Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bayaa geç de olsa orj bir diablo 2 aldım. battle.net'te oynarım diye yamaların getirdikleri, ilginç stratejiler vs vs.. anlatacak birileri veya siteler biliyor musunuz? bir de battle.net'te oynamış kimler var?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 http://www.diabloii.net/ bu sitede hersey var baya güzel ve güncel[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 duble post olmus ! [Bu mesaj GEd tarafından 28 Mayıs 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bone bu gold edition die geçen dimi bende alıcamda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben almıştım almanyadayken yolda uyandım lanbu almanca diye geri verdim:) e türkiye deil tabi adam direk saydı paramı geri:) evet bone artık d2ye gelebilirsin ipden sendede var artık kaçışın yok:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Battle.net forumlarını takip et.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bone yaklasik 4 yildir flm bnette oynuorum bana istedigin ehrseyi ozel msg dan atabilirsin gerekirse item yardimi yaparim europe dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 oley :)[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben de almıştım diablo2 + exp pack satan adam çok güzel bayılacaksın demişti, nerdeyse 9 ay oldu hala install edip açmadım...install etmeye değer mi aradaşlar? bone sen de benim gibi yeniysen multi de ben seninlen oynarım, uzmanların arasında çömez filam rezil olmiim[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 beyler diablo aslinda cok cok basit bir oyun rpg flm da değil...ama insani cezbeden su item lari skilleri vs en azindan bi dene derim hazir almisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bloodscalp, bega is a "she"[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 konu dağaldı ama beyler diye hitap eden arkadaşa aranızda bayan da var demek istemiştim.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hehe kusura bakma:)bayan bega ben size oyunu yuklemenizi tavsiye ediyorum en azindan bir deneyin tabiki bayanlarin oyun anlayisi nasil oluyor bilemem ama denemekten bisiy cikmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 he ayrica bu oyunda ole pek "newbie,çömez"yok 2-3 gunde herseyini ogrenirsiniz daha once action bazli rpg oynadiysaniz dungeon siege sacred gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hmm zaten oyunda amazon :P kadın görünce dalmıştım dungeon siege en sevdiim 2.oyun,1.si nwn, tavsiyen için teşekkürler, finallerim biter bitmez yüklemek suretiyle dalış yapıcam.saol[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 1.10 da bi hammerdin aciyosun, oyun bitiyo heah istiyosaniz hammerdin save imi koyiyim nete bi deneyin, ama bu kadar basitlestirilebilir, 10 dk da hell baal kesiyorum players 4 de bu aada 1.10 dier tum karakterler icin asiri zordur sooliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 me battlenet :P Diabloworld guzel bi site forumlarını takip etmeni tavsiye ederim [signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 28 Mayıs 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Diablo 2, bence şu aşağıdaki oyunun biraz daha güzel grafiklere sahip olanı :) http://www.qsl.net/kc8jpp/mouse.html Şaka bir yana eğlenceli oyundur ama bir süre sonra üstteki linkten bir farkı kalmıyor.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla son patchleri bilmem ama klasik diablo2 le battle nette oynadim gercekten cok eylenceli oluyor onlecikle bazi seyleri anlatiim aslinda char senin elinde eger yaratiklari kolay kesmek istiyorsan yani (cok rahat) NECROMENCER ac derim cunku karambolde zaten lvl artio sorada birakiosun canavarlari dungeona(inekleri otlaga birakir gibi) onlar kesio sen paralari toplamakla ugrasiyorsun ama sole bisi var pwpde cok guclu degildir NECROMENCER yani sansliysa yenebilir ornegin pwp isitosan tabi tek pwp degilde neyse uzun lafin kisası SORCERER ac blizzardalari cok guclu oluyor 4 5 kere atio etrafta yaratik kalmiyor :) hele barbar fln yanina gidene kadar Tuz Buz oluyor benim goruslerim boyledir umarim yardimci olabilmisimidir...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet şu anda hammerdinler aşırı güçlü. iyi bi hammerdinin her hammerı 16k damage vuruyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya benmi cok geri kaldim acaba ??? sorcerer-barbar-necro-amazon-paladin haa bide druid ve asasin varda hamerdin ne oluyor ???[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hammerdin: blessed hammer ve tüm synergylerini tamamlamış, üstüne bi de concentrate almış paladinlere deniyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eskiden fanatism vardı zeal vardı?? gözüken o ki baya bi deişiklik olmuş.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hamerdin lvl 90 ustu oluyor dimi ?[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar