throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Sizin kuzenlerinizle araniz nasil? Bizimkilerle gorustugumuzde aramizdaki muhabbet sadece naber, nasilsin, iyiyim saol sen nasilsin eh iste iyiyizden oteye gitmiyor. Yani cevremden duyuyorum, arkadaslardan kuzenlerle sunu sunu yaptik, suraya gittik tatilde, cok eglendik eheh gibi seyler. Insan ozeniyo be :D sdfsd En ufak bir seyde bile cok isteksizler bi yere gidelim desem sunun sunu yapalim dsem killarini kipirdatmazlar. Sadece bana yapiyorlar diyecegim ama digerleriyle de durum ayni. Tamam ulke/sehir farkliliklari cok var ama bu kadar da ilgisizlik bana anormal geldi cevremdekilere bakinca. Bana bi kotulukleri de yok yani o yonden iyiyim. Sizlerde durum nasil? Boyle olanlar var mi aranizda cogunlukta mi? Cogunlukta diyin, normal be haci de icim rahatlar hic olmazsa. sdfsdas Unutmusum soylemeyi ama sadece bir tanesiyle aram cok iyi 15 yasinda erkek kuzenim var cocuk resmen tapiyo bana o derece iyi aramiz onunla ben 22 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Daha iyi olabilir ama pek iyi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yas farkı cok var veya ana baba tarafları bırbırıne kıl mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 3 4 tane var sanırım tam bilmiyorum sdfsfd biri güçlü karanlık işte abi şimdi düşündüm de benim kuzenlerim ile en az 15 yaş fark var aramızda onların cocukları ile aynı yaştayız amca diyesim var kuzenlerime sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 birlikte büyümekle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yas farki cok yok -3 +3 bi kac tane de yasit digerleri kucuk ama cok degil. Baba tarafindakilerle hic muhabbetim bile olmuyor baska ulkelerde yasiyorlar, olursa kirk yilda bir. Anne tarafindakilerle de iste muhabbet naber nasilsin o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Buyse said: birlikte büyümekle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hepsiyle kavgalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kesin aileler nedeniyledir. yoksa kuzenler birbirini sever tüm suç politikacılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 birlikte buyumek? ayni evde apartmanda mi? belki guleceksiniz ama kimi kuzenlerimin yuzlerini bile unuttum o derece yani assdf :( birlikte buyumek zor yani arada onbinlerce km olunca. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ondandır ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ayrı şehirlerde yaşadığımızdan da olabilir gerçi aynı şehirde yaşasak ta pek takılmam ama iyi değildir aramız. Aynen selam selam bayramın mübarek olsundur muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bizim sülale çok geniş 5 tane amcam 2 halam var baba tarafımdan zaten hepsinin bi sürü çoluğu çocuğu var bi tanesiyle iyiydi aram onlada bozuldu pavyona gazinoya götürürdü zorla beni istemezdim kafası iyiyken arayıp duruyodu gece bende küfrettim aramadı bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hem anne hem baba tarafından en büyük benim kuzenler arasında. bir uyuzluklarını görmedim şu ana kadar, abi olarak da çok severler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Aileler arasindaki iliski ise tam tersi. Ama kuzenlerle yok iste o iliski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anne tarafı kuzenlerle iyi, baba tarafıda sık görüşememekten meraba meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Babam tek çocuk benim. Baba tarafı kuzen olsa severdim heralde. Baba tarafı akrabalarım hepsi iyiler çünkü. Anne tarafını sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Unutmusum soylemeyi ama sadece bir tanesiyle aram cok iyi 15 yasinda erkek kuzenim var cocuk resmen tapiyo bana o derece iyi aramiz onunla ben 22 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kendileriyle hiç işim olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 masadan düştükçe topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kuzen anne tarafı ise iyi lan. geyik çocuklar. eğleniyoruz öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 max 12 yaşında 6 tane kız kuzenim var gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Masquerade said: masadan düştükçe topluyorum. lol ben bi amcamın kızını bi de halamın oğlunu biliyorum, onlarla da senede en fazla 2 kere filan görüşüyoruz ya da karşılaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anne tarafı kuzenleriyle cok iyi, baba tarafı kuzenlerle meraba meraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar