Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı patileri neleri özlediniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laorx said:

okuyanda ıssız adaya düştünüz zanneder, alın malzemeleri yapın çakmasını yahu

tavuk pilav bile ayni olmuyo ki biz napalim. pilav kadar kolay bi yemek bile ayni tatda olmuyo. pirinc farkli, tereyagi farkli ayni lezzete ulasmak mumkun degil. ayni sikinti restorandan ismarlanan yemekte de ayni burda.
Mesaj tarihi:
harbiden pirinç bile farklı ya, yağları geçtim.

ocak ayına bişi kalmadı şurda.. benim daha 3 ay var. gerçi şikayetçi değilim, dönme istemiosan deseler baya düşünebilirim.
Mesaj tarihi:
daha yeni afyon sucugu getirmistim valla, kahvaltilarin krali serrefsizim, bide koyun peyniri getirmistim lan.
finito tabi.

e o zaman biten sucuklarima gelsin;

http://www.youtube.com/watch?v=mlZA-Wezfqk
Mesaj tarihi:
bende her geldigimde sucuk, pastirma, cay getiriyorum sart. bu sefer zeytin ve beyaz peynir de getirdim sahane olmustu. ama 1 haftada bitiyo 1 aylik yemek ya. arkadaslara tattir, gece dayanamayip ye derken kalmiyo. neyse 2 haftaya geri donuyorum turkiyeye, depolayip migdeyi geri gelcem.
Mesaj tarihi:
aquila said:

reyou, nerde oturuyosun ve araban var mi?

jersey city deyim, ehliyetim var ama arabam yok (fakir tesellisi) NJ transit rulazz!

ama elbette birgun;

http://www.youtube.com/watch?v=eTjPfzuMrbU

oha sarki topigine cevirdim bi anda.
Mesaj tarihi:
paterson kucuk istanbul zaten, yerel halk turkce konusuyo :D

kiraathane fln varmis sanirim.
gerci bende bergenline da sahit oldum elemanlar okey ceviriyolar bi dukkan gibi bisiyin icinde lan dedim noluyoz, icerde bi baktim turk bayragi asili :D
Mesaj tarihi:
insanlar 1, yemekler 2 heralde. Azmettim öğrendim bir iki yemek yapmayı, bu sefer de malzeme yok, dolaşmadığım süpermarket kalmadı ya yeter insafsız itler. Alakasız malzemelerle yapınca da zaten evde yaptığımız yemekten farkı kalmıyo
  • Yeni Oluştur...