veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şurada takıldımhttp://forum.paticik.com/file.php/5/2033/ads_z.JPG Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cthuluya cevap şimdi abi başta bekle 3-4sn sonra aşağıya düş ama böyle dibine düş bekle 3-4sn yine sonra en sona kadar git. Daha sonra space yapacaksin senin hayalatin 3-4sn sonra aşağıya inecek çizgi üstünde kalacak o sürede sen başının üstüne atlıyacaksın ve bekliyeceksin o seni en sona taşıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 asd gölgenin üstüne binerek git, sürekli tık tık tık yaparak gidersen, hizla üstünden atmaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sonrası zor be geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 en son bi vikingli vardı onu bitirdikten sonra tövbe ettim böyle oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 çakma braid gibi yani en başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 paylaşın şöyle hikayesi güzel oyunları. Flash falan ama son zamanlarda oynadiğim en güzel oyundu company of myself. Hatta o piyanolu damar şarkıyı download ettim şu an loopta dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ssini koyduğum bölümden sonraki bölümü geçemedim amaan dedim monopoly oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CthuLhu said: ssini koyduğum bölümden sonraki bölümü geçemedim amaan dedim monopoly oynicam asd ilk baştaki köşede in ve sabit 5 6 saniye bekle sonra sağa doğru zıpla,space e bas hemen geri in, gölge kafana çıksın, diğer tarafa git. Sonra kendi atlıyor zaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 final bayağı güzel spo Bildiğin david lynch filmi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o arka fondaki duygusal müzikle süper ya. Bir de metaforik olarak benzer bir hikaye geldi başıma (hayır yeşil kapıyla arkadaş olmadim..) iyice hüzünlendirdi bildiğin flash oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kısaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bitirdim oyunun kurgusu mükemmel, bişey diyemiyorum bu kadar boktan grafik bu kadar mı iyi kurgulanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hani piyasadaki grafik arsızı ama kurgusu bok yemiş değme oyunlara taş çıkardı o değilde sankiben bu yazıyı ayzdıktan sonra bir ekre daha yazılacakmış hissi de veriyor oyun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sağ yukarıda kapı var uçuram var klonların geçemediği orda takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bitirdim ve harbi harbi gözlerim doldu sondaki hikayeyi vs okuyunca. Cidden bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Orda galiba assa atlıcaz duserken space.Sonra assa dusen kolnun tepesine basıp gecicez.Diye dusundum bende ordayım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 adamlari dizcen piramit yapcan ucurumun kenarına en sonuncusu gecicek karsiya bi kac tane daha gecir ziplat sonuncunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 piramit dedigim merdiven saga dogru kaycak her adimda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yalnız o bölümden sonrakini gecemedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 son bolum deli gibi zipla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hergonan said: son bolum deli gibi zipla response oyun yavaşlıyo biyerden sonra atlayamiyosun. 5-6 tane adam yaptınmı oyun kitleniyo uyuz oldum biraktim oynamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 video koydum spoiler var ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar