DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 belki pazar bölümüe açmam lazım ama burda toplanmışsınız,orjinal diablo2+exp gıcır gıcır,kutular kitaplar,cd lerde çizik yok.şimdi derseniz cd keyi alırsın yamukluk çıkarırsın.size verebileceğim tek güvence güven olabilir,yapmam öle bişi,zamanında gaza gelip almıştım,duruyo çekmemcemde.yazık.istanl için pmden ilgilene atsın msj.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 arkadaşlar oynayan varmı ben de oyunu alalı aylar oluyo oturup doğrudüzgün oynayamıyorum karakterler shit yoluna gidiyo bu aralar oynamaya başlıcam sanırım var mı oynaya? clan mlan takılalım:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar