hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 CD burn için Freeware basit bir program arıyorum , hangi programa el atsam spyware ve adware den geçilmio... bildiğiniz güzel bi program varmı , basit & kullanışlı .. sadece data cdleri kopyalayacağım ... ( elimdeki orjinal writer cdsinden gelen program XP ile çalışmıyor da )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Winoncd Clone cd Nero[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benim cd-writer ile nero geldi onu kullanıyorum. ama clone cd çok iyiymiş diyorlar.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yazdıklarınızın hiçbirisi freeware değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 chip dergisinin bu sayısında "bedava cd yazma araçları" başlığı altında CDBurnerXP Pro 2.2.1 burnatonce 0.99b Easy Burning 1.63 Burn4Free 1.0.0.488 Deep Burner 1.1.0.110 ISO Recorder 1.0 programlarından bahsedilmiş. Ve burnatonce'ın her formatı desteklediğini yazmışlar.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Haziran 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cdrw ile beraber gelen nero express her zaman yeterli olmuştur bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nero iyidir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hele bu son versiyonu neronun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 6.03 mü?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bonecrusher sağolasın , anca şimdi programı deneyip teşekkur etme fırsatim oldu , winxppro burner ' ı yukledim hem easycd den hem cdmate'den hemde nero'dan daha tatmin edici buldum programi ... ne ad aware yükledi nede spyware (yada ben farketmedim oakdar aramama rağmen ) .. adamlarin tek istediği bizim programimizi satmayin kişisel çıkar için kullanmayin yeter. ayrica programin cdrip özelliği var ki allah allah yani ne güzel , ayri bi programla uğraşmama da gerek kalmadi[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bu dedikleriniz kopyalama için kullanılabilir mi?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nero 5'in son versiyonunu öneririm. bende bundled olarak var son derece sade.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 şimdi bunbled olarak gelse de FREEWARE değildir nero ... ayrica bundled olarak gelen cdrw programları başbelasıdır , şimdiden soyliyim ( benim samsung cdrw ile gelen easy cd creator , sony dvd rom takınca PC'yi kitlemeye başladi . keza bundled programlar bundled olarak geldikleri ürün dışındaki ürünlerle çalışmazlar ....[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bana da bir .avi yuazmak için cd programı taavsiye pls. nero kullandım ama nero overburn olayı yapamıyor. cd mate kullandım kendisi otomatik overburn yapıyor ama her cd den önce bir simulate versiyon yazıyo boş yere zaman kaybı. bana böle beleş bi özellikle divx yazmak için güzel bir overburn yapan program rica ediciiim[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 alnlaşılan kimse xp'ye güvenmiyor ben cdlerimi xpde yazıyorum sadece sorunlu cdlerde sorun yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar