Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail Anketi : Sakura vs Inoue vs Linalee Lee vs Maka Albarn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce Inoue ve Sakurayı kafamda tartıyordumda patinin görüşünü alayım dedim. Aslında kalbimde natsu no arashiden Jun uda eklemek vardıda hem takip eden yok hemde anketi en popüler shounenlerle sınırlayayım dedim.
Mesaj tarihi:
sakura shippuuden öncesi öyleydi, maka da baş karaktere yakışmayacak (aslında yakışacak denebilir şonen standartları düşünüldüğünde) denli meh, lenalee açık ara aklı başında diğerlerine kıyasla. d gray-man baş karakterleri genelde öyle aslında.
Mesaj tarihi:
Genel olarka bakarsak d.gray man in karakterler arası ilişkisi falan shounen in 1 degil 7-8 gömlek üstünde ona ne şüphede. Aslında bi ara villiain anketi yapmak lazımda d.gray mande medusa diger shounenleri ezip geçebilir. Tek rakibi orochimaru.
Mesaj tarihi:
sakura e nazindan sasori ile kapisip heralde serinin en heyecanli showlaridnan birini yapti

inoue ise

http://i536.photobucket.com/albums/ff330/Kylara21/ichihimefail/c349kurosakikun.jpg

SPAM!
Mesaj tarihi:
Cuce said:

o jesus yamatoya über-gundam vermemişmiydi?

Kinder Süpriz yumurtadan çıkar gibi çıkarsa bir anlamı olmuyor işte

Shinn'in bile hah bunu yapmış dediğim yerler var, Meer-Lacus bomboş karakterler

Aslında şahsen Sheryrl - Ranka da yazardım ama fotofinişle bunlar kazanıyor izlediğim en boş bayan karakter olarak
Mesaj tarihi:
ya bu diğer kısmını çok düşünürsek fazla genişliyor kategori, o yüzden sadece 4 şıkta tutsaydık keşke. öbür türlü k-on'un bütün cast dahil oluyor filan. sonu gelmez.
Mesaj tarihi:
ranka en OP macross femalei lan lol

sakuranın da kukla olup akatsuki dövmek dışında yaptığı bişey yok. orihime en azından powerlevellar tavana vurmadan önce gerçek dünyada iş yaptı
  • Yeni Oluştur...