Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenlerle araniz nasil?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin kuzenlerinizle araniz nasil? Bizimkilerle gorustugumuzde aramizdaki muhabbet sadece naber, nasilsin, iyiyim saol sen nasilsin eh iste iyiyizden oteye gitmiyor. Yani cevremden duyuyorum, arkadaslardan kuzenlerle sunu sunu yaptik, suraya gittik tatilde, cok eglendik eheh gibi seyler. Insan ozeniyo be :D sdfsd
En ufak bir seyde bile cok isteksizler bi yere gidelim desem sunun sunu yapalim dsem killarini kipirdatmazlar. Sadece bana yapiyorlar diyecegim ama digerleriyle de durum ayni. Tamam ulke/sehir farkliliklari cok var ama bu kadar da ilgisizlik bana anormal geldi cevremdekilere bakinca. Bana bi kotulukleri de yok yani o yonden iyiyim. Sizlerde durum nasil? Boyle olanlar var mi aranizda cogunlukta mi? Cogunlukta diyin, normal be haci de icim rahatlar hic olmazsa. sdfsdas

Unutmusum soylemeyi ama sadece bir tanesiyle aram cok iyi 15 yasinda erkek kuzenim var cocuk resmen tapiyo bana o derece iyi aramiz onunla ben 22 bu arada.
Mesaj tarihi:
3 4 tane var sanırım tam bilmiyorum
sdfsfd

biri güçlü karanlık işte

abi şimdi düşündüm de benim kuzenlerim ile en az 15 yaş fark var aramızda
onların cocukları ile aynı yaştayız

amca diyesim var kuzenlerime sdf
Mesaj tarihi:
yas farki cok yok -3 +3 bi kac tane de yasit digerleri kucuk ama cok degil. Baba tarafindakilerle hic muhabbetim bile olmuyor baska ulkelerde yasiyorlar, olursa kirk yilda bir. Anne tarafindakilerle de iste muhabbet naber nasilsin o kadar. :)
Mesaj tarihi:
birlikte buyumek? ayni evde apartmanda mi? belki guleceksiniz ama kimi kuzenlerimin yuzlerini bile unuttum o derece yani assdf :( birlikte buyumek zor yani arada onbinlerce km olunca. eheh
Mesaj tarihi:
Ayrı şehirlerde yaşadığımızdan da olabilir gerçi aynı şehirde yaşasak ta pek takılmam ama iyi değildir aramız. Aynen selam selam bayramın mübarek olsundur muhabbet.
Mesaj tarihi:
bizim sülale çok geniş
5 tane amcam 2 halam var baba tarafımdan zaten
hepsinin bi sürü çoluğu çocuğu var
bi tanesiyle iyiydi aram onlada bozuldu
pavyona gazinoya götürürdü zorla beni istemezdim
kafası iyiyken arayıp duruyodu gece bende küfrettim aramadı bi daha
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

masadan düştükçe topluyorum.

lol

ben bi amcamın kızını bi de halamın oğlunu biliyorum, onlarla da senede en fazla 2 kere filan görüşüyoruz ya da karşılaşıyoruz
  • Yeni Oluştur...