-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Çok uzun zamandır boyumu ölçmemiştim,dün merak ettim acaba benim boyum kaç dedim babam 1.65 filan dır dedi -Hadi lan dicektim, tabi yemedi :) Sonra sıkıntı bastı ölçtüm 1.72 çıktı,hani en azından 1.75-78 filan bekliodum biraz hayal kırıklığı oldu Şimdi boy 19 yaşından sonra uzarmı 1.80 filan olsa yeter ona göre süt+basket e başlıyabilirim -abi boy kaç 1.80 -vay be.... ehue Not:Boyu 1.80 üzeri olup hava atanlar odunla dövülecektir,1.80 üzeri olup kilosu 90+ olanlara dokunulmayacaktır :)[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok sanırım fiz hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 valla 18 imde 1,68 dim şimdi 176 yım 20 yaşındayım tabi bu boy artmasını nesquicke borçluyum... üç kere nesquick için , Yaşasın , Yaşasın , Yaşasın :tebrikz:[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 şöledizlerden biraz kesssekdirsekkısmındanda alsak... aha işte fizban dediğin böyleolur (bkz: nasreddin hoca ve leyley fıkraaası8)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 :-P valla 1.80 küsür boyum var, hala kendimi kısa hissediyorum manyak mıyım neyim? Basket oynarken mesela 2 metrelik adamdan blok yiyince insan biraz kötü hissediyor :([hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 15 yaşındayım 1.70 boyum var. diğer elemanlara başarılar dileyip yarışmadan ayrılıyorum:P[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 16 yaşındayım 1.83 üm 64 kiloyum döv beni euhauh[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Fiz boyundan bana versene biraz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tam olarak kaçsın fizban?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 1.85'im,18 yaşındayım,70 kiloyum,2.10'luk adama bir maçta 4 kere blok koyduum oldu bu sene.Şimdi beni dövmiceksiniz de kimi döveceksiniz? Vurun arkadaşlar acımayın walla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 1.77 falanım 16 yaşında olmakla beraber 62 kilo falan olup oldukça büyük bir göbeğe sahibim... hayatımda kimseye block koymadım koymam da... blok koymak ayıptır günahtır rezilliktir... bir insanın bütün basket oynama hevesini yarım milisaniyede sıfırlayabilir... eğer basketbol oynadığınız biri varsa block koymayın... ne diyorum ben ya?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 2.10'luk adama bi maçta 4 blok dedim 4.Boru değil bu işlev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 boyum 1.81 ama odun olayını hiç tavsiye etmem. şayet kilom üç haneli ve amerikan futbolu oynuyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Süt belli bi yaştan sonra vücuda yararlı değil, zararlı. Ama şöle diyim, insanın boyu askerde bile uzarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 öyle rivayetler war da bizi kapsamıo askere gidince 30 a yaklaşıo oluruz heralde hehe. ben bi 3-5cm daha uzıyım fiz kadar olıyım tamam işte.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 30 April 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben de 1,78 im 16ımdayım gecncim körpeyim[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 01.87 doğumluyum 1.78 boyundayım. Aynen ben de başarılar diler basketbol oynamalarını öneririm am bilinçli bir şekilde.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Asteroth o blok olayı sırf senin değil, karşındaki devin de işlevlerine bağlı :D[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Katılıyorum,ama senden 25 cm. uzun bir adam smaca çıkarken 10 cm zıplasa ve sen bu adama 4 blok koyuyosan , bu durumda pek de önemli deildir gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 :-P ya zaten yediğim bütün bloklar kötü oynadığım zamanlara denk gelir ehehh bi kere yedimmi ardarda 4-5 tane yerim böle, bi keresinde zıplayamıyordum(bacağıma birşey olmuştu) yarım kadar çocuktan blok yemiştim eheuhe. Boy 1.80 küsür, kilo 75, squad çalışırken dizimi sakatladım ehehe[hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 30 April 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 fizben o toplarin hepsi inisteyken blogu koyuyosun farketmedim sanma... herkezi kandirabilirsin ama beni asla... yaptigin goaltending'in haddi hesabi yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ulan reloaded ne zaman izledin :p trailer sanırım. ben fizle aramdaki farkı söylemiştim zaten yukarda da. bi 10 kilo wersem arkadaşlar hepinizi susturabilicek kadar güzel smaçlar basabilicem ama susuyorum şimdilik... :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 basketbol oynasaydım tam bi sırık olurdum bu kiloyla , boyum 176 eer daha da uzarsam çöpden adam die beni televizyona çıkartcaklar :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bence boyun gayet normal 1.75 falan olur bu da gayet iyi bir boydur zaten basket falan oynamıyosan uzun boyun avantaj olduğu cok fazla alan yoktur aksine dez avantaj olur mesela askerde hedef büyütürsün 1.75 üstünü asla komando falan yapmazlar,sonra boyuna göre kız bulman zor olur, ayrıca üniversitelerde özellikle sayısal bölümlerdeki (fen fakültesi,mühendislik fakültesi) prof.ların boy ortalaması 1.75i kolay kolay gecmez hatta 1.70 falandır ve son olarak bir arap ata sözü "Her uzun aptaldır,haşa Hz.Muhammed.Her kısa puşttur,haşa Hz.Ali" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 1.79-80 boy var 65 kiloyum 1 yaz aralığında 10+ cm boy atmışlığım var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar