Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben bilgisayarıma kaydettim valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok hoş düşünülmüş ya. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben sonunu tam anlamadım hala yalnız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi hiç bu kadar intihar eğilimli bi oyun oynamamışltım UAHDUAH süper ya auhdau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu bir sürü renkten kolun olduğu bloklu bölümü nasıl geçeceğim? i am going to need some timing diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sırf şu bölüm yüzünden şu oyunu yapan asosyal herifin acılar içinde ölmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 timingle geicceksin mesela ilk leverdan sonra 5'e kadar sayıp diğerini ac. her zıplamadna sonra 5'e kadar sayıp zıpla, öle öle cıkıcaksın tepeye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yada direk git kolun başına kolu aç ardindan diğerine git hiç bekelmeden onu aç böylece hepsini aç ama en başta bekle 6-7 saniye ki sen sonra git. Şimdi gölgen kolları açacak yalnız a ya bastiğı an gölgen anında düşüyorsun zıplıyamiyorsun bu yüzden tam kola gitmişken gölgen havaya zipla ilerideki platforma doğru aynı şekilde gölgen bastiği an karşıdaki yere inebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çözdüm ama canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi çok kastırdı bu oyun beni. karı öldükten sonraki bölüm galiba. ortada uçurum üzerinde clonların düştüğü forcefield var. karşıda kapı yüksekte ulaşılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 karı diye bahsetme ondan :( Resmi gönder sana çözümü söylüyeyim şimdi tam hatirliyamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 once git force field in ortasina zipla sonra bi da ha zipla, 2 hopla karsiya gecicekmis gibi. sonra klonla kendini, ortaya gel klon uzerine ziplasin sonra bi daha ziplayip karsiya gecsin. oyle 3 tane yap diz ust uste, en son da kendin git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ehah başka türlü çözdüm. çinli insan piramidi yaptım. son basamaktan 6 tane klonu boşluğa atlatıp altına geçtim. 7 kişiyi kafamda taşıdım force fieldin ötesine. klon değdi kutuya bölüm bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son bölümü geçemiyorum bu oyunu p4 2.0 çift çekirdek 4mbram zotac 260gtx kartla optimum şekilde çalıştıracak şekilde hazırlamayan o asosyal sevgilisiz hıyara sevgilerimi gönderiyorum. çok sinirlendim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bildiğin kasılıyor alet yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o bölümü öyle çözüyordun :D son bölümdede koş koş ortaya çeşitli açılardan atla durmadan hayalet yarat 10-15 tane falan sonra onlarla koş atla zıpla bala falan geçiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Estel_Anorien said: son bölümü geçemiyorum bu oyunu p4 2.0 çift çekirdek 4mbram zotac 260gtx kartla optimum şekilde çalıştıracak şekilde hazırlamayan o asosyal sevgilisiz hıyara sevgilerimi gönderiyorum. çok sinirlendim adama.benim laptop centrino kasmıyor , çift çekirdekli amdde kasıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cidden laptopta kasmayan bazı java şeyleri daha iyi sistemli pc de kasıyor. anlamadım birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ne pis manyak ruh hastası bi oyunmuş ama sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Çok uykum vardı, bi göz atıp yatarım dedim. 2 saat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 5dakikada bitti çok kısaymış yokmu başka oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 İnanılmaz iyi. Açılış iyi bulmacalar iyi bitişi iyi. O adam da benim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 konu ile ilgili niye kimse spoiler paylaşmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dsa Adam kız arkadaşını öldürüp kafayı yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kesin siz de denediniz! Kız arkadaşınızın öldüğü bölümde ilk başta onun yerine siz oraya çıkmayı denemediniz mi? Ben defalarca denedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar