DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben de sucuk ozledim yahu. Aklimda yoktu aklima getirdin. Ockata donuyorum eve 2 haftaligina, heyvanlar gibi yiyecegim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Laorx said: okuyanda ıssız adaya düştünüz zanneder, alın malzemeleri yapın çakmasını yahu tavuk pilav bile ayni olmuyo ki biz napalim. pilav kadar kolay bi yemek bile ayni tatda olmuyo. pirinc farkli, tereyagi farkli ayni lezzete ulasmak mumkun degil. ayni sikinti restorandan ismarlanan yemekte de ayni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 harbiden pirinç bile farklı ya, yağları geçtim. ocak ayına bişi kalmadı şurda.. benim daha 3 ay var. gerçi şikayetçi değilim, dönme istemiosan deseler baya düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 daha yeni afyon sucugu getirmistim valla, kahvaltilarin krali serrefsizim, bide koyun peyniri getirmistim lan. finito tabi. e o zaman biten sucuklarima gelsin; http://www.youtube.com/watch?v=mlZA-Wezfqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 reyou, nerde oturuyosun ve araban var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende her geldigimde sucuk, pastirma, cay getiriyorum sart. bu sefer zeytin ve beyaz peynir de getirdim sahane olmustu. ama 1 haftada bitiyo 1 aylik yemek ya. arkadaslara tattir, gece dayanamayip ye derken kalmiyo. neyse 2 haftaya geri donuyorum turkiyeye, depolayip migdeyi geri gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 söyliyim de sucuk getirsinler bari gelirken, kahvaltı da, tostta falan çeşit olur. menemene falan koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aquila said: reyou, nerde oturuyosun ve araban var mi? jersey city deyim, ehliyetim var ama arabam yok (fakir tesellisi) NJ transit rulazz! ama elbette birgun; http://www.youtube.com/watch?v=eTjPfzuMrbU oha sarki topigine cevirdim bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 alın 18tl'ye sucuk yapma makinesi:D sucuk yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pattersonda istanbul market var, oraya git dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 virjinyada tanidiklariniz var mi uva in oralarda falan? cok yalnizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 paterson kucuk istanbul zaten, yerel halk turkce konusuyo :D kiraathane fln varmis sanirim. gerci bende bergenline da sahit oldum elemanlar okey ceviriyolar bi dukkan gibi bisiyin icinde lan dedim noluyoz, icerde bi baktim turk bayragi asili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 akillara zarar yerler oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aquila said: İnsanlar disinda bisey ozlemedim. canım yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sipeyskeyk said: ORÇUN BENİ ÖZLEDİN Mİ ? evet. insanlar bide 4 tane hayvanı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yurt dışında sayılmam kktc'deyim de kırmızı et çok kötü burda. Güzel bi iskenderi özlüyorum daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tavuklu pilav keskek kuru fasulye kombosu manti kokorec midye kordonda nargile beyoglunda icmek 18 gun sonra yardiricam bekle beni izmir ve istanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evde oturup çay+wow a bağlayıp günlerce dışarı çıkmayasım var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 insanlar 1, yemekler 2 heralde. Azmettim öğrendim bir iki yemek yapmayı, bu sefer de malzeme yok, dolaşmadığım süpermarket kalmadı ya yeter insafsız itler. Alakasız malzemelerle yapınca da zaten evde yaptığımız yemekten farkı kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi iskender yerim cumaya, sonrasi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ah ya ben gidemiyorum bu yilbasinda istanbula, gidenler benim icin de gezsinler, yesinler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aquila said: reyou said: efesin cakmasini yapabilen banada solesin. efes her yerde var olm, git ic. tombul sise yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 anne pizzasi ozledim, kitir kitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 midye tava :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar