun işlemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 galatasaraylı bir arkadaşımın güzel lafı vardır , biz size samiyende maç kaybettiğimizde sadece bir maç kaybetmiyoruz , 6 maç sahamız kapanıyor , 3 sakat veriyoruz , 4 kırmızı görüyoruz ,ruh sağlığımızı kaybediyoruz , gene çok iddaalılar bakalım nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: galatasaraylı bir arkadaşımın güzel lafı vardır , biz size samiyende maç kaybettiğimizde sadece bir maç kaybetmiyoruz , 6 maç sahamız kapanıyor , 3 sakat veriyoruz , 4 kırmızı görüyoruz ,ruh sağlığımızı kaybediyoruz , gene çok iddaalılar bakalım nolcak :D Nonda öyle düşünmüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 heh bak liste oluşuyor ; 1. zegna 2. bonjo edit : bizim takım 1. masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lan 10 senedir kadıköyde çakıyoruz zaten , kendi evinizdede bi iki maç kazanın demi , bi kasımpaşa kadar yoksunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hincal uluc stada giremedigi icin eve davet etmisti spor yazalarlarını ahmet cakari filan. bosuna vermedik title i bu adama :) tam hıncalın yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ayrıca o lafıda bi yerimden uydurmadım fanatik gs lı arkadaşımın lafıdır ,o adam bile objektif olmayı başarıyor bir şu patideki 3-5 adam kabullenemiyor ebedi rezaleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 stada gidersek toplum psikolojisinin önüne geçemeyiz, o yüzden evime davet ettim ama bak baggiosuz gelmeyin, adamım o benim, onsuz gs-fener maçı izlemek zevkli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 363 mac Fenerbahce 136 galibiyet Galatasaray 116 galibiyet 110 beraberlik tokat show :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 onlar mazide kaldı, biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ee gene degisen birsey olmuyor, bu sene 1. tokadi attik zaten 3-1 olarak? seneye gene onumuzdeki maclara bakiyoruz diceksin:) isini biliyorsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hayat böyledir olayların nasıl olduğu hiçbir şey ifade etmez nereden baktığının önemi vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok aşağıdan bakınca göremiyorsun aramızda çok farg var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: heh bak liste oluşuyor ; 1. zegna 2. bonjo edit : bizim takım 1. masq ha unuttum pardon azmo da kesin olmalı kadroda, valla darılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 azmo arab seyhi oldu, fenerle isi olmaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fenerle işi olmasada beni sever, davetime icabet eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 galatasaraylı arkadaşların Fenerbahçeliler ile derbiler konusunda konuşma lüksü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sizede bi zıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar