benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vista ya format atarken yanlışlıkla iki diski birleştirip format at dedim.D: ye yedeklediğim tüm dosyalar silindi.Bunlara kurtarmanın bir yolu var mı?Çok zor durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sistem geri yükleme? zamanı falan geri alıyordun belki şansın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sistem geri yüklemeyle ne ilgisi var olm fsd getdataback tarzı programlar deneyebilirsin diski ne kadar az kullanırsan o kadar çok veri kurtarma şansın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 valla bi kere öyle yapmıştım olmuştu ondan söyledim SAIOĞCHASÜ?xja sonuçta her veriyi memory sine kaydediyor makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tamam da hacı sistem geri yükleme sistemin kurulduğu tarihten itibaren aktif oluyor. adam yeni format atmış kurmuş daha. ayrıca belgelerim ve desktoptaki dosyalar dışında dosya getirmiyor ki geri yükleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 formattan sonra disklere dokunmadiysan recovery programlariyla kurtarirsin, program adi veremiyorum cunku hic kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben fotolarımı getdataback'le kurtarmıştım tavsiye üzerine. başka bilmiyorum ben de =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dosyalara dokunmadım daha.bir kaç program buldum geri yüklemeye çalışıyorum.inşallah işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Priformdan Recuva'ı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Recover my files ı tavsiye ederim.Teknik serviste çalışırken iyi işimi görüyordu. recovermyfiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar