veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şurada takıldımhttp://forum.paticik.com/file.php/5/2033/ads_z.JPG Attached files
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cthuluya cevap şimdi abi başta bekle 3-4sn sonra aşağıya düş ama böyle dibine düş bekle 3-4sn yine sonra en sona kadar git. Daha sonra space yapacaksin senin hayalatin 3-4sn sonra aşağıya inecek çizgi üstünde kalacak o sürede sen başının üstüne atlıyacaksın ve bekliyeceksin o seni en sona taşıyacak
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 asd gölgenin üstüne binerek git, sürekli tık tık tık yaparak gidersen, hizla üstünden atmaz seni
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 en son bi vikingli vardı onu bitirdikten sonra tövbe ettim böyle oyunlara
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 paylaşın şöyle hikayesi güzel oyunları. Flash falan ama son zamanlarda oynadiğim en güzel oyundu company of myself. Hatta o piyanolu damar şarkıyı download ettim şu an loopta dinliyorum
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ssini koyduğum bölümden sonraki bölümü geçemedim amaan dedim monopoly oynicam
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CthuLhu said: ssini koyduğum bölümden sonraki bölümü geçemedim amaan dedim monopoly oynicam asd ilk baştaki köşede in ve sabit 5 6 saniye bekle sonra sağa doğru zıpla,space e bas hemen geri in, gölge kafana çıksın, diğer tarafa git. Sonra kendi atlıyor zaten sfd
Larva Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 final bayağı güzel spo Bildiğin david lynch filmi olmuş
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o arka fondaki duygusal müzikle süper ya. Bir de metaforik olarak benzer bir hikaye geldi başıma (hayır yeşil kapıyla arkadaş olmadim..) iyice hüzünlendirdi bildiğin flash oyun
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bitirdim oyunun kurgusu mükemmel, bişey diyemiyorum bu kadar boktan grafik bu kadar mı iyi kurgulanır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hani piyasadaki grafik arsızı ama kurgusu bok yemiş değme oyunlara taş çıkardı o değilde sankiben bu yazıyı ayzdıktan sonra bir ekre daha yazılacakmış hissi de veriyor oyun çok güzel
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sağ yukarıda kapı var uçuram var klonların geçemediği orda takıldım
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bitirdim ve harbi harbi gözlerim doldu sondaki hikayeyi vs okuyunca. Cidden bravo
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Orda galiba assa atlıcaz duserken space.Sonra assa dusen kolnun tepesine basıp gecicez.Diye dusundum bende ordayım ama :)
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 adamlari dizcen piramit yapcan ucurumun kenarına en sonuncusu gecicek karsiya bi kac tane daha gecir ziplat sonuncunu
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 piramit dedigim merdiven saga dogru kaycak her adimda yani
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yalnız o bölümden sonrakini gecemedim bende
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hergonan said: son bolum deli gibi zipla response oyun yavaşlıyo biyerden sonra atlayamiyosun. 5-6 tane adam yaptınmı oyun kitleniyo uyuz oldum biraktim oynamayi
Öne çıkan mesajlar