Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım eşyalara bilmemneye bağlı yaşamaktan

Noise

Öne çıkan mesajlar

Resmen bağımlıyız ya elektriğe televizyona bilgisayara ıvıra zıvıra . misal televizyon lan televizyon hayatında olmasa nolcak ölcenmi anlamsız bi kutu ama işte insan bağımlı olmuş bi kere olmadımı çok eksik oluyo . Kurtulmak lazım böyle şeylerden

ups kişisel diye konu dışına açmışım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dağa çıkıp tapınakta fln yaşayasım var böyle bütün gün meditasyon fln . Çok stresli kapital yaşam öyle böyle değil ya insan kendini harab ediyo gidiyo . Zaten pamuk ipliğine bağlı bi hayatımız var ondada sinir stresten yaşayamadan gidiyoruz .
Sosyal ağlarda paylaş

Noise said:

Ya dağa çıkıp tapınakta fln yaşayasım var böyle bütün gün meditasyon fln . Çok stresli kapital yaşam öyle böyle değil ya insan kendini harab ediyo gidiyo . Zaten pamuk ipliğine bağlı bi hayatımız var ondada sinir stresten yaşayamadan gidiyoruz .
tapınağa gidince de "ulan şimdi çıkıp taksimde gezmek, sinemaya gitmek vardı burda mal mal oturuyoruz lan" diyceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yanımda benim hatunu götürürüm de . Ya teknoloji güzel şey fln filan ama çok bağımlıyız aga ya . Lan bi elektrik kesiliyo sıkıntıdan patlıyo insan napcam napcam diye diye bütün gece bok oluyo . Yak ordan 2 mum otur kitap oku diyorum kendime . Işığı az geliyo lan eskiden millet nası okuyomuş diyorum bu seferde dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...