Amonn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Seviyorum bu adamı ya, heralde "almanyada gurbetçi dramı" temasına fazla takılmıyor die, eğlenceli http://www.youtube.com/v/Vc93A0qxdY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Şöyle bir yazımda var, kopyalayalım :) http://dergiweb.com/film/fatih-akin-dan-soul-kitchen-663 Ayrıca konu başlığındaki -by Fatih Akın'ı kaldırdım. Kötü gözüküyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 almanca kaput olduğundan hiçbirşey anlamadım ama güzele benziyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yine mi Moritz Bleibtreu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 var mı giden? gidelim mi bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Geldi mi ki? Eneee gelmiş. Gitmek lazım çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gitmek lazım acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 BulletRide said: Yine mi Moritz Bleibtreu adam cok yakisiyo bence fatih akin filmlerine =) cok sempatik herif, nerde görsem bikmam. bu arada trailer süpermis, gidip izlemek icin can atiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 buraya 25'inde gelmis güya ama listede türkiye yok sdf. http://www.imdb.com/title/tt1244668/releaseinfo edik: galasi türkiyede olmus zaten 1 ocakta, niye listede yok. yamuldum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yarın gideceğim. yazarım buraya bi eleştiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahhaa anlamadım ama eglenceli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Moritz Bleibtreu + Birol Ünel harika. film müzikleri de harikaya benziyor. Bi bakıyım çıkmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 amcanın filmleri bi bana hep aynı geliyor herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yahşi batı yerine bu filmi tercih ettik, doğru seçimi yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oaa film 10/10 gibi duruyo, yerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yanlız çok az yerde oynuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oh yeah simdi geldim sinemadan. ve film kesinlikle mükemmeldi, cok eglenceliydi. fatih akinin en iyi filmi diyebilirim. 9/10 ugur yücelin ciktigi sahnede gözümden yaslar geldi resmen. mutlaka izlenilmesi gerek! karakterler de cok iyiydi, hepsi oturakli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sınavlarım bitmeden gidemiycem ben, inşallah kalkmaz o zamana. Ama daha yeni geldi sayılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cuma kesin akiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ZaugnaKhaldun said: gitmek lazım acilen finallerin bitmesini beklersek kalkabilir sevgili yigitarda.. gitmek lazım diyorsun da, ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Laorx said: yahşi batı yerine bu filmi tercih ettik, doğru seçimi yapmışız. +2 http://www.adanx.com/imm/posters/s/soul-kitchen/soulkitchen1.jpg Çok iyiydi. Cumartesi akşamı sinemanın önündeyken düşünmeyin bile, direk alın bileti girin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 siz türkce dublajla mi izliyorsunuz, yoksa türkce altyazi ile mi? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İkisi de vardır muhtemelen nilloş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çoçuk filmleri haricinde türkçe dublaj yapılmıyor burada. altyazı koyuyorlar. türk sinemalarının en sevdiğim özelliği. beceremiyorsak karışmayalım demiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 valla dün bi arkadasin film icin cok kötüydü demesi üzerine düsündüm de bunun cevabini.. almanca izlemekle altyazili izlemek arasinda fark vardir diye düsündüm. yani orjinali gibi olmuyor gibime geliyo nedense türkce altyaziyla izlenince. aynisi ingilizce filmler icin de gecerli, hep ingilizce subtitle kullanirim falan. O yüzden alt yazi ile izlemis insanlar icin bir eksi. simdi de düsününce, soulkitchenda yapilan bazi esprileri/konusmalari türkceye cevirince bana sacma gelebilirdi. su an resmen filmi altyazi ile izlemek istedim. cok fena bi merak sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar