Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Az önce Inoue ve Sakurayı kafamda tartıyordumda patinin görüşünü alayım dedim. Aslında kalbimde natsu no arashiden Jun uda eklemek vardıda hem takip eden yok hemde anketi en popüler shounenlerle sınırlayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tenten naruto gördüğüm en gereksizlerden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 O zaman yazmakal kalma bi ahmette "Diğer" i oyla dümbül Dinan :) Hem msndede yoksun ne zamandır... yakıştıramadım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 orihime varken diğerlerine çok haksızlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sakura ile başabaşlar ki biraz ararsam Linali nin ve Maka nında baya malca hareketlerini bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sakura shippuuden öncesi öyleydi, maka da baş karaktere yakışmayacak (aslında yakışacak denebilir şonen standartları düşünüldüğünde) denli meh, lenalee açık ara aklı başında diğerlerine kıyasla. d gray-man baş karakterleri genelde öyle aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Genel olarka bakarsak d.gray man in karakterler arası ilişkisi falan shounen in 1 degil 7-8 gömlek üstünde ona ne şüphede. Aslında bi ara villiain anketi yapmak lazımda d.gray mande medusa diger shounenleri ezip geçebilir. Tek rakibi orochimaru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 siklarda yok ama cevap saske ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 maka çok şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Orihime arada heal atmaktan baska ise yaramadigi gibi ikide bir kacirilip dyak yiyip milleti zor durumlara surukledigi icin sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Gereksizlik katsayıları Sakura > Orihime > Lenalee > Maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Sakura hadi yine akatsuki kesti. Orihime tam sırtta kambur. Tek repliğide: ichogo kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Orihime fail kelimesine yeni bir anlam katıyor.Orihime yerine kullanana heal atan kayıt cihazı koy (Kurosaki-kun! demezse olmaz), oda iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sakura e nazindan sasori ile kapisip heralde serinin en heyecanli showlaridnan birini yapti inoue ise http://i536.photobucket.com/albums/ff330/Kylara21/ichihimefail/c349kurosakikun.jpg SPAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 belki kategori dışı ama kaç kere küfrettim biri bunlara kalkıp tecavüz ederek öldürmedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o jesus yamatoya über-gundam vermemişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Viktor benim söylediğime, resimler ekleyerek replerimi alamazsın. Sırf post kasmak için resim koyuyosunuz vardı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Cuce said: o jesus yamatoya über-gundam vermemişmiydi? Kinder Süpriz yumurtadan çıkar gibi çıkarsa bir anlamı olmuyor işte Shinn'in bile hah bunu yapmış dediğim yerler var, Meer-Lacus bomboş karakterler Aslında şahsen Sheryrl - Ranka da yazardım ama fotofinişle bunlar kazanıyor izlediğim en boş bayan karakter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sherlyde rankada battle meditation yapıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya bu diğer kısmını çok düşünürsek fazla genişliyor kategori, o yüzden sadece 4 şıkta tutsaydık keşke. öbür türlü k-on'un bütün cast dahil oluyor filan. sonu gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Seri bunlar sayesinde mechadan çıkıyo full fanservice'e giriyo onu anlatmaya çalışıyorum 99-2000'dan beri macross (japan versiyon yani) izliyorum macross'dan bu kadar soğuduğumu hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ranka en OP macross femalei lan lol sakuranın da kukla olup akatsuki dövmek dışında yaptığı bişey yok. orihime en azından powerlevellar tavana vurmadan önce gerçek dünyada iş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eneee yanlış oy verdim. Sakusucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar