Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freeware cd burn (yazma) programı önerisi

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

CD burn için Freeware basit bir program arıyorum , hangi programa el atsam spyware ve adware den geçilmio... bildiğiniz güzel bi program varmı , basit & kullanışlı .. sadece data cdleri kopyalayacağım ... ( elimdeki orjinal writer cdsinden gelen program XP ile çalışmıyor da )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıklarınızın hiçbirisi freeware değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

chip dergisinin bu sayısında "bedava cd yazma araçları" başlığı altında
CDBurnerXP Pro 2.2.1
burnatonce 0.99b
Easy Burning 1.63
Burn4Free 1.0.0.488
Deep Burner 1.1.0.110
ISO Recorder 1.0
programlarından bahsedilmiş. Ve burnatonce'ın her formatı desteklediğini yazmışlar.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Haziran 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bonecrusher sağolasın , anca şimdi programı deneyip teşekkur etme fırsatim oldu , winxppro burner ' ı yukledim hem easycd den hem cdmate'den hemde nero'dan daha tatmin edici buldum programi ... ne ad aware yükledi nede spyware (yada ben farketmedim oakdar aramama rağmen ) ..
adamlarin tek istediği bizim programimizi satmayin kişisel çıkar için kullanmayin yeter.
ayrica programin cdrip özelliği var ki allah allah yani ne güzel , ayri bi programla uğraşmama da gerek kalmadi[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
şimdi bunbled olarak gelse de FREEWARE değildir nero ...
ayrica bundled olarak gelen cdrw programları başbelasıdır , şimdiden soyliyim ( benim samsung cdrw ile gelen easy cd creator , sony dvd rom takınca PC'yi kitlemeye başladi . keza bundled programlar bundled olarak geldikleri ürün dışındaki ürünlerle çalışmazlar ....[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

bana da bir .avi yuazmak için cd programı taavsiye pls.

nero kullandım ama nero overburn olayı yapamıyor.

cd mate kullandım kendisi otomatik overburn yapıyor ama her cd den önce bir simulate versiyon yazıyo boş yere zaman kaybı.

bana böle beleş bi özellikle divx yazmak için güzel bir overburn yapan program rica ediciiim[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...