Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Eskişehirspor - Fenerbahçe 05.12.2009 @ 20:00

paspatur

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

sevgili zegna,

seni ve forumdaki diğer fenerli arkadaşları sami yendeki lig maçını benim evde izlememek üzre davet ediyorum, hatta teknik açıdan mümkün ise o anları kayda alıp sonra buradaki arkadaşlarla da paylaşalım....

sevgili kewell,

biz bi 6 tane daha atsak size, sen gene de soyle olsa yenilmezdik vs diyecegin ve kendi bildigini okuyacagin icin bence gerek yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de ben bisi yapmam ama baya gulerim ama, kendi evinde kafani televizyonuna sokacak fenerliler var bu forumda o yuzden pek tavsiye etmem bu teklifi :D

hani burda yaptıgın gibi nato mermer nato kafalıgı yuzyuze yaparsan sanmiyorumki o arkadaslar sakin dursunlar :)

sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

harrykewell said:

sevgili zegna,

seni ve forumdaki diğer fenerli arkadaşları sami yendeki lig maçını benim evde izlememek üzre davet ediyorum, hatta teknik açıdan mümkün ise o anları kayda alıp sonra buradaki arkadaşlarla da paylaşalım....

sevgili kewell,

biz bi 6 tane daha atsak size, sen gene de soyle olsa yenilmezdik vs diyecegin ve kendi bildigini okuyacagin icin bence gerek yok :)

sevgili zegna,

buradan davetime icabetti bir korkun olmadığını anlıyorum ve diğer katılımcı fenerli arkadaşların ile bana davetli listeni göndermeni bekliyorum

rahat ol, daha önünde uzun zaman var :)
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

harrykewell said:

valla azizi banttan izledim ama demek ki aklımda kalmamış :)

azizi sevyorum ya,

hele o gol yedikten sonra aptal aptal sahaya bakışı varya beni mest ediyor

ahahahahahahhahah

sen iyice coştun aziz başkana hakaretler falan.. dikkat et evinden aldırmasın seni

çakarın dediği gibi, benim postum kalındır, kurşun işlemez...
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraylı bir arkadaşımın güzel lafı vardır , biz size samiyende maç kaybettiğimizde sadece bir maç kaybetmiyoruz , 6 maç sahamız kapanıyor , 3 sakat veriyoruz , 4 kırmızı görüyoruz ,ruh sağlığımızı kaybediyoruz , gene çok iddaalılar bakalım nolcak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

galatasaraylı bir arkadaşımın güzel lafı vardır , biz size samiyende maç kaybettiğimizde sadece bir maç kaybetmiyoruz , 6 maç sahamız kapanıyor , 3 sakat veriyoruz , 4 kırmızı görüyoruz ,ruh sağlığımızı kaybediyoruz , gene çok iddaalılar bakalım nolcak :D

Nonda öyle düşünmüyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...