Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Resmen bağımlıyız ya elektriğe televizyona bilgisayara ıvıra zıvıra . misal televizyon lan televizyon hayatında olmasa nolcak ölcenmi anlamsız bi kutu ama işte insan bağımlı olmuş bi kere olmadımı çok eksik oluyo . Kurtulmak lazım böyle şeylerden ups kişisel diye konu dışına açmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e kurtul aga bizi niye sürüklüyosun? ayrıca televizyon bağımlılık falan değil. bilgisayar + internet varken televizyonu sadece maç izlemek için kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 can dündar ın bir şiiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sonuçta bi tek ben bağımlı değilim hani o manada yoksa size kurtulun demedim dsfsdf . Örnek verdim orda yoksa tabiki internet varken tv nin yüzüne bakılmaz . Okuldan geldim 5.5 da o saatten beri boş boş refreshliyorum sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fayt klab! ucuza satmak isterseniz eşyalarınızı ben alırım.. talibim hani.. imza:konularızı doğru yerlere taşıyan sefgili alan yetkiliniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 monitör lazım banada lcd kurtulmak isteyen varsa ben gönüllüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sen eşyaların sahibi değil eşyalar senin sahibindir. onlarsız yapamazsın. bu yüzden bütün eşyalarını bana gönder ve bundan kurtul. merak etme herşey senin iyiliğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ya dağa çıkıp tapınakta fln yaşayasım var böyle bütün gün meditasyon fln . Çok stresli kapital yaşam öyle böyle değil ya insan kendini harab ediyo gidiyo . Zaten pamuk ipliğine bağlı bi hayatımız var ondada sinir stresten yaşayamadan gidiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tam bana göre bu hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 umberto eco olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Noise said: Ya dağa çıkıp tapınakta fln yaşayasım var böyle bütün gün meditasyon fln . Çok stresli kapital yaşam öyle böyle değil ya insan kendini harab ediyo gidiyo . Zaten pamuk ipliğine bağlı bi hayatımız var ondada sinir stresten yaşayamadan gidiyoruz .tapınağa gidince de "ulan şimdi çıkıp taksimde gezmek, sinemaya gitmek vardı burda mal mal oturuyoruz lan" diyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ulan sdhfjksdf o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çağa ayak uydurmak lzm.yalnız ölüp gitmek istiosan dağ başında tutan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yok yanımda benim hatunu götürürüm de . Ya teknoloji güzel şey fln filan ama çok bağımlıyız aga ya . Lan bi elektrik kesiliyo sıkıntıdan patlıyo insan napcam napcam diye diye bütün gece bok oluyo . Yak ordan 2 mum otur kitap oku diyorum kendime . Işığı az geliyo lan eskiden millet nası okuyomuş diyorum bu seferde dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gaz lambası team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 iyi hoş da, yer mi? yemez. çok istekli olmak lazım, hemde çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Öteki tarafa kasıcam tek umudum orası kaldı sdfsd. Ya tabiki yemez oturup aileye hadi ben gidiyom eyw demek olmaz da isyan etmicem diyede bişey yok ondan isyan ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben televizyon izlemiyorum ama suan yavuz yuzunden aklim ask-i memnuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 televizyon ne aabii yaaa. aptal kutusu da değil artık moron kutusu. moronizer. asddsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tv ue gerek yok ama PC şart ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Benim hayatımda televizyon yok valla. Telefon da çok yok. PC fazlasıyla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mr_Hand said: televizyon ne aabii yaaa. aptal kutusu da değil artık moron kutusu. moronizer. asddsfg moronizer.. ahuahuaheuaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Haftada toplasan toplasan toplam 1 saat televizyon izliyorum o da sponge bob'a denk gelirsem. (sponge boba laf eden carpilir) Bilgisayar varken ne televizyonu dayiboylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar