mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ohaa grafikleri iyi olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oo bakalım nasılmı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aceleye geldi bu sefer. tüm yarışıda kaydetmedim 25 le uL ediyoruz sonuçta (: su efektlerini rahatlıkla görebilirsiniz sanırım. birde 00:33 de kor olmuş fren diski var, bu oyuda ilk defa görüyorum. eski serilerde sürekli görüyoduk. işlensin video güzelleşir. http://www.youtube.com/watch?v=HEkVhHr3K4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi ben bu oyunu oynayamıyorum resmen, yani virajlarda takla makla atıyorum ama tekrar arabayı düzeltip yardırıyorum ve sonuçlarım iyi genelde. sıkıldım lan :D zorluk derecesi casual ama, öyle çıktı ilk başta elleşmedim. hangi seviyede oynuyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben extreme de oynuyorum, gayet zorluyo ayrıca sevmiyorum şu olayı yani seviyorum da ne bu hep çamur toz toprak, negzel asfaltta giderken yol bitiyo falan :p şaka bi yana baya başarılı olmuş oyun, adam gibi yarış oyunu istiyodum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Adam gibi yarış dinamiği evet. Ama oyun Colin McRae serisine çok uzak nerede Cm2 nerede dirt serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cm2 bulsam simdi oynarım. en ufak bi kasmada kontroller falan mal oluyor yeni oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uQsCia16cfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cok tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olm askerden dönüşte ilk iş direksiyon ve ekran kartı almak olacak of bu ne ya :) bayadır adam gibi araba yarışı oynayamıyorum. oynadığım da zibidi klavyeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi yalnız şeye dikkat ettim. ulan rallilerde izliyoruz, herifçioğlu toprak pistte giderken tozu dumana katıyo göz gözü görmüyo. niye yapmıyosunuz oyunda bunu be adam!? hayır, volumetric smoke denen naneyi de çözmüş adamlarsınız, istediniz mi oluyo. o ne öyle arabayı kovalayan saçma sapan bi duman kuyruğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 İLK COLIN MCRAE'DEN BERİ BÖYLE ULAN! BUNA DEVLETİMİZ BİŞEY YAPMASI LAZIM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 trailblazer olayına hasta oldum çılgın gibi gidiyorum keşke g25 falan olsada zevkin dibine vursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hiç sistem gereksinimlerine bakmamıştım high olarak oynayabiliyorum bu sevindirdi beni. :) ama beceremediğim bişi var hile istiyorum arkadaş pek hoşuma gitmez bu tür oyunlar da adım adım gitmek. trailer ı çalıştıramadım bi işe yaramıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 amaçsız yarış oyunlarını sevmiyorum ya. böle RPG ve Yarışı beraber yapsalar ne güzel olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 amaçsızdan öte , çok kategorili oyunları sevmiyorum ben. ralli isen ralliliğini bil , hafif tozlu yolda geçen bütün yarış kategorilerini bi oyuna sığdırmanın mantığı nedir anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Hikaye li olsa böle yarış araları videolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bunda ne videosu olucak ki "hadi colin , bu kategeri bizi sıktı git biraz kamyon yarıştır haftaya yine 2 çekerle asfaltta yarışırız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 nfs'deki karı kız muhabbetini taşırsan videolu olur aslında. üstlerine çamur bulaşmış şortlu kızlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tunch said: bunda ne videosu olucak ki "hadi colin , bu kategeri bizi sıktı git biraz kamyon yarıştır haftaya yine 2 çekerle asfaltta yarışırız" abi naptın colin öldü oyunda colin değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 colin öldü mü? nasıl ya? hani şaka yapıyorum , nasıl bu kadar düz mantık gidebilir insanlar diye falan bu arada oyunun kontrolleri falan nereden ayarlanıyor? oyuna girdim hadi koçum bastır yürü falan diye gaza getirdi amcanın biri hop kendimi ok tuşlarıyla takla atarken buldum.. bu arada oyun için hiçbişey yapmamış kardeşim adamlar , menü sistemi , ses efektleri bilmemne aynen grid. şu anki oyun dünyasında gerçekten çok kolay para kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hii ondan bissürü firma kapanıyor veya kapanma tehlikesi geçiryo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 beni ilgilendirmiyor o kısmı. colin mcrae ve grid'i yapan adamlar , üstüne neredeyse bişey koymadan 3. oyunlarını çıkartıyolar ve para kazanıyolar. benim düşüncem bu yönde :) "bu adamlar için" para kazanmak kolay diyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 önceki oyunlarını oynamadım ben. PS2 ilk çıktığı zaman onda oynamıştım CMR yi. ilk defa PC de oynadım. Dirt 2 gerçekten hoşuma gitti. çok gerçekçi geldi bana oyun. severek oynuyorum. Tek uyuz olduğum yeri sadece belirli gamepad leri desteklemesi. mecbur klavye ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 klavyeyle oynamak ilk baslarda asiri zor boyle deli tavuk gibi oluyorsunuz ama alistikca gamedpad, direksiyon vs. aratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar