Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Colin McRae: Dirt 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aceleye geldi bu sefer. tüm yarışıda kaydetmedim 25 le uL ediyoruz sonuçta (:

su efektlerini rahatlıkla görebilirsiniz sanırım. birde 00:33 de kor olmuş fren diski var, bu oyuda ilk defa görüyorum. eski serilerde sürekli görüyoduk.

işlensin video güzelleşir.

http://www.youtube.com/watch?v=HEkVhHr3K4c
Mesaj tarihi:
abi ben bu oyunu oynayamıyorum resmen, yani virajlarda takla makla atıyorum ama tekrar arabayı düzeltip yardırıyorum ve sonuçlarım iyi genelde.
sıkıldım lan :D
zorluk derecesi casual ama, öyle çıktı ilk başta elleşmedim. hangi seviyede oynuyosunuz siz?
Mesaj tarihi:
ben extreme de oynuyorum, gayet zorluyo
ayrıca sevmiyorum şu olayı
yani seviyorum da
ne bu hep çamur toz toprak, negzel asfaltta giderken yol bitiyo falan
:p
şaka bi yana baya başarılı olmuş oyun, adam gibi yarış oyunu istiyodum oldu
Mesaj tarihi:
abi yalnız şeye dikkat ettim. ulan rallilerde izliyoruz, herifçioğlu toprak pistte giderken tozu dumana katıyo göz gözü görmüyo. niye yapmıyosunuz oyunda bunu be adam!?

hayır, volumetric smoke denen naneyi de çözmüş adamlarsınız, istediniz mi oluyo. o ne öyle arabayı kovalayan saçma sapan bi duman kuyruğu?
Mesaj tarihi:
hiç sistem gereksinimlerine bakmamıştım
high olarak oynayabiliyorum bu sevindirdi beni. :)
ama beceremediğim bişi var hile istiyorum arkadaş pek hoşuma gitmez bu tür oyunlar da adım adım gitmek.
trailer ı çalıştıramadım bi işe yaramıyor yani.
Mesaj tarihi:
amaçsızdan öte , çok kategorili oyunları sevmiyorum ben. ralli isen ralliliğini bil , hafif tozlu yolda geçen bütün yarış kategorilerini bi oyuna sığdırmanın mantığı nedir anlamak mümkün değil.
Mesaj tarihi:
colin öldü mü? nasıl ya?

hani şaka yapıyorum , nasıl bu kadar düz mantık gidebilir insanlar diye falan

bu arada oyunun kontrolleri falan nereden ayarlanıyor? oyuna girdim hadi koçum bastır yürü falan diye gaza getirdi amcanın biri hop kendimi ok tuşlarıyla takla atarken buldum..

bu arada oyun için hiçbişey yapmamış kardeşim adamlar , menü sistemi , ses efektleri bilmemne aynen grid. şu anki oyun dünyasında gerçekten çok kolay para kazanmak.
Mesaj tarihi:
beni ilgilendirmiyor o kısmı.

colin mcrae ve grid'i yapan adamlar , üstüne neredeyse bişey koymadan 3. oyunlarını çıkartıyolar ve para kazanıyolar. benim düşüncem bu yönde :)

"bu adamlar için" para kazanmak kolay diyim o zaman
Mesaj tarihi:
önceki oyunlarını oynamadım ben. PS2 ilk çıktığı zaman onda oynamıştım CMR yi.

ilk defa PC de oynadım. Dirt 2 gerçekten hoşuma gitti. çok gerçekçi geldi bana oyun.

severek oynuyorum.

Tek uyuz olduğum yeri sadece belirli gamepad leri desteklemesi. mecbur klavye ile oynuyorum.
  • Yeni Oluştur...