Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim üşütmüş galiba =(

Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün durakta beklerken öyle mazlum mazlum bana bakmasına dayanamayıp eve getirmiştim bizim ufaklığı. İşte yıkadık, güzelce kuruladık, saatlerce sobanın karşısında uzandıktan sonra yeni evimize alışmaya çalışıyordu kendileri. Ama geldiği günden beri pek bi halsiz. Dedim heralde alışamadı ondan böyle geçer 1 haftaya. Böyle bıraksan bütün gün kucağında yatar durur. Birazcik burnunda da akıntı var gibi. Bi de demin böyle sanki boğazina bişey takilmiş da kusmaya çalışırmış gibi 5-6 kere üstüste değişik bi ses cikardi.

Bu arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim? Veterinere götürcem ama bugun zor gibi. Ondan evde benim yapabileceğim bişey var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yok kusma degildi kukinin yaptigi.. uyandigi zaman 2-3 defa ard arda hapsuruyor.. bazende ard arda keh keh keh gibi aralikli derin nefes veriyor..

hayvani sicak tutmaktan baska elinden birsey gelmez gibime geliyor.. hayvani direk olarak sicak tutamiyorsan ,mesela benim kedim keesinlikle ustunu ortmeme izin vermiyor, evi isitip, evdekileri soyacaksin. benim cigerlerini rahatlatmasi icin kullandigim bir surup var ama sana kullan diyemem, veterinere gostermen ve danisman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...