Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Zaten topluyordu. Biraz daha toplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 facebooka, hi5 a ıvır zıvıra herşeyi yazıp google bilgi topluyo diyoz abi sonra. zaten toplu bilgilierimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben derli toplu dursun diye veriyorum zaten bilgilerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sparkcaster said: hayır ben bu tartışmayı anlamadım, fransızım bu konulara biraz, yani open dns yerine google ınkini kullanınca google ın bi çıkarı oluyor mu bu tartışma neden daha doğrusu bizim bi zararımız oluyor mu googleın çıkarı dünya üzerindeki kaydı yapılmamış tüm domainlere reklam verme şansı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya da kullanan herkesin hangi sitelere girdiğini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Google bu servis ile toplayamadiği bilgiyi daha iyi topluyor. Çünkü girdiğin siteyi takip ediyor segmentation yapiyor referans yaratiyor ve ona göre reklamcilardan para alicak. Yani google eskiden bugün donun'un rengini bilmezken şimdi donun rengini birak markasini bile söliyebilcek bu sistem sayesinde "çok akıllıca" Kullanırmıyım ? kesinlikle anti-google'ci olduğum için kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Google kahroldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hergonan said: google'in cikari yok. olamaz zaten :P süpper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 google bi serbest iştiraktir. neden google ın yapmak istediği şeye tekelci gözüyle bakıyosunuz anlamadım. daha iyisini siz yapın sizinkini kullansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ağlamayın lan google herşeyimi biliyo diye . ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 anti-googlecı ne ya lölölölöl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 toggie said: anti-googlecı ne ya lölölölöl. ben su icmem, suya karsiyim! gibi bisi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bugün böle diyorsunuz da bikaç yıl sonra google = new microsoft olursa görürüm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cani saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fede said: google bi serbest iştiraktir. neden google ın yapmak istediği şeye tekelci gözüyle bakıyosunuz anlamadım. daha iyisini siz yapın sizinkini kullansınlaroha bu kadar düz mantıkla uzun süredir karşılaşmamıştım :p stun oldum birşey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 toggie said: anti-googlecı ne ya lölölölöl. ahaha bende ilk defa duydum alternatifi yok bi kere anti manti neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 alternatifi yok? ciddi sizin beyniniz sulanmış gençler. tapın google a devam fanboyluk devam gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım ve google dışında bütün sitelere girebiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Google ın başarısını kıskananlar belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 OpenDns Dashboard sayfamda ağımda malware olduğunu gördüm, bir program demekki bir ip adresine bağlanmaya çalışmış ve opendns bunu tespit etmiş. Hemen makinaları taratmaya başladım. Var mı googleda böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Google sağolsun, her şey Google için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 beynimiz sulanmış bizim google kullanıyoruz. hakkaten aptal mıyız neyiz lan. bing var, altavista var, yahoo var, google nerden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 googlein herseyini kullaniyorum, dnsi de eksik olsun simdilik. adamlar "bilgilerinizin gizli kalmasini istiyosaniz demek ki yapmamaniz gereken seyler yapiyosunuz" demisken herseyi emanet etmek cok anlamli gelmiyo. gerci search, mail, office, vs 50 tane hizmetlerini kullaniyorum adamlarin, bi dns eksik olsa da herseyimi biliyolardir, ama yine de insan rahatsiz oluyo yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Girdigim siteleri telekom bilecegine google bilsin. Dahasi bi halt yesem bile bunu Turkiye'deki yetersiz sisteme anlatana aciklayana kadar, isin ehli adamlara privacy hede hodo derim cok daha iyi. O yuzden bosverin bu google bilgilerimiz topluyor muhabbetini. Cunku illaki bir sekilde sunuyorsunuz. Kaldi ki bilgilerinizi toplayip bunlari daha alakali arama sonuclari ve reklamlar cikarmak icin kullaniyor. Bir nevi alan razi veren razi durumu olmasi gerekmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 GOOGLE ISRAILE YORDOM YOPOPYOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar