Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Kimse Konunun cevabını vermemiş, ben vereyim. Erkeklerde normal koşullarda kemik gelişimi 27 yaşına kadar sürer. Oldu mu? :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Azmodai, 30 April 2003 23:40 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 30 April 2003 23:38 tarihinde demiş ki: nba de oynıyanların hepsi uzun ? nba de oynamaktan daha güzel ne warki bu dünyada ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar playboy mansionda 1 hafta gecirmek?[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... [Bu mesaj Azmodai tarafından 30 April 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] ROFL! =D ehahe 1 hafta değil yaa 1 ay...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;[i]death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Benim de yaş 18, boy 1.78 falan. Şöyle bir 5 cm artsam yetiyor. O da olur sanırsam bir iki yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: ReaperXS, 01 May 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Kimse Konunun cevabını vermemiş, ben vereyim. Erkeklerde normal koşullarda kemik gelişimi 27 yaşına kadar sürer. Oldu mu? :)[hline]®© Boy uzaması değil fakat kemik gelişimi o civar birşe sürüyor(doktordan öğrendik yaw:) ) Boy uzaması olayıda herkese göre değişir.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 18inden sonra boy uzamasindan sonra durucak diye bisey yok illa ki, 20 li yaslarda bile uzayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ABi boy uzaması durmayan tiplerde var mardinde bulunan dev adam hala uzuyomuş. hormon meselesi bi yerde..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Belirli bir yaştan sonra kemik erimesi ile boyda kısalma olur. Yani yaşlılar kısalır. Boyunu kısaltmak isteyenler yaşlanmaya baksın. Ama o zamanda sıçramak için takatiniz kalmayacak. Ee her zaman herşeyi elde edemezsiniz. Bence yere yakın olmak iyi. Düşünce fazla canınız yanmıyor. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Beşinci sayfada atılmış bu mesaja dikkat çekmek isterim yalnız, üstelik arada nba, amerika, basket-rugby kıyaslaması vs... konular da etraflıca konuşulmuş. Amma geyikçisiniz be lol =] said: ReaperXS, 01 May 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Kimse Konunun cevabını vermemiş, ben vereyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 uzar uzar.. ama yine de bize güvenip de salma kendini zaten ben uzarım diye.. belli olmaz.. basket oyna süt müt iç işte.. tavsiyelere uy..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 süt katiyen boy uzatmaz. deneyimlerime göre konuşuyorum... 19 yıldır her sabah süt içerim, ancak uzama boydan değil enden oldu bende. kemikler çok gelişti yağlar arttı. ama boy uzamadı. Ha, basketbol sayesinde kemiklere felan baskı yaparsın, büyüme hormonu sayesinde boyun uzuyor felan filan..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 artar 21 ine kadar erkekler boy artıyor[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Nefr, 02 May 2003 13:06 tarihinde demiş ki: Beşinci sayfada atılmış bu mesaja dikkat çekmek isterim yalnız, vs. vs. vs. bla bla. ( :-P ) Ehehe bekledim zaten kaç sayfa sürecek bu geyik diye(merak :) ) [ :-P ][hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar