cna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben 6 ay önce öss sınavım için ultima online ı bıraktım.Sınavım bitti ve şu an kendime iyi bir mmorpg oyun arıyorum.Daoc hakkında sorualrım var onları yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Serverlar kaç kişilik ve büyük kale savaşları oluyor mu? 2-Türklerin en yogunlashtıgı serverda kaç türk var ve bana yardım edermisiniz :p 3-Bir anda 200 kişininin çarpıştıgı oluyor mu? 4-Pvp PvM zevkli mi?[signature][hline]Hear My Words Fear My Curse--Noldor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: jahnn, 04 Temmuz 2004 02:35 tarihinde demiş ki: Ben 6 ay önce öss sınavım için ultima online ı bıraktım.Sınavım bitti ve şu an kendime iyi bir mmorpg oyun arıyorum.Daoc hakkında sorualrım var onları yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Serverlar kaç kişilik ve büyük kale savaşları oluyor mu? 2-Türklerin en yogunlashtıgı serverda kaç türk var ve bana yardım edermisiniz :p 3-Bir anda 200 kişininin çarpıştıgı oluyor mu? 4-Pvp PvM zevkli mi? 1- Serverina gore degisiyor, Us icin Kay de 500 -1300 filan arasi Merlin de hep cok adam oluyor 1000-2000 arasi emin degilim. NF geldiginden beri bolca kale savasi oluyor. oyun ona dondu denilebilir arada fg vs fg olsada Ram catapult treb filan eklendi kale savasi icin keeplerin duvarini yikip iceri girebiliosun filan. 2- Us de Kay, Eu da excalibur sanirim. Turklerden yardim gormen icin ayni realmi secmen gerekli mesela Kay icin alb, excalibur icin hib yada alb diye hatirliyorum. 3- Nf ile zerg savaslari ooluyor genelde. Kay de 50-60 max olur diye tahmin ediyorum ole 200 kisiyi bilgisayarin kaldirmaz gibime geliyor. 4- PvM bayiyor beni , zorunluluktan yapiosun artifact ve item icin , tabi level 50 den sonra bunlar ilk 50 olacan. 5- PvP kavrami yerine RvR kavrami var yani yine playerlar arasi fakat karsi realm e saldiriyorsun. Solo nun disinda grp savaslari mevcut daha cok. :) oynamamizin sebebi olarak evet zevkli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: jahnn, 04 Temmuz 2004 02:35 tarihinde demiş ki: Ben 6 ay önce öss sınavım için ultima online ı bıraktım.Sınavım bitti ve şu an kendime iyi bir mmorpg oyun arıyorum.Daoc hakkında sorualrım var onları yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Serverlar kaç kişilik ve büyük kale savaşları oluyor mu? 2-Türklerin en yogunlashtıgı serverda kaç türk var ve bana yardım edermisiniz :p 3-Bir anda 200 kişininin çarpıştıgı oluyor mu? 4-Pvp PvM zevkli mi? 1)Kay prime tıma da 1000 i buluyor bazen merlin 2500 e çıkıyor bazen kalabalık savaşlar istiyosan merline gel 2)Kay da en büyük guild lerden biri türk guildi the hun istediğin yardımı ederler sana :) -Xayder a gladric e ve bende emeği geçer herkeşlere teşekkürler- 3)200 ne demek bizim alb zerg ü 200 oluyor bazen =P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Merlinde 3000 kisi goruyorum son gunlerde. 150-200 kisilik zergle dolasiyor hib genelde.. zaten dagittik son bir kac gundur alb'i da mid'i de, yeni yeni toparlaniyorlar :).. Merlinde cok fazla turk yok, hatta ben ve kardesimden baska merlin hibernia'da kac turk var bilmiyorum. Oyun oldukca zevkli. Merlinde oynayacaksan iyi derecede ingilizce bilmen lazim, yoksa sadece dolasirsin ortalikta :) oyle yani, oynanabilir bir oyun. Ama feci kastirir soliyim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Merlin alb de ufak bir turk guildi var ama yardım edemezler sana nitekim guild internet cafe guildi 2 tane necro var hepsi pl alb merline gelirsen ulaş bana her türlü yardım ederim icq:114010711[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 1. Kişi sınırı yok 3000 kişininde 400 kişininde aynı anda oynadığı oluyor. 2. US serverlarında Kay ve Merlin. 3. 300-400 kişi bile olabiliyor duruma göre. 4. RvR (PvP) kesinlikle zevkli, PvM eğer severek oynadığın bir class ise pvm de zevkli gelebilir. genel olarak herkes lvl 50 yapıp rvr e gitmeyi istediğinden pvmde alınan zevke önem vermiyorlar.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Proxa, 04 Temmuz 2004 11:43 tarihinde demiş ki: said: jahnn, 04 Temmuz 2004 02:35 tarihinde demiş ki: Ben 6 ay önce öss sınavım için ultima online ı bıraktım.Sınavım bitti ve şu an kendime iyi bir mmorpg oyun arıyorum.Daoc hakkında sorualrım var onları yanıtlarsanız çok sevinirim. 1-Serverlar kaç kişilik ve büyük kale savaşları oluyor mu? 2-Türklerin en yogunlashtıgı serverda kaç türk var ve bana yardım edermisiniz :p 3-Bir anda 200 kişininin çarpıştıgı oluyor mu? 4-Pvp PvM zevkli mi? 1)Kay prime tıma da 1000 i buluyor bazen merlin 2500 e çıkıyor bazen kalabalık savaşlar istiyosan merline gel 2)Kay da en büyük guild lerden biri türk guildi the hun istediğin yardımı ederler sana :) -Xayder a gladric e ve bende emeği geçer herkeşlere teşekkürler- 3)200 ne demek bizim alb zerg ü 200 oluyor bazen =P Kay prime time da 1000imi buluyor?? Sen ona bi 500 falan daha ekle..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 500 kişinin hesabınımı yapcaz :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hmm.. kimse eu serverlari hakkinda bilgi vermemiş onu da ben yapiyim bari :) Çoğunlukla Türkler Excalibur/Albion ve Hibernia da bizim saatimize göre 2 saat geri bu server(ingiliz serverları) akşam işte 8 den sonra baya kalabalık oluyor bir de vnboard da en iyi savaşlar excalibur da diye duymuştum :P[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Oyuncu sayisi olarak en yoğun zaman da 2500+ oluyor(Excalibur) Prdywen biraz daha az[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 öyle evet en baba rvr yapilan excalibur 4 teh win![signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Cevaplarınız için çok teşekkürler,bir kaç soru daha var onlarıda sorup rahatlıyım :) 1-Ultimadaki gibi silah çeşitleri,özel combat hareketler,binekler,set parçaları,yüzük bilezikler,kıyafetler var mı? 2-64k cable lag olur mu ? 3-Oyunu nerden temin edebilirim? 4-Makro yapabilir miyim ? 5-Başka oyuna geçmeyi düşünen var mı ? Şimdiden tşkler [Bu mesaj jahnn tarafından 13 Temmuz 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: jahnn, 13 Temmuz 2004 04:12 tarihinde demiş ki: Cevaplarınız için çok teşekkürler,bir kaç soru daha var onlarıda sorup rahatlıyım :) 1-Ultimadaki gibi silah çeşitleri,özel combat hareketler,binekler,set parçaları,yüzük bilezikler,kıyafetler var mı? 2-64k cable lag olur mu ? 3-Oyunu nerden temin edebilirim? 4-Makro yapabilir miyim ? 5-Başka oyuna geçmeyi düşünen var mı ? Şimdiden tşkler [Bu mesaj jahnn tarafından 13 Temmuz 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] 1-Silah çeşitleri vs. herşey var birtek kendi özel atın yok. Bi yerden bir yere gitmek için NPC atları kullanabilirsin. 2-Valla Türkiye'deki her türlü bağlantı çeşidinde zaman zaman lag oluyor :) 3-Eski konu başlıklarını arattırıp dilediğin kadar cevap bulabilirsin. 4-Makro yasak ama oyunda bildiğim yapan 1-2 kişi vardı. Yakalanmadığın sürece sorun yok. 5-Belki WoW, kesin değil.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mutlaka wow ama daha çıkmadı tabi kasım ayını bekliyoruz o gün geldiğinde bütün bu oyunlar yalan olacak gibi geliyor bana... bir level editörüyle konuştum oyunu oynamış olan muhteşem birşey diyor ve bu sadece betası daha bence 4-5 ay daha bekle wow u al direk sen biz şimdilik elde olduğu için dark agele star wars la idare ediyoruz ama almamış olsam şu an hiçbirini almam wow çıkana kadar bence bi aralık ocak bekle 5 ay var gerçi ama olsun[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu arada prydwenda oynayan varsa yeni char açtım Clemenza ve Borlad gören olursa bi selam versin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 LOL ya su proxa denen comez surekli ka$ıntı halinde harbiden de.. adam akıllanmıyoda, hala satasiyo. arkadasim merlin albion Turkish Knights'ta total 19 kisi su anda. Allaha sukur en azindan proxa gibi ezik yalancı insanlar yok cafe guild'i da olsak aramizda. nerde senin su rr8 inf?? cevap vermedin hic sorulara forumlardaki. daha oyunu bilmiyorsun ama ukalalikta ve yalanda 1 numarasın, tebrikler hep boyle devam et. Jahnn kardes, eger usa merline gelirsen elimizden geleni yaparız, gelen herkesi de bekleriz.[signature][hline]Yored 50 Cleric - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 35 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: jahnn, 13 Temmuz 2004 04:12 tarihinde demiş ki: Cevaplarınız için çok teşekkürler,bir kaç soru daha var onlarıda sorup rahatlıyım :) 1-Ultimadaki gibi silah çeşitleri,özel combat hareketler,binekler,set parçaları,yüzük bilezikler,kıyafetler var mı? Envai çeşit silah var çünkü istediğin özellikleri tek tek ekliyebilirsin.Envai çeşit item var.Binek ler belediye otobusu gibi duraklar arasında gidip geliyor 2-64k cable lag olur mu ? gayet güzel oynuyorum ama assasin oynarken bs-pa atmakta zorlanabilirsin 3-Oyunu nerden temin edebilirim? avaturkten aldım ben 4-Makro yapabilir miyim ? macro var ama uo daki gibi değil.Kullanmak istediğin buyu-item quickbarına yerleştiriyosun.rakamlardan kullanabilirsin macrolar ise sadece /face /stick vb şeyler yapabilirsin5-Başka oyuna geçmeyi düşünen var mı ? .... Şimdiden tşkler [Bu mesaj jahnn tarafından 13 Temmuz 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 13 Temmuz 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: fortinbras, 13 Temmuz 2004 16:34 tarihinde demiş ki: mutlaka wow ama daha çıkmadı tabi kasım ayını bekliyoruz o gün geldiğinde bütün bu oyunlar yalan olacak gibi geliyor bana... bir level editörüyle konuştum oyunu oynamış olan muhteşem birşey diyor ve bu sadece betası daha bence 4-5 ay daha bekle wow u al direk sen biz şimdilik elde olduğu için dark agele star wars la idare ediyoruz ama almamış olsam şu an hiçbirini almam wow çıkana kadar bence bi aralık ocak bekle 5 ay var gerçi ama olsun DAOC taki RvR sistemini tutturamazsa DAOC oyuncularının büyük kısmı geri döner bence. Mesela RvR umduğum gibi olmazsa ben pek oynamayı düşünmüyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 rvr yani pvp sistemi sahiden önemli onu nasıl yapacakları belli değil daha bakalım nolacak ama bence şimdiye kadar ki butun mmorpglerin en iyi yönlerini bile alsalar muhteşem bir oyun olur... neyse onun tartışma yeri ayrı :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 afterdeep bence sen 1 ay sonra daoca devam etçeksin çünkü blizzard n amacı kendine has bir oyun yaratmak ve kendi kitlesini oluşturmaktır kanımca.Zaten oturmuş bir oyuna rakip olmaz bence[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar