Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şu oyunu nasıl oynıycam anlatsın biri. durmadan ölüyorum sonra noob idiot diye dalga geçiyolar. hep te noob serverlarına giriyorum ama genede kızıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 noob serverlarında noob diyolarsa noob değilsindir. (-)x(-)=+ olması gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sen ölme yeter diyolar dolaşıyorum canım sıkılıyo gene savaşa girip ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Abi napıyosun niye ölüyosun neden git item al ölme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 evet ya ben girip sadece itemları inceliyim. bi tane hero seçip onun spellerini öğreniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 retard oyunlarına gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dartanian said: noob serverlarında noob diyolarsa noob değilsindir. (-)x(-)=+ olması gibi asdf ahahahah cok matematik mi calisiyosun nabiyosun bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mal said: evet ya ben girip sadece itemları inceliyim. bi tane hero seçip onun spellerini öğreniyim. practice gir dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 reccomended itemlar var, onları yaparsan pro olup fantastik buildler yapana kadar iş yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dünki bopkların kokusu yayılış lan etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 crepleri öldürüyorum sadece player gördümmü kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 recommendedtan al item takıl işte ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tamam öyle yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oyunda ekmek'i ekle, o sana gereken herseyi ogretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 recommended dan alma weplaboylara da takılma hon forumlarında guidelar var onları incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dartanian said: (-)x(-) senin mi bilinçaltı pis benim mi bilemedim. sorgulayayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yok ben de ilk gördüğümde öyle geldi vingthor haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mal said: sen ölme yeter diyolar dolaşıyorum canım sıkılıyo gene savaşa girip ölüyorum. bu arada bende biraz denedim. heleki şu pati halkıyla girdim oyunlara orda iyice ağzımı kırdılar falan küstüm bıraktım resmen. naparsam yapayım 3 saniyede ölüyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abvblizzard said: recommended dan alma weplaboylara da takılma hon forumlarında guidelar var onları incele. niyeki ben öyle yapıyorum hem itemleri öğreniyosun yavaş yavaş hemde çok alakasız item çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 neyse öğrendim biraz. recomended daki itemları alıyorum. ölmüyorum en azından creepleri kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dota taklidi iğrenç oyun. demigod vardı bide ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bana bu oyun için beta key verin yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gecko said: dota taklidi iğrenç oyun. demigod vardı bide ıyy dotaya 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Helcaraxe said: gecko said: dota taklidi iğrenç oyun. demigod vardı bide ıyy dotaya 10 basar. its offical , you suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Wepladan çıkıp gerçek dünyaya adım atan lamer noobun feryadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar