AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Çakır öldüğünde de cenaze namazı kılındı öğle namazına müteakip. Yaparlar, yapıyorlar.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 beni allah gönderdi sizi fethedicem diyen adamdan farklı değildir
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben cebrailim paralari oskulun diye carsi soyan bi adam vardi o geldi aklima heueheueheu
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi geçtiğimiz aylarda gene bursa da banka soyma olayı olmuştu. bıçak çekip veznede bekleyen müşterinin gırtlağına dayamıştı adam. paraları almıştı kasiyerden. sonra bankadan koşarak kaçarken paspasa takılıp düşmüştü hahaha.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 RayCharles said: _TaYFo_ said: zanlının elindeki benzine de el konuldu. şu kısmı iyi ki yazmışlar bütün haber boyunca benzine noldu diye merak etmiştim SADFDFSADFSADFSASADF
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 AthleT said: Çakır öldüğünde de cenaze namazı kılındı öğle namazına müteakip. Yaparlar, yapıyorlar. deli herifler gazeteye ilan bile vermislerdi
Coder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ulen deliyürek varken olay süperdi herkezde uzun manto fix
Öne çıkan mesajlar