knoxville Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben de biyoksin ama bi ısırgan otlu bişey var böyle kütür kütür saçla çıkıyosun o da güzel. tresan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kithnos said: Kepeğe karşı isteyenler ; 1. Prozinc 2. Perkapil Bişey daha vardı adını unuttum eczacılar bilir. Bunlardan birini denesinler biri iyi gelicektir. Ben Prozinc'te karar kıldım en son , diğerleri de kepeği kesti ama bi süre sonra bağışıklık kazandı benim kepekler galiba :D Prozinc yerine markette satılan herhangi bir şampuanla 4-5 kere duş alırsam hemen kepek geri başlıyor , 2-3 kere prozinc kullanınca geçiyor , o yüzden ömür boyu Prozinc ve benzeri bişeyle duş alıcam gibi :) eğer işe yararsa tuttuğun altın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cintonik said: öz zeytinyağı sabunu kullanıyorum.fabrikasyon değil ama ev yapımı.gayette memnunum. tavsiye ederim saçı dökülmeye yüz tutanlara. nerde satiliyor bu veya nasil yapiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 blendax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arap petrolü+insan kanı imza:jorj dabıl yu buş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Süpermarket şampuanlarından en iyisi Head & Shoulders. Pek çok dermatolojik makale var bu konuda, rejoice blendax tarzı ucuz şampuansa derdiniz Head & Shoulders kullanın. Onun dışında yumuşak, iyi köpüren, sağlıklı kalite bi şampuan arıyorsanız Vichy'nin DERCOS erkekler için şampuanını öneririm. GNC'nin biotin li şampuanı da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 clear ve dove kepenge karsı etkili..her zaman aynı sampuanı kullanırsanız sacınızda olusacak olası kepege davetiye cıkarırsınız bunu da belirteyim.2-3 sampiyon belirleyin belirli aralıklarla degistirin.hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hedenşoldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Gafa ve omuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ipek şampuan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 küllü su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oha bunu sigaranızı neyle yakıyorsunuz diye okumayı becerdim.baya başarılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 palmolive naturals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya ben saçımı kıvanç tatlıtuğ proteiniyle bile yıkasam galiba bu kepek geçmeyecek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mintaxla canım mintaxlaaaa mintaxla canım mintaxla! olsa nolurdu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 genelde pantene bazende herbal essences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu anket sonuçlansın, saç bakımıyla ilgili başka konular da açmayı planlıyorum. Güncelleme: Kel değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 konu dışı ne güzel oldu lan, cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ben bile geyik yapmaya başladım siyaset yasaklanınca, tiksindim kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu konuyu gördükce - yıkamıyoruz ki diyesim geliyo dedim rahatladım ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 benim saçlarımda 3 kilo yağ var, kızartmayı saçlarımdaki yağdan yapıyoruz biz şaka lan şaka ama turuncu benim saçlarım çok iğrenç, yani tabi çocuklar duymasın turuncusu değil ama, böyle kahverengimsi gibi lan oha tanım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 köpükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bugun itibariyle artik yikamiyorum az onca kazidim kokten hepbirini adminlere zorunluymus meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bizimde enseye =0= filan yaptırmamız gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Longshanks said: ya ben saçımı kıvanç tatlıtuğ proteiniyle bile yıkasam galiba bu kepek geçmeyecek =( ketokonazol içeren herhangi bir şampuanı dene. nizoral, ketoral vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar