Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 shipitducy said: 5200 ytl ne abi haber olmasi komik =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 en az 5 milyar kâr var o cekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dasaaa said: zenginin malı çene yoruyor arkadaş.. bizimki de pazardan 2liralık pırasa almış pişirip yiycez şimdi.. imza:levent kırca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 anlamsız saldırırsanız ben savunurum. şaka da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 elaidi doğru söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Terlemeden para kazanan herkese saldırım. Sinem Kobalın hangi yeteneğine veya snatsal altyapısına saygı duymalıyım? Güldürme beni allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ya saçma sapan konuşmayın. bu insanların sanatsal bişeyine saygı duyman gerekmiyo. dünya üzerinde her yerde bu tip insanlar olması gerekir. sinem kobal olmasa mahmut hüseyin olur bişi değişmez. bunlara saldırarak bi prim yapmanız mümkünlü değildir. bu tip insanlar toplasan 1000 tane etmez. ondan dolayı bırakın böle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kimse Sinem Kobala saldırmadı ki burada. Siz neden kraldan fazla kralcı oldunuz ben onu anlayamadım. Sinem Kobal 'a saygı duymak zorundamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 duyacaksın. en çok ona duyacaksın. sonra bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 wildpervert said: duyacaksın. en çok ona duyacaksın. sonra bana! sana duyuyorum Sinem Kobala duyamam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 paspatur said: Terlemeden para kazanan herkese saldırım. bu arada alakasız ama, ben de bilgisayarcıyım, ve hiç terlemiyorum çalışırken.olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gerçi deri koltuk kıçımı terletiyo kimi zaman ama işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 deadline'lar da mı terletmiyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi ne deadlineı, bilgisayarcıyız biz, zaten son gün yapıoz herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 haa tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 iyi prada reklamı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Jeep yorumu olayı özletler. Hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dişlerini yaptırsın önce sinem, ardaya mont alacagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar