Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynarken ağladım o derece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
timingle geicceksin

mesela ilk leverdan sonra 5'e kadar sayıp diğerini ac.
her zıplamadna sonra 5'e kadar sayıp zıpla, öle öle cıkıcaksın tepeye işte
Mesaj tarihi:
yada direk git kolun başına kolu aç ardindan diğerine git hiç bekelmeden onu aç böylece hepsini aç ama en başta bekle 6-7 saniye ki sen sonra git. Şimdi gölgen kolları açacak yalnız a ya bastiğı an gölgen anında düşüyorsun zıplıyamiyorsun bu yüzden tam kola gitmişken gölgen havaya zipla ilerideki platforma doğru aynı şekilde gölgen bastiği an karşıdaki yere inebilirsin
Mesaj tarihi:
once git force field in ortasina zipla sonra bi da ha zipla, 2 hopla karsiya gecicekmis gibi. sonra klonla kendini, ortaya gel klon uzerine ziplasin sonra bi daha ziplayip karsiya gecsin.

oyle 3 tane yap diz ust uste, en son da kendin git
Mesaj tarihi:
o bölümü öyle çözüyordun :D son bölümdede koş koş ortaya çeşitli açılardan atla durmadan hayalet yarat 10-15 tane falan sonra onlarla koş atla zıpla bala falan geçiyorsun :D
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

son bölümü geçemiyorum

bu oyunu p4 2.0 çift çekirdek 4mbram zotac 260gtx kartla optimum şekilde çalıştıracak şekilde hazırlamayan o asosyal sevgilisiz hıyara sevgilerimi gönderiyorum.

çok sinirlendim adama.
benim laptop centrino kasmıyor , çift çekirdekli amdde kasıyordu
Mesaj tarihi:

Kesin siz de denediniz!

Kız arkadaşınızın öldüğü bölümde ilk başta onun yerine siz oraya çıkmayı denemediniz mi? Ben defalarca denedim :(

• Yeni Oluştur...