Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Geçen gün durakta beklerken öyle mazlum mazlum bana bakmasına dayanamayıp eve getirmiştim bizim ufaklığı. İşte yıkadık, güzelce kuruladık, saatlerce sobanın karşısında uzandıktan sonra yeni evimize alışmaya çalışıyordu kendileri. Ama geldiği günden beri pek bi halsiz. Dedim heralde alışamadı ondan böyle geçer 1 haftaya. Böyle bıraksan bütün gün kucağında yatar durur. Birazcik burnunda da akıntı var gibi. Bi de demin böyle sanki boğazina bişey takilmiş da kusmaya çalışırmış gibi 5-6 kere üstüste değişik bi ses cikardi. Bu arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim? Veterinere götürcem ama bugun zor gibi. Ondan evde benim yapabileceğim bişey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Geçmiş olsun. Ben kedilerden anlamam ama başlık uplansın bilen biri yazsın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Aynisini benim kedimde yapiyor.. Hemde benimki uzun suredir evde olmasina ragmen boyle yapiyor.. Usutme gibi gorunuyor.. Bende tam anlayamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tüy kusmaya çalışıyo olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yok kusma degildi kukinin yaptigi.. uyandigi zaman 2-3 defa ard arda hapsuruyor.. bazende ard arda keh keh keh gibi aralikli derin nefes veriyor.. hayvani sicak tutmaktan baska elinden birsey gelmez gibime geliyor.. hayvani direk olarak sicak tutamiyorsan ,mesela benim kedim keesinlikle ustunu ortmeme izin vermiyor, evi isitip, evdekileri soyacaksin. benim cigerlerini rahatlatmasi icin kullandigim bir surup var ama sana kullan diyemem, veterinere gostermen ve danisman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi hayvanın adını kuki koyarsan o ne yapsın. o yaptığı üç hapşurma değil, baya breh breh breh diyor adına yönelik : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Evet bugun sonunda veterine gösterildik. Nezle gibi bişey olmuş. 2 tane ilaç verdi. "Kavga dövüş: şurup" adlı oyunumuzu oynuyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Acil şifalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Laraken said: abi hayvanın adını kuki koyarsan o ne yapsın. o yaptığı üç hapşurma değil, baya breh breh breh diyor adına yönelik : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yav said: Acil şifalar dilerim Sağolasin. İyileşti bizim ufaklik. İyileşir iyileşmez de yaramazlıklara başladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar