Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yürü harry arkandayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu hafta 2 yemiş fener, ne olur olmaz ofsayt olur laf olur söz olur diye 3.'yü atmamış eses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 öyle bir yazmışın ki sanırsın gs li yöneticiler gs ofsayttan gol atınca karşı takımın hakkı yendi diye açıklama yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gsli yöneticiler kezban gibi hakettiler, layığını buldular, derbide beşiktaşı tutuyorum gibi demeçler verebiliyor. Aziz Başkan'ın ve Fenerbahçe yönetiminin basiretli iş adamı kimliği bu gibi durumlarda daha bir öne çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 herry dogru der :) de ne ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aziz Yıldırım'ın çıkışı ve tepkisi haklı, geç bile kaldı, ama "herkes aklını başına alacak, bilmemne birliğini de bırakıyorum" gibi gereksiz tavırları yüzünden haklıyken bile antipatik durdu bence. Olayın özü ise şu; Kötü oynadı, iki pas yapamadı dediğiniz takımın 4-5 tane son vuruş salaklığından kaçan pozisyonu var maçta. İlk golü yemese üç değişiklik birden yapıp daha fazla saldırmaya başlamayacağından, 2. golü büyük ihtimalle yemeyeceği de bir futbol gerçeği. Hiçbir takım her zaman iyi oynayıp kazanmaz, bazen kötü oynar kazanır, bazen beraberliğe razı olur. Hadi onu geçtim, hiçbir takım her maça 3-4 fark atıp hakemi de yenme çabası içinde çıkmak zorunda değil. Boş boş "daha iyi oynasalardı ehuh" demeyi bırakın da, sene başında "fenerasyon" diye ağladıklarınızın hesabını verin isterseniz şu son 4 hafta için? Kötü oynuyor dediğiniz takım bütün sakatlar ve kötü morallere rağmen Twente'yi orada yendi geldi bu arada daha taze, bu maç katledilmese tekrar çıkışa geçmeyeceği ne malum? Görme ve düşünme organlarınızı yerli yerinde kullanırsanız, böyle anlamsız yorumlar yapmazsınız belki diye umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Baggio said: .... Boş boş "daha iyi oynasalardı ehuh" demeyi bırakın da, sene başında "fenerasyon" diye ağladıklarınızın hesabını verin isterseniz şu son 4 hafta için? Kötü oynuyor dediğiniz takım bütün sakatlar ve kötü morallere rağmen Twente'yi orada yendi geldi bu arada daha taze, bu maç katledilmese tekrar çıkışa geçmeyeceği ne malum? .... sevgili dolu dolu konuşan arkadaşımız, hadi bize fenerin ilk haftalarda hakem hatalarından aldığı puanları anlat biraz, sonra da şu son 4 haftada hakem hatalarından kaybettiği puanlardan bahset, ve son olarak bize hollanda lili ile Turkcell Super Lig arasında bir kıyaslama yap dur ben sana yardımcı olayı; aynı twente takımı en iyi zamanında ( o zaman fener için herkes çok formda diyordu ) feneri geldi 10 dk da kadıköyde devirdi, hemde bak ilginç birşey söyliyim sana, hakemde Türk değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İşine gelmeyip noktalar dizdiğin kısımlardan konuşmadıktan sonra niye uğraşayım, hele soran kaale alınması gereksiz biri ise :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok valla işime gelmeme olayı değil, istersen sana şöyle özetleyeyim durumu; azizin tepkisi haklı, onca para döküyor, yine de ortada boş bir balon var vuruş salaklığı konusu ise bir üst cümlemde saklı, sezon başında balon bindirip uçurduğunuz etkili silahlarınız aslında gerçekte ne olduklarını ağustos aylarındaki postlarımda bulabilirsin eksik kalan birşey var ise söyle tamamlayayım, şimdi ben liderlik maçımızı seyredip gelecem, sonra yine sana cevap verecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harry, once takiminin attigi ofsayt golleri tartis ondan sonra gel burda fenermis ofsaytmis konus. trabzone maci verilmeyen penalti vs yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Galatasaray ofsaytten gol atmaz, ihtiyacı olmaz illa ki bir tarihte attıysa bir sebebi vardır mutlak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: ... trabzone maci verilmeyen penalti vs yazik :) trabzona 3 gol avans verdik, daha ne yapsaydık ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 takimin attigi ofsayt ogl ne lan, sanki takim cikip hadi ofsayttan gol atalim diyo, hakemler kotuyse herkese kotu, bunu hala anlayamadi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ehehe isine gelmeyince :D bayiliyorum boyle konu fenerbahce oldumu kafa patlatip bisiler yazan buna ragmen sacmalayn insanlara :D konu kendi takimi olunca kacamak cevaplar filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok bir yere kaçtığım, buradayım gol oldu ondan kısa cevap verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquila said: takimin attigi ofsayt ogl ne lan, sanki takim cikip hadi ofsayttan gol atalim diyo, hakemler kotuyse herkese kotu, bunu hala anlayamadi insanlar. valla benim bildiğim aziz yıldırıma dauma talimat vermiştir takıma ince ofsaytten gol attırma çalışması yap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 herry hakli.. de neye yarar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 El Sakanın luganoya yaptıgı hareket %100 penaltı, tum futbol programları hakemler ve yorumcular tarafından da tartısılmaz bir penaltı oldugu acıklandı. yazık olmus dicek bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 maçı tv'dan seyretmedim, özet görüntülerde de ona rastlamadım sadece bilicanın çekildiği pozisyonu gördüm, bana göre penaltı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 alex korner atarken hareketlenene luganoya arkadan sarılıp ındırıyor yere 2 eliyle el saka. tum spor programlarında da %100 ve TARTISMASIZ YORUMSUZ penaltı olarak degelendirildi. ve isin komık olayi bu pozisyon hakemin 2.5 metre onunde olmasıdır. bu sebeple, kornere cıkan topu out verdi diye aziz yıldırım hakem etkiledi diye zırlamayı, ve bu pozisyonlar yuzunden sert acıklamalar yapan aziz yıldırıma agliyor demeyi bırakın. cunku hakemler sadece size degil, fenerbahceyede kotu bjk ye de kotu, herkese kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 valla ben azizin o söylediğin pozisyondan bahsettiğini hiç duymadım, o ısrarla yedikleri 3. golün ofsayt olmasından yakınıp duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 izlememissin demekki, aziz yıldırım kameralar onune cıktıgında aynen soyledi, adam oyuncumuza ceza sahasında sarılıyor indiriyor, hakem devam diyor vs dedi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 valla azizi banttan izledim ama demek ki aklımda kalmamış :) azizi sevyorum ya, hele o gol yedikten sonra aptal aptal sahaya bakışı varya beni mest ediyor ahahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bende adnan polatı cok seviyorum harry :) ozellikle her seferinde fenerbahceden tokat yiyen bir takımın baskanı oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aziz'in kadıköy'de nerdeyse her maçında son 5-10 dakikasında çevresine atar yaparak sert bir şekilde oturduğu yeri terk etmesi süper yahu. resmen kurtlar vadisi karakteri. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar