nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cok karaktersiz herifler bunlar dayak atsan ayrı dert laf anlatmaya calıssan ayrı dert eski kız arkımın 5-6 tane meriçi vardı ya sinir hastası olacaktım ya katil allahtan iyi ihtimal olan sinir hastası oldum millet 1 taneyle ugrasamıyo ben 5-6 meriçle sinir harbi yasadım bence iliski sevgili konularının troll u bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 gülü seven dikenin katlanır. sen de başkasına göre meriçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok ben kimsenin meriçi degilim meriç olmak cok ayrı bir olay arkadas olmak ayrı tesüf ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 algıda geç bunları haco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Meriçlere ölüm. Meriçlerin hepsinin toplayıp bir adaya atacan.Orada birbirlerine meriçlik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 meriç. olcam lan ii karı kaldırıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 haco ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 varmı sevgilisyle problemi olan gidip derdini dinleyim kafasını omzuma yaslasın bende "düzelecek herşey üzülme" diye kafasını okşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Meriçççççççççççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benimkinin kafasını okşayabilirsin gökalp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ehehehhe sey de sey "yanlıs bir hareket yapmayacagına eminim burcu" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Saeros said: benimkinin kafasını okşayabilirsin gökalp :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 neriçler yerine oturmayan yaya yolu taşdır, üstüne bstığınızda aradan "vışşk" diye paçanıza çamurlu su sıçratırlar sıkıntılı durum meriçlri tam olarak kestirememeniz "ahanda bu meriç değildir" diye üstüne basacak olursunuz ama bir anda o habis su üstünüze sıçrar sevgilinizin yeni botlarına sıçrar aranız bozulur gününüz piç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Saeros said: benimkinin kafasını okşayabilirsin gökalp :) ayhh yanaklarım kızardı utandım lan yapma herkesin içinde böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha olan dakşiakda ortalama 3 mesaj geldi neymiş içimizdeki meriç nefreti.. forumca kustuk rahatladık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BabacumMostors said: neriçler yerine oturmayan yaya yolu taşdır, üstüne bstığınızda aradan "vışşk" diye paçanıza çamurlu su sıçratırlar sıkıntılı durum meriçlri tam olarak kestirememeniz "ahanda bu meriç değildir" diye üstüne basacak olursunuz ama bir anda o habis su üstünüze sıçrar sevgilinizin yeni botlarına sıçrar aranız bozulur gününüz piç olur gecenin 3 u sevgilinin evine gider,vize haftası ders calısalım not varmı falan muabbeti ceker aghhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 işte o durumda art niyetlilere meriç değil *** deriz ama niyeti iyi ise meriçtir en fazla rahatsız eder bebeğim yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Karikatür koymaya gelmiştim,koyulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hangi kızla konuşsam sevgilisi ile kavga ediyor ya da ayrılıyor bu beni meriç yapar mı? not : çok tipsizim ve beyaz tenliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 meriçlerden nefret ediyorum.sen biliosun karşıdakinin pusuda beklediğini.ama iyi niyetli kız milleti arkdaşım diye yanında gezdiriyor.bilmiyorki benle ilk kavgasında onu alıcaklar kucagına. zaman zaman herkes gibi meriç bende oluyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Red said: ama iyi niyetli kız milleti arkdaşım diye yanında gezdiriyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cozemiyorum ben iyi niyet mi salaklık mı diye,ha salaklıksa bu kadar salak olamaz biri cok zor,caba sarfetmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 KAREKATÜR DE ÇOK İYİYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abvblizzard said: KAREKATÜR DE ÇOK İYİYMİŞ., Welcome to the real world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar