Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Testislerindeki hormon seviyesi değiştirilerek erkek farelerin kısırlaşması sağlandı. İngiltere'deki Queen Biyoloji Merkezi'nin müdürü Michelle Gallois ve ekibi, sperm üretimini ve erkeklerin üreme yeteneğini denetleyebilmek için testislerindeki erkeklik hormonunun nerede ve nasıl çalıştığını buldu. Testislerdeki erkeklik hormonu alıcısını kodlayan bir genden yoksun bırakılan erkek fareler ile normal fareleri karşılaştıran bilim adamları, ilk gruptaki farelerin kısır olduğunu gördü. "Federation of American Societies for Experimental Biology" dergisinde yayımlanan araştırmanın sonuçları, kısırlığın tedavisinin ve belki de erkekler için "doğum kontrol hapı" geliştirilmesinin yolunu açtı. Sonuçlar ayrıca, sperm sayısının azlığı nedeniyle bebek sahibi olamayanlara da umut oldu. Hayvanlar üzerinde yapılmış olsa da araştırmanın, insan gibi diğer memelilerde de aynı etkiyi yaratması muhtemel. Konuya ilişkin makale, Fransız "Le Nouvel Observateur" dergisinin internet sitesinde de yer alıyor. kaynak: Hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/13095364.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 KISIR BIRAKOYOMUŞ derler patlar o ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 artık kadınlar çaktırmadan erkeglerin içkilerine bundan mı atacakalr yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bu kısmını anlamadım Estel_Anorien said: Sonuçlar ayrıca, sperm sayısının azlığı nedeniyle bebek sahibi olamayanlara da umut oldu. Hayvanlar üzerinde yapılmış olsa da araştırmanın, insan gibi diğer memelilerde de aynı etkiyi yaratması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 "bilim" alt başlığı altına alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 -Yanlışlıkla double post, silinebilir- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ET ETE DEYECEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BonePART said: ET ETE DEYECEK!!! zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 faydalı bir eser. tufaya gelme ihtimalini düşürerek sevgili cinsiyetdaşlarımı istemsiz nikahlardan uzak tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kinkaudonau ID § 04 Dec 2009, 20:29 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] Kinkaudonau ID yeni § 04 Dec 2009, 20:31 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yazik lan turk dizilerine bilerek dogum kontrol hapi almayip hamile kalip "artik benle evlenmek zorundasin!" dramasi yapan karakterler yalan olucak ayni karakterler tam hikaye toparladiginda mutlu son gozuktugunde forced drama icin alakasiz bir sekilde cocuklarinida dusuremiycek gerci turk dizileri degil sirf kitaptaki en zorlama drama yalan olur bunla beraber eheueheuehu senaristler izin vermez bir grev yaparlar mahfolur millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 amerikan gençlik dizileri batar kesin. konu kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kullanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yan etkilerinden hormonlari gg olan erkekler de pms tribine girecek mi peki zuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CaNNi said: Bu kısmını anlamadım Estel_Anorien said: Sonuçlar ayrıca, sperm sayısının azlığı nedeniyle bebek sahibi olamayanlara da umut oldu. Hayvanlar üzerinde yapılmış olsa da araştırmanın, insan gibi diğer memelilerde de aynı etkiyi yaratması muhtemel. Tersine isletecekler olayi iste. Genden yoksun birakilmak kisirliga sebep oluyorsa kisirligin gerekcelerini bu gene dayanarak arastiracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 doğum kontrol iyi ama abi ben kimyacı olsam meninin tadını değiştirecek bir hap üretmeye kasardım.. imza:mutlu kamşatoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dasaaa said: doğum kontrol iyi ama abi ben kimyacı olsam meninin tadını değiştirecek bir hap üretmeye kasardım.. imza:mutlu kamşatoğlu niye,sevmiyomusun tadını ? derdim aramızda biraz samimiyet olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 mutlu kamşatoğlu tee osmanlılardan beli gelen kamşatoğullarının evladıdır nan.. adamların yüzyıllardır en büyük sıkıntısı buymuş.. mutlu kamşatoğlu ile ilişkin beli alakadar etmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oo kamşat fantazisi. Bendensin dayıçoağalitöreytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 iyiymiş bu, kadına güvenilmiyor bi keyif yapalım diyorsun küt "aaa hamileyim" e hap ? "unuttum ki ben onu" ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Oha çok iyiymiş. Doğum kontrol hapı kullanan kadınların hormonları gg. Biraz da erkekler çeksin ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 daha ne kadar çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 evet pis anlamda söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar